Πώς λειτουργεί το Google Pay;

Πώς λειτουργεί το Google Pay;

Πώς λειτουργεί το Google Pay: Ένας οδηγός πού θα σου κάνει τη βασική εισαγωγή στη νέα μέθοδο πληρωμής και θα σου εξηγήσει κάθε εύλογη απορία. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα απολύτως απαραίτητα.

Τι είναι και πώς λειτουργεί το Google Pay: Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Το Google Pay αποτελεί μια υπηρεσία που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του να πραγματοποιούν αγορές προϊόντων και υπηρεσιών μέσω ηλεκτρικής συσκευής. Αυτή, μπορεί να είναι το κινητό σου τηλέφωνο, το tablet ή το smartwatch σου. Αρκεί να είναι συμβατή με λογισμικό Android και την τεχνολογία NFC. Ασφαλώς, αυτό το σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών είναι μια πρώτης τάξεως διευκόλυνση για κάθε είδους αγορά. Επιπλέον, αυξάνει και τα επίπεδα ασφάλειας, καθώς μέσω των ανέπαφων πληρωμών δεν χρησιμοποιείται απευθείας η χρεωστική ή η πιστωτική κάρτα.

Πώς λειτουργεί το Google Pay: Κάνοντας login

Αν έχεις μια συμβατή κάρτα (VISA ή Mastercard) στη συσκευή σου, τότε είσαι σχεδόν έτοιμος να ξεκινήσεις. ‘Κατέβασε’ την εφαρμογή από το Google Play, αν η συσκευή σου είναι Android, ή από το App Store, αν έχεις iPhone. Στη συνέχεια, επίλεξε τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής για κάθε μελλοντική συναλλαγή και… τελείωσες!

Πώς λειτουργεί το Google Pay: Τι παρέχει στους πελάτες/ καταναλωτές

Το Google Pay είναι ο καλύτερος τρόπος για αγοράσεις οτιδήποτε σε κάθε e-shop ή οποιοδήποτε περιβάλλον χωρίς καμία εξτρά χρέωση. Εύκολα, γρήγορα, απλά και το κυριότερο, με ασφάλεια. Εκτός αυτού όμως, κάνει τις συναλλαγές ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα ευκολότερες από ποτέ. Μπορείς απλά να στείλεις και να λάβεις μέσω του λογαριασμού σου, χρήματα στους φίλους σε χρόνο dt!

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στα προτερήματα και τις παροχές του Google Pay, είναι τα εξής:

  • Συμβατότητα με τις περισσότερες υπηρεσίες mobile banking.
  • Δυνατότητα άμεσης αποστολής & λήψης μετρητών.
  • Στιγμιαία μεταφορά χρημάτων ανάμεσα στους τραπεζικούς λογαριασμούς.
  • Υποστήριξη από σχεδόν σύσσωμο το τραπεζικό σύστημα σε 28 χώρες του εξωτερικού.
  • Δυνατότητα ηλεκτρονικής αποθήκευσης για κάρτες συγκοινωνίας, εισιτηρίων και άλλα.

Google Pay for Business: Η έκδοση για επιχειρήσεις.

Αν είσαι επιχειρηματίας, ήδη θα γνωρίζεις ότι παρέχοντας στους πελάτες σου περισσότερες επιλογές πληρωμής, κάνεις την επιχείρηση πιο ελκυστική. Μπορείς λοιπόν να προσθέσεις το Google Pay for Business στο ‘οπλοστάσιό’ σου ώστε να ‘ξεκλειδώσεις’ και άλλα κανάλια πώλησης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις τον λογαριασμό Google Pay με την τράπεζα της που ήδη χρησιμοποιείς για τις πληρωμές των πελατών σου.

Επιπλέον, το Google Pay for Business παρέχει σε εσένα και την επιχείρησή σου μια σειρά από πλεονεκτήματα:

  • Διευρυμένο δίκτυο πελατών καθώς είναι σαφώς ευκολότερο να εντοπίσει κανείς την επιχείρησή σου μέσω της εφαρμογής Google Pay.
  • Εύκολη και γρήγορη προσαρμογή, τόσο για εσένα όσο και για τους πελάτες και τους προμηθευτές σου, χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις.
  • Υψηλά επίπεδα ασφαλείας, μέσω της Google Pay Shield για την προστασία εμπόρων και την καταπολέμηση της απάτης.
  • Δυνατότητα δημιουργίας προσφορών για όλους τους χρήστες του δικτύου.
  • Ένα κέντρο εμπορικής υποστήριξης ανά πάσα ώρα και στιγμή, επικοινωνώντας με την Google για άμεση λύση σε ό,τι ζήτημα προκύψει.

Απόλαυσε τις online αγορές σου με την ασφάλεια του Google Pay  & τις υψηλές ταχύτητες της SkyTelecom

Έμαθες λοιπόν και πώς λειτουργεί το Google Pay, καθώς και τι είδους πλεονεκτήματα σου προσφέρει. Καιρός λοιπόν να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς και στις online συναλλαγές σου, εξασφαλίζοντας μία πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλή διαδικασία πληρωμής. Φυσικά, σε αυτό θα σε βοηθήσει και το γρήγορο internet της SkyTelecom με υπερυψηλές ταχύτητες που δεν κολλάνε ποτέ και πουθενά. Βρες λοιπόν το πρόγραμμα που σου ταιριάζει στο www.skytelecom.gr και δε θα χάσεις. Μάλιστα, μπορείς να το δοκιμάσεις εντελώς δωρεάν με την υπηρεσία Try&Buy. Κάνε σήμερα κιόλας το δικό σου update στην τεχνολογία, αλλά και την επικοινωνία σου.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Πώς λειτουργεί το Google Pay;»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση