Πρόβλημα στο Messenger; Αντιμετώπισέ το!

Πρόβλημα στο Messenger; Αντιμετώπισέ το!

Πρόβλημα στο Messenger: Μια άκρως ανεπιθύμητη κατάσταση που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα επικοινωνίας και όχι μόνο. Η εφαρμογή Messenger της Facebook είναι αναμφίβολα από τα πιο πρακτικά και λειτουργικά communication apps. Ειδικά αν είσαι Facebook χρήστες, το Messenger είναι πιθανότατα η συνηθέστερη επιλογή για να επικοινωνείς καθημερινά με τις επαφές σου. Επομένως όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Messenger, αυτό καθιστά αυτόματα δυσκολότερη την επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τι είδους όμως μπορεί να είναι αυτό το Messenger πρόβλημα που περιορίζει την επικοινωνία σου; Διάβασε παρακάτω τους συχνότερους λόγους που δημιουργούν πρόβλημα στο Messenger και τι μπορείς να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις.

Messenger πρόβλημα #1: Αδυναμία σύνδεσης

Το να μην μπορείς να συνδεθείς στο Messenger είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Δες τι μπορεί να το προκαλεί και πώς να το επιλύσεις:

  • Ίσως κάνεις κάποιο λάθος κατά την πληκτρολόγηση των credentials στην οθόνη σύνδεσης. Διάβασε προσεκτικά τη διεύθυνση email και κατόπιν πάτα στο «ματάκι» για να επιβεβαιώσεις ότι πληκτρολόγησες σωστά τον κωδικό πρόσβασης. Αν δεν θυμάσαι το password, το να τον ενημερώσεις πατώντας στο «ξέχασα τον κωδικό μου», θα σου εξοικονομήσει χρόνο.
  • Πιθανότατα δεν έχεις ενημερώσει το Messenger app για κινητά. Η Facebook δημοσιεύει τακτικά ενημερώσεις του Messenger προσθέτοντας νέες δυνατότητες και διορθώνοντας σφάλματα. Ενημέρωσε το Messenger σου από το Google Play Store ή το App Store.

Messenger πρόβλημα #2: Διακοπή κατά τη χρήση της εφαρμογής

Ενώ όλα δείχνουν ότι κυλούν ομαλά, ξαφνικά η εφαρμογή «παγώνει» και σου εμφανίζεται ένα μήνυμα για αναγκαστική διακοπής του Messenger. Οι συχνότεροι λόγοι που αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα στο Messenger είναι οι εξής:

  • Ίσως δεν διαθέτεις αρκετό αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή σου. Δοκίμασε να διαγράψεις ορισμένα «μεγάλα» αρχεία (π.χ. βίντεο) ή applications που δεν χρησιμοποιείς.
  • Πιθανότατα είναι γεμάτη η προσωρινή μνήμη της συσκευής κάτι που οδηγεί σε προβλήματα κατάρρευσης. «Καθάρισέ» την από τις Ρυθμίσεις ή απλώς κλείσε τα προγράμματα που τρέχουν παράλληλα.
  • Μπορεί απλώς να «κόλλησε» η εφαρμογή λόγω ανεπαρκούς μνήμης RAM. Κλείσε το Messenger πατώντας παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και επιλέγοντας «Αναγκαστική διακοπή».

Messenger πρόβλημα #3: Δεν αποστέλλονται τα μηνύματα

Αν το Messenger δεν στέλνει μηνύματα, προσπάθησε τα ακόλουθα tricks για να το επιλύσεις:

  • Ίσως είναι ενεργή η λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων του Facebook Messenger. Εντόπισέ τη από το εικονίδιο των Ρυθμίσεων (πάνω αριστερά) και απενεργοποίησέ τη.
  • Ενδεχομένως, οι διακομιστές του Facebook αντιμετωπίζουν κάποια προσωρινή διακοπή λειτουργίας. Πήγαινε στη διεύθυνση Downdetector.com και αναζήτησε το Messenger για να δεις αν είναι ενεργό ή όχι. Αν είναι στο off, δεν μπορείς να στείλεις και να λάβεις μηνύματα στο Messenger μέχρι να επανέλθει.
  • Πιθανότατα δεν έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή δεν πιάνεις 3G/4G/5G λόγω περιοχής. Ενεργοποίησέ τα, περίμενε μέχρι να πιάσεις καλύτερο σήμα ή συνδέσου στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi.
  • Μπορεί να μη έχεις κάνει login στο Wi-Fi ή αυτό να έχει ασθενές σήμα, χαμηλή ταχύτητα ή να έχει «πέσει». Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση και να επικοινωνήσεις με τον πάροχό σου.

Για να περιορίσεις όσο περισσότερο μπορείς το ασθενές σήμα του Wi-Fi ή τις χαμηλές ταχύτητες, πρέπει να έχεις μια αξιόπιστη, γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η SkyTelecom έχει φτιάξει για σένα τα πιο αξιόπιστα προγράμματα wireless Internet της αγοράς, τελειοποιώντας την εμπειρία πλοήγησης. Μπες τώρα στο www.skytelecom.gr, επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και απόκτησέ το με δυνατότητα για δωρεάν Try&Buy δοκιμή.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Πρόβλημα στο Messenger; Αντιμετώπισέ το!

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση