Internet για ασφάλεια στο σπίτι με την εγγύηση της SkyTelecom

Internet για ασφάλεια στο σπίτι με την εγγύηση της SkyTelecom

Internet για ασφάλεια στο σπίτι: Ένα θέμα που σίγουρα σε απασχολεί, ειδικά αν μένεις σε απομακρυσμένη περιοχή ή σε περιοχή αστικού κλοιού χωρίς ποιοτικές υποδομές internet. Σε μία εποχή που γίνεται όλο και πιο αναγκαίο να προστατεύουμε τους εαυτούς, τους ανθρώπους, αλλά και τις περιουσίες μας, η σύνδεση στο διαδίκτυο διαδραματίζει καίριο ρόλο. Ο λόγος είναι ότι τα περισσότερα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας βασίζουν τη λειτουργία τους στην αξιοπιστία της.

«Internet for Security»: Κορυφαία τάση στην αγορά τηλεπικοινωνιών

Το «Internet for Security» όπως είναι γνωστό στην παγκόσμια αγορά, αποτελεί και μία από τις σημαντικότερες τάσεις της. Τι είναι όμως στην πράξη; Ουσιαστικά, πρόκειται για την ίδια την σύνδεση Wi-Fi internet που χρησιμοποιούμε. Μέσω αυτής λειτουργούν τα οικιακά συστήματα ασφαλείας που έχουμε εγκαταστήσει όπως ο συναγερμός, οι κάμερες IP, οι αισθητήρες εισόδου και οι ανιχνευτές κίνησης.

Οι καινοτομίες και τα πλεονεκτήματα του «Internet for Security»

  • Πλεονεκτήματα στη χρήση

Πρώτα απ’ όλα, το «Internet for Security» τερματίζει τη χρήση περίπλοκων και σύνθετων συστημάτων ασφαλείας. Δεν είναι πλέον απαραίτητος ο λεγόμενος «βαρύς» εξοπλισμός, ενώ και μόνο η απουσία καλωδίων κάνει τα πράγματα απλούστερα. Κάποιος που γνωρίζει τα στοιχειώδη όσον αφορά την τεχνολογία, μπορεί σχετικά εύκολα να εγκαταστήσει τα συστήματα και μόνος του! Εκτός αυτού, εφόσον δεν υπάρχουν καλώδια για να… κοπούν, η ασφάλεια θωρακίζεται ακόμα περισσότερο.

Το Internet for security ενισχύει την αμεσότητα και τη remote προσβασιμότητα στα συστήματα ασφαλείας. Ο έλεγχος μπορεί να γίνει μέσω οποιασδήποτε smart συσκευής, με το πάτημα μερικών κουμπιών. Ουσιαστικά, μπορείς να έχεις την πλήρη εποπτεία των χώρων που επιθυμείς από όπου κι αν βρίσκεσαι μέσω Διαδικτύου. Η δυνατότητα live stream από τις IP κάμερες απλώς από το κινητό ή το tablet, είναι το χαμόγελο του σπιτονοικοκύρη. Πιθανότατα θα πρέπει να αλλάξει και η λαϊκή παροιμία για το «μια του κλέφτη… δυο του κλέφτη…». Με το Internet for security, η… δεύτερη φορά είναι αρκετά δύσκολη, ενώ η… τρίτη «που τον τσακώσανε» είναι σχεδόν απίθανη.

  • Μεγαλύτερη οικονομία

Επιπλέον, συγκριτικά με τα παλαιότερα συστήματα ασφαλείας, τόσο ο εξοπλισμός όσο και η εγκατάστασή του, είναι σαφώς οικονομικότεροι. Έπαψε να αποτελεί είδος πολυτελείας και είναι κάτι το απόλυτα εφικτό και 100% προσβάσιμο για κάθε νοικοκυριό. Οι παλαιότεροι εξοπλισμοί, διέθεταν σύνθετα control boxes, τα οποία συνήθως τοποθετούνταν σε κάποιο υπόγειο και εκεί έστελναν σήμα οι αισθητήρες. Από μόνες τους η μεταφορά και η τοποθέτησή τους, ήταν αρκετά χρονοβόρες και κοστολογούνταν αδρότατα. Τα σύγχρονα ασύρματα συστήματα ασφαλείας έχουν ένα control panel το οποίο είναι συνήθως στο… cloud!

Σύνδεση internet: Ο XFactor για την ασφάλεια στο σπίτι

Όπως είναι σαφές, το μοναδικό προαπαιτούμενο ώστε να λειτουργήσει στο ακέραιο και με απόλυτη ασφάλεια το Internet for Security, είναι το ίδιο το…ι internet. Μια σύνδεση Internet που να είναι σταθερή, γρήγορη και αξιόπιστη! Άλλωστε, στο συγκεκριμένο δίκτυο Wi-Fi αναμένεται να συνδεθεί ο συναγερμός, οι IP κάμερες και σύσσωμο το σύστημα ασφαλείας! Σκέψου τώρα να λάβεις μια ειδοποίηση στο smartphone σου για μια ύποπτη κίνηση, να κάνεις login για live stream μέσω κάμερας και να αντιμετωπίζεις lag! Ή το Wi-Fi να επιλέξει για black out τη στιγμή της… διάρρηξης και να μη χτυπήσει έγκαιρα ο συναγερμός!

Εξασφάλισε την ασφάλεια στο σπίτι σου με νέα σύνδεση SkyTelecom!

Ως SkyTelecom, έχουμε σχεδιάσει τα προγράμματα HOME, τα οποία με λίγα λόγια, είναι τα πλέον αξιόπιστα πακέτα wireless Internet της αγοράς! Εν ολίγοις, όχι μόνο θα σου διασφαλίσουν μία άριστη, ταχύτατη και απρόσκοπτη σύνδεση στο Διαδίκτυο, αλλά και την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας σου. Για τέτοιους είδους κρίσιμα ζητήματα, το να επιλέγουμε την ποιοτικότητη λύση, είναι μονόδρομος. Κι αυτή η λύση ακούει στο όνομα SkyTelecom! Μπες τώρα στο www.skytelecom.gr, επίλεξε το Home πρόγραμμα που σου ταιριάζει και δοκίμασέ το εντελώς δωρεάν με την υπηρεσία Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Internet για ασφάλεια στο σπίτι με την εγγύηση της SkyTelecom»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση