Οι top 10 σειρές Netflix στην Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσεις!

Οι top 10 σειρές Netflix στην Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσεις!

Top 10 σειρές Netflix στην Ελλάδα: για την απόλυτη χαλάρωση μετά τη δουλειά ή για ξεκούραση το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει καλύτερη λύση από μια σειρά στο Netflix! Οι σειρές, οι ταινίες και οι εκπομπές είναι πολλές, για αυτό και έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα σας προγράμματα που είναι ψηλά στις προτιμήσεις.

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου (Avatar The Last Airbender)

Μια σειρά φαντασίας για μικρούς και μεγάλους θεατές. Είναι η αναβίωση της γνωστής σειράς κινουμένων σχεδίων με δράση. Σε έναν κόσμο με πολέμους, κάποιοι άνθρωποι «δαμάζουν» τα Πνεύματα της Φύσης, το νερό, τη γη, τη φωτιά ή τον αέρα. Ενώ, ο Άανγκ, ένα νεαρό αγόρι γνωστό ως «Άβαταρ», μπορεί να «δαμάσει» και τα τέσσερα Πνεύματα της Φύσης και να φέρει στον κόσμο την πολυπόθητη ειρήνη.

Dexter

Η γνωστή σειρά που λατρέψαμε όσο λίγες έφτασε στο Netflix. Η πρώτη σεζόν είναι, ήδη, διαθέσιμη για προβολή και μπορείς να παρακολουθήσεις τη ζωή του Ντέξτερ Μόργκαν με τη διπλή ζωή. Αν έχεις δει τη σειρά, μπορείς να τη δεις ξανά για να θυμηθείς μερικές από τις περιπέτειες του!

Απατεώνες (Crooks)

H σειρά θρίλερ από τη Γερμανία έχει κατακτήσει την προτίμηση όλων. Ο Charly, ένας διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων, που δεν είναι πλέον στην ενεργό δράση, συμμετέχει στη ληστεία ενός κέρματος ανεκτίμητης αξίας. Έτσι, η ήρεμη πια ζωή του και της οικογένειας του μπαίνουν σε περιπέτειες.

Ripley

Η νέα σειρά 8 επεισοδίων του Netflix είναι γεγονός! Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ» σε μεταφέρει στην Νέα Υόρκη, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, όπου ένας πλούσιος άνδρας προσλαμβάνει τον απατεώνα Τομ Ριπλέι για να φέρει το γιο του από την Ιταλία.

Ανεξήγητα (Files of the Unexplained)

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix παρουσιάζει ακατανόητα φαινόμενα και περίεργα περιστατικά, προσπαθώντας να δώσει επιπλέον απαντήσεις σε μυστήρια γεγονότα με τη βοήθεια επιστημόνων.

Ξύπνησα ένα Βαμπίρ (I Woke Up A Vampire)

Η δεύτερη σεζόν της σειράς έφτασε στο Netflix. Η συνέχεια της νεανικής σειράς παρουσιάζει τη ζωή της 13χρονης Κάρμι που ανακαλύπτει ότι είναι μισή άνθρωπος μισή βαμπίρ. Η εφηβεία και οι μοναδικές δυνάμεις της δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα με αρκετό χιούμορ.

Δεινόσαυροι: Σαύρες για Κλάματα (Bad Dinosaurs)

Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix παρουσιάζει τη ζωή μιας οικογένειας Τυραννόσαυρων που δε μοιάζει με τις άλλες. Μέσα από τις καθημερινές ιστορίες τους και τις γκάφες των άλλων δεινοσαύρων, παρακολουθείς τη ζωή… στον προϊστορικό κόσμο. Οι πολύχρωμοι δεινόσαυροι και τα έντονα και διαφορετικά χρώματα τους θα τραβήξουν την προσοχή των μικρών, αλλά και μεγάλων φίλων!

Διαθήκη: Η Ιστορία του Μωυσή (Testament: The Story of Moses)

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων του Netflix παρουσιάζει τη ζωή του Μωυσή. Από τον Νείλο ως το Όρος Σινά, η σειρά μέσα από τη δραματοποίηση των γεγονότων και τις συνεντεύξεις των επιστημόνων εξετάζει την πορεία του Μωυσή και την ανάδειξή του σε προφήτη.

The Gentlemen

Ο Γκάι Ρίτσι δημιουργεί μια βρετανική κωμωδία 8 επεισοδίων. Παρόλο που η σειρά έχει τον ίδιο τίτλο με την ομώνυμη ταινία του σκηνοθέτη, δεν υπάρχει περαιτέρω σύνδεση μεταξύ τους. Ο Έντι, ένας νεαρός αριστοκράτης, κληρονομεί από τον πατέρα του, Δούκα του Χάλστεντ, την περιουσία του και την έπαυλή του. Εκεί, ανακαλύπτει ότι στο υπόγειο λειτουργεί, με τη «συγκατάθεση» του πατέρα του, μια παράνομη επιχείρηση, η οποία ανήκει στην «αριστοκρατία», αλλά και στον υπόκοσμο του Λονδίνου.

Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων (3 Body Problem)

Η τηλεοπτική μεταφορά της πολυβραβευμένης τριλογίας μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας αποτελεί γεγονός! Ενώ, οι παραγωγοί του “Game of Thrones” επιστρέφουν με μια νέα σειρά φαινόμενο. Μια επιστήμονας καλεί στη Γη μια εξωγήινη φυλή που είναι τεχνολογικά πιο εξελιγμένη από την ανθρώπινη, ώστε να εκδικηθεί την ανθρωπότητα. Μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που ξεφεύγει από τα τετριμμένα κλισέ.

Με τη SkyTelecom παρακολουθείς ανεμπόδιστα τις top 10 σειρές Netflix!

Τα Triple Pay προγράμματα της SkyTelecom συνδυάζουν τα πάντα σε ένα μόνο πακέτο. Έτσι, μπορείς να έχεις σταθερή τηλεφωνία, Ίντερνετ και δωρεάν συνδρομή στο Netflix με ένα πρόγραμμα!

Μην ξεχνάς! Με τη SkyTelecom έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις δωρεάν το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, χάρη στην υπηρεσία Try&Buy, για τρεις ολόκληρες ημέρες, χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση αγοράς!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Οι top 10 σειρές Netflix στην Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσεις!»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση