H πιο φθηνή σταθερή τηλεφωνία στην Ελλάδα!

H πιο φθηνή σταθερή τηλεφωνία στην Ελλάδα!

Η πιο φθηνή σταθερή τηλεφωνία και το πιο συμφέρον οικιακό πακέτο, αποτελούν μείζον θέμα για κάθε οικογένεια και νοικοκυριό. Πολλοί πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας και Ίντερνετ, «βαφτίζουν» όμως αυθαίρετα, τα πακέτα τους ως τα πιο συμφέροντα. Επομένως, το θέμα είναι να ερευνήσεις το θέμα διεξοδικά και να βρεις ποιο πραγματικά αξίζει!

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών SkyTelecom, με απόλυτο σεβασμό και βαθιά γνώση των ιδιαιτεροτήτων κάθε οικογένειας, δημιούργησε μια μοναδική σειρά πακέτων. Με γνώμονα τις ρεαλιστικές ανάγκες των ελληνικών νοικοκυριών και την εγγύηση ποιότητας που τη χαρακτηρίζει, προσφέρει value for money επιλογές για κάθε σπίτι. Ποιες είναι αυτές όμως αυτές οι επιλογές και γιατί είναι τόσο αξιόλογες; Ας τις εξετάσουμε διεξοδικά στο ακόλουθο κείμενο!

Η πιο φθηνή σταθερή τηλεφωνία & Ίντερνετ, περνούν από τη SkyTelecom!

Η SkyTelecom φέρνει την επανάσταση στον χώρο των budget οικιακών προγραμμάτων! Τα συνδυαστικά προγράμματα Home AirFiber Double Play της SkyTelecom, αποτελούν μακράν τα πιο συμφέροντα πακέτα της αγοράς. Προσφέρει παράλληλα την πιο φθηνή σταθερή τηλεφωνία με το πιο γρήγορο και αξιόπιστο Ίντερνετ!

Δες τα τρία (3) low-budget πακέτα και επίλεξε εκείνο που ανταποκρίνεται πιο καλά στις ανάγκες σου:

#1 – Ηome AirFiber Double Play 24: Η πιο φθηνή σταθερή τηλεφωνία και Ίντερνετ

Αν ο πρωταρχικός στόχος είναι η οικονομία, τότε το Home AirFiber Double Play 24 είναι μονόδρομος, προσφέροντας σημαντική «ανάσα» στην ελληνική οικογένεια. Το HomeAirFiber 24 της SkyTelecom προσφέρει εγγυημένη και… αδιαπραγμάτευτη ταχύτητα 24 Mbps, απεριόριστη ομιλία προς σταθερά και 120’ προς κινητά. Με μόλις €23,90/ μήνα για όλα, παίρνει τον τίτλο της πιο φθηνής σταθερής τηλεφωνίας και Ίντερνετ στο σπίτι του! Ή μάλλον στο δικό σας!

#2 – Home AirFiber Double Play 35: Η δεύτερη πιο φθηνή σταθερή τηλεφωνία και Ίντερνετ

Με μόλις 3 ευρώ παραπάνω, το Home AirFiber Double Play, φθάνει τα 35Mbps σε download και τα 3Mbps σε upload. Είναι μια λύση που παρέχει αρκετή ταχύτητα για παράλληλο χειρισμό συσκευών στο σπίτι. Η σύνδεση είναι τόσο αξιόπιστη που μπορεί εύκολα να «σηκώσει» τηλεργασία παράλληλα με online streaming. Αν αναλογιστείς ότι τα απεριόριστα λεπτά προς σταθερά και τα 120’ δωρεάν λεπτά προς κινητά παραμένουν, εύκολα καταλαβαίνεις πόσο συμφέρον είναι αυτό το πακέτο!

#3 – Ηome AirFiber Double Play 50: Το best-seller της SkyTelecom

Μια πρόταση που καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες! Χάρη στα 50 Mbps του, όλα τα μέλη απολαμβάνουν ακόμα πιο γρήγορη πλοήγηση στο Ίντερνετ, ομαλή ροή βίντεο, γρήγορο streaming και ταχύτατη λήψη μεγάλων δεδομένων. Στην ελκυστική τιμή των 31,90€/ μήνα, συνδυάζεις: 50άρα ταχύτητα, απεριόριστα λεπτά προς σταθερά και 120’ δωρεάν λεπτά προς κινητά. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

Τα συνδυαστικά προγράμματα Home AirFiber Double Play της SkyTelecom προσφέρουν την πιο φθηνή σταθερή τηλεφωνία & Ίντερνετ που θα βρεις.

Κάθε οικογένεια έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Επειδή στη SkyTelecom το γνωρίζουμε καλά αυτό, δημιουργήσαμε μια κορυφαία σειρά προγραμμάτων που να τις καλύπτει όλες στο ακέραιο. Επισκέψου τώρα τη σελίδα της σειράς προγραμμάτων Home AirFiber Double Play για να επιλέξεις το ιδανικό για σένα και τους ανθρώπους σου. Σου θυμίζουμε ακόμα ότι έχεις και επιπλέον 10% έκπτωση στην περίπτωση που ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία πολιτών (φοιτητής, άνεργος, πολύτεκνος, στρατιωτικός, αστυνομικός ή πυροσβέστης), Μην ξεχνάς ότι η SkyTelecom σου προσφέρει τη δυνατότητα για μια εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή τριών ημερών του προγράμματος που θέλεις!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «H πιο φθηνή σταθερή τηλεφωνία στην Ελλάδα»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση