Εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι & η σημασία του ίντερνετ

Εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι & η σημασία του ίντερνετ

Εγκατάσταση συναγερμού. Μια διαδικασία απολύτως απαραίτητη για την προσωπική σου ασφάλεια και την προστασία των περιουσιακών σου στοιχείων. Όμως, πολλές φορές θα έχεις ακούσει από γνωστούς και γείτονες ότι μολονότι είχαν συναγερμό, πάλι έπεσαν θύμα ληστείας. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλα τα συστήματα συναγερμού ίσα. Άλλα είναι πραγματικά αξιόπιστα και άλλα όχι. Ποιες είναι όμως εκείνες οι παράμετροι που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στο σπίτι με συναγερμό και στο πραγματικά ασφαλές σπίτι; Στο παρόν κείμενο ετοιμάσαμε έναν οδηγό με τους κυριότερους παράγοντες που κάνουν την εγκατάσταση συναγερμού πιο ασφαλή και αξιόπιστη.

Εγκατάσταση συναγερμού: «Ναι» στις επώνυμες εταιρείες

Η φράση «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις», βρίσκει πιστή και ακριβή εφαρμογή στον τομέα της ασφάλειας. Επίλεξε ένα σύστημα συναγερμού αξιόπιστης επωνυμίας και για την εγκατάσταση συναγερμού μια εγκεκριμένη και φερέγγυο εταιρεία. Όσον αφορά τους τακτικούς ελέγχους συντήρησης που πρέπει να κάνεις, μην τους αμελείς! Το ιδανικό είναι να τους πραγματοποιεί όχι μόνο η ίδια εταιρεία εγκατάστασης αλλά και ο ίδιος τεχνικός, για ευνόητους λόγους.

Εγκατάσταση συναγερμού: Κάλυψη στο 100% του χώρου

Η πλήρης κάλυψη είναι το Α και το Ω στην εγκατάσταση συναγερμού. Κάθε άνοιγμα, πόρτα ή παράθυρο στο σπίτι αποτελεί και μια πιθανή είσοδο για τον διαρρήκτη. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ένα από αυτά πρέπει να διαθέτει αισθητήρα παραβίασης. Επιπλέον, κάθε δωμάτιο ή ενιαίος χώρος πρέπει επίσης να έχει αισθητήρες κίνησης. Όταν η κάλυψη είναι πλήρης, τότε δεν υπάρχει κανένα κενό στην ασφάλεια. Κανείς δεν μπορεί να εισέλθει απαρατήρητος, αλλά ακόμα κι αν τα καταφέρει θα γνωρίζεις τις κινήσεις του.

Εγκατάσταση συναγερμού: Ποιοι πρέπει να ενημερωθούν

Αν υπάρξει παραβίαση, αμέσως ο συναγερμός αποστέλλει σήματα κινδύνου και ενημερώνει τα κατάλληλα άτομα. Ποια είναι όμως αυτά τα άτομα; Πόσο αποτρεπτικές και καίριες θα είναι οι ενέργειες τους; Μια εγκληματική ενέργεια δεν ενημερώνει για το πότε θα συμβεί, ούτε έχει ημέρα και ώρα. Επομένως, το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη είναι κάτι πολύ σημαντικό. Πρέπει να είναι σε διαρκή εγρήγορση 24/7/365. Υπάρχουν πολλές εταιρείες Security, με άρτια εκπαιδευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό που γνωρίζουν πώς να χειριστούν κάθε περίσταση. Επίλεξε μια 24ωρη υπηρεσία λήψης σήματος, καθώς η αντίδραση είναι εξίσου σημαντική με την πρόληψη και την ίδια τη δράση.

Εγκατάσταση συναγερμού: Τρόπος επικοινωνίας των σημάτων

Εφόσον λοιπόν ο συναγερμός ασφαλίζει τον χώρο, η εξασφάλιση του τρόπου ειδοποίησης των κατάλληλων ατόμων είναι κομβικής σημασίας. Ασφαλώς, ο καταλληλότερος τρόπος είναι και ο γρηγορότερος. Μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους επικοινωνίας των συστημάτων ασφαλείας είναι μέσω Wi-FI. Ένας συνδυασμός αρκετά αποτελεσματικός, που μπορεί να προσφέρει την επιθυμητή ασφάλεια για το σπίτι σας. Τα Wi-Fi συστήματα ασφαλείας χρησιμοποιούν τη συνδεσιμότητα IP για την υπηρεσία παρακολούθησης συναγερμών. Για να έχετε λοιπόν το κεφάλι σας ήσυχο, πρέπει να διαθέτετε και μια αξιόπιστη σύνδεση στο Ίντερνετ.

Ως SkyTelecom, σας προτείνουμε τα προγράμματα HOME. Πρόκειται για τα πιο αξιόπιστα wireless προγράμματα της αγοράς που θα διασφαλίσουν μία άριστη, σταθερή και απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο. Γιατί όχι και την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας σου. Μπες τώρα στο www.skytelecom.gr, επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και απόκτησέ το με δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμής.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Εγκατάσταση συναγερμού στο σπίτι & η σημασία του ίντερνετ»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση