Google Home: Απόλαυσέ το με την δύναμη της SkyTelecom

Google Home: Απόλαυσέ το με την δύναμη της SkyTelecom

«Google Home: Πώς λειτουργεί;». Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα trends στο Google search καθώς το Google Home είναι εδώ και όλο και περισσότεροι θέλουν να το συνδέσουν στα σπίτια τους! Στο παρόν κείμενο θα σου εξηγήσουμε βήμα προς βήμα πώς να συνδεθείς στο Google Home και να απολαύσεις όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Google Home – Πώς λειτουργεί: Κάνε download το application

Για να βιώσεις κι εσύ τη μοναδική εμπειρία του Google Home και να αυτοματοποιήσεις τη ζωή σου, θα πρέπει αρχικά, να εγκαταστήσεις το app Google Home στο κινητό σου. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο Αpp Store όσο και στο Google Play. Στη συνέχεια, τρέξε την εφαρμογή επιβεβαιώνοντας ότι είσαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi του σπιτιού σου και παραχώρησε την άδεια χρήσης τοποθεσίας.

Google Home – Πώς λειτουργεί: Κάνε plugin τη Google Home συσκευή

Για να συνεχίσεις, σύνδεσε στην πρίζα τη Google Home συσκευή.  Έχε το κινητό σου κοντά, καθώς σύντομα θα πρέπει να κάνεις το pairing, πληκτρολογώντας τον ίδιο αριθμό στις δύο συσκευές.

Google Home – Πώς λειτουργεί: Σύνδεση με το Google & Συγχρονισμός

Για να χρησιμοποιήσεις το Google Home, πρέπει να διαθέτεις έναν Google λογαριασμό. Πραγματοποίησε login από το smartphone σου ή κάνε sign up. Όταν συνδεθείς, άνοιξε το Google Home και δώσε λίγο χρόνο για να εντοπίσει τη νέα συσκευή. Επίλεξε την ειδοποίηση για να συνεχίσεις και κάνε κλικ στη Ρύθμιση συσκευής για να εκκινήσεις την εφαρμογή.

Google Home – Πώς λειτουργεί: Επαλήθευση και εκκίνηση

Τόσο στην οθόνη της Google Home συσκευής, όσο και στου smartphone σου θα εμφανιστεί ένα ζεύγος αριθμών. Εφόσον τους επαληθεύσεις, πάτησε Ναι για να προχωρήσεις και να επιβεβαιώσεις πως συνδέεις τη σωστή συσκευή. Επίλεξε το δωμάτιο που είναι η συσκευή και… έτοιμος! Αν το κρίνεις απαραίτητο, μπορεί να εισάγεις και τη φυσική σου διεύθυνση στη συσκευή, εφόσον δεν το έχεις ήδη κάνει. Αυτό είναι χρήσιμο για να σου βρίσκει το Google Home το δελτίο καιρού ή την κίνηση στον δρόμο.

Ανακάλυψε όλες τις δυνατότητες του Google Home με τη δύναμη της SkyTelecom!

Τώρα που έμαθες και το πώς λειτουργεί το Google Home είσαι πανέτοιμος να κάνεις το σπίτι σου πιο έξυπνο! Το μόνο που σου λείπει για την απρόσκοπτη λειτουργία του Google Home, είναι μια αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο! Η SkyTelecom σου προσφέρει τα νέα προγράμματα Home που θα καλύψουν άριστα τις ανάγκες της. Μάλιστα, η SkyTelecom σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα που επιθυμείς με την υπηρεσία Try&Buy, για τρεις ολόκληρες ημέρες χωρίς καμία δέσμευση αγοράς. Έτσι, θα μπορέσεις να διαπιστώσεις και εσύ το γρήγορο και αξιόπιστο Internet που διαθέτει. Γι’ αυτό, μην αφήσεις τίποτα να μπει ανάμεσα σε εσένα, το σπίτι σου και το Google Home σου!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Google Home: Απόλαυσέ το με τη δύναμη της SkyTelecom»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση