Φοιτητικό πακέτο σταθερής τηλεφωνίας & Ίντερνετ: Αυτό είναι το πρόγραμμα που σού ταιριάζει!

Φοιτητικό πακέτο σταθερής τηλεφωνίας & Ίντερνετ: Αυτό είναι το πρόγραμμα που σού ταιριάζει!

Φοιτητικό πακέτο σταθερής τηλεφωνίας και Ίντερνετ. Μια διαρκής και αδιάκοπη αναζήτηση προκειμένου να καταφέρεις να βρεις τον καλύτερο συνδυασμό και την πλέον συμφέρουσα προσφορά για εσένα! Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις είναι στον ουρανό αλλά το budget μάλλον… πατάει στη Γη. Και μάλιστα είναι γερά προσγειωμένο! Κάτι η φοιτητική ζωή, κάτι η διαμονή σε νέα πόλη δεν είναι εύκολο να απολαμβάνεις ένα premium πακέτο. Οπότε ψάχνεις μια value for money επιλογή, ένα φοιτητικό πακέτο που να είναι όντως για φοιτητές! Που να υπολογίζει τις αντικειμενικές δυσκολίες και τους περιορισμένους πόρους και στη σταθερή τηλεφωνία και στο Ίντερνετ. Άλλωστε σου είναι υπερ-απαραίτητα και τα δύο!

Φοιτητική ζωή, Ίντερνετ και σταθερό τηλέφωνο, βρίσκονται όλα στο ίδιο τρίπτυχο και πρέπει να είναι μαζί και στο φοιτητικό πακέτο!

Το φοιτητικό πακέτο πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε γρήγορο, σταθερό και αξιόπιστο Ίντερνετ. Με αυτό θα επικοινωνείς με τα φιλαράκια σου, θα ενημερώνεις τα social media και θα ψάχνεις υλικό για τις εργασίες! Ακόμα θα πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίξει χωρίς lag τις ατελείωτες ώρες gaming και το αδιάκοπο streamάρισμα. Netflix, Spotify και μια σειρά από ηλεκτρονικές πλατφόρμες θα είναι στο «on», non stop!

Το ίδιο φοιτητικό πακέτο όμως, πρέπει να ικανοποιεί και τους γονείς σου!

Να μπορείς να μιλάς απεριόριστα προς σταθερά σε όλη την Ελλάδα αλλά κι να μπορούν να σε βρίσκουν. Σε άλλη πόλη μένεις πλέον, δεν θα σε ψάξουν; Δεν θα σε αναζητήσουν; Δεν θα θέλουν να σου μιλήσουν χωρίς να ανησυχείτε για την μπαταρία, το σήμα και τις μονάδες; Από την άλλη κι εσύ δεν θα τους χρειαστείς; Δεν θα ρωτήσεις τη μητέρα σου για το πώς να φτιάξεις κι εσύ γεμιστά σαν τα δικά της; Δεν θα χρειαστείς οδηγίες από τον πατέρα σου για το πώς να επισκευάσεις το καζανάκι; Οπότε είτε για καλό, είτε για κακό δεν μπορείς να κάνεις χωρίς σταθερό! Πρέπει λοιπόν να έχεις ένα φοιτητικό πακέτο που θα καλύπτει τις προσδοκίες ΣΑΣ. Και τις δικές σου και των γονιών σου!

Φοιτητικό πακέτο με την υπογραφή SkyTelecom!

Για σένα που αναζητάς το καλύτερο φοιτητικό πακέτο, που να συνδυάζει Ίντερνετ και σταθερό τηλέφωνο, η SkyTelecom δίνει τη λύση. Ένα φοιτητικό πακέτο ακριβώς με βάση τις ανάγκες σου, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου!             Ανακάλυψε τώρα τα συνδυαστικά προγράμματα τηλεφωνίας Home AirFiber Double Play, με τις υψηλότερες ταχύτητες της αγοράς και με έκπτωση 10% επειδή είσαι φοιτητής. Αν πάλι δε χρειάζεσαι σταθερό επειδή έχεις απεριόριστα λεπτά ομιλίας στο κινητό, τότε μπορείς να επιλέξεις και πρόγραμμα Internet Only. Έτσι, θα εξοικονομήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα από το budget σου!

Και για να θυμάσαι…

H SkyTelecom κάνει τη διαφορά από τον ανταγωνισμό – και όχι τυχαία – γιατί είναι η μόνη εταιρεία που σου προσφέρει:

  • Εγγύηση ταχύτητας για να παίρνεις την ταχύτητα που γράφει το πακέτο σου και τίποτα λιγότερο.
  • Άριστη κάλυψη ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές
  • ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy ώστε να βεβαιωθείς 100% για την επιλογή σου!

Έψαχνες ένα συνδυαστικό φοιτητικό πακέτο για σταθερό τηλέφωνο και Ίντερνετ; Το βρήκες! Έλα σήμερα κιόλας στον κόσμο των ταχύτατων ταχυτήτων Internet της SkyTelecom και σέρφαρε ξέγνοιαστος!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Φοιτητικό πακέτο σταθερής τηλεφωνίας & Ίντερνετ: Αυτό είναι το πρόγραμμα που σού ταιριάζει!»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση