Μόνο Ίντερνετ στο σπίτι: 4+1 λόγοι για να το προτιμήσεις από το Double Play

Μόνο Ίντερνετ στο σπίτι: 4+1 λόγοι για να το προτιμήσεις από το Double Play

Μόνο Ίντερνετ στο σπίτι, χωρίς κανέναν αριθμό σταθερού τηλεφώνου, αλλά με ταχύτητες που προκαλούν ίλιγγο. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Κάτι που πριν μερικά χρόνια ακουγόταν ασυνήθιστο αν όχι… αδιανόητο, τώρα είναι μια τάση που γίνεται όλο και δημοφιλέστερη! Καθημερινά πολλά νοικοκυριά αποφασίζουν να μην έχουν σταθερό τηλέφωνο παρά μόνο ίντερνετ στο σπίτι τους. Γιατί το κάνουν αυτό; Θα σου αναλύσουμε τους 4+1 κυριότερους λόγους για τους οποίους αξίζει κι εσύ να επιλέξεις ένα πρόγραμμα χωρίς σταθερό, έχοντας μόνο Ίντερνετ στο σπίτι από τη SkyTelecom.

Γιατί να προτιμήσεις ένα πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας στο σπίτι μόνο με ίντερνετ; Γιατί…

#1 Δεν σου χρειάζεται το σταθερό!

Αν διαθέτεις ένα από τα προγράμματα Home της SkyTelecom, για σερφάρισμα σε υψηλές ταχύτητες χωρίς την εγκατάσταση τηλεφωνικής σύνδεσης, το σταθερό τηλέφωνο περισσεύει. Ακόμα κι αν έχεις μόνο Ίντερνετ στο σπίτι, αλλά με τέτοιες ταχύτητες και τέτοια ποιότητα σήματος μπορείς κάλλιστα να συνομιλείς μέσω αυτού. Οι κλήσεις μέσω WhatsApp, Viber, Teams και Messenger είναι πλέον τόσο ποιοτικές που αν έχεις καλό Ίντερνετ δεν καταλαβαίνεις διαφορά!

#2 Ακόμα κι αν είχες σταθερό, δεν θα χτυπούσε!

Είναι κάτι τόσο απλό και αφοπλιστικά ειλικρινές! Πλέον, χρόνο με τον χρόνο η χρήση του σταθερού τηλεφώνου περιορίζεται σημαντικά. Αλήθεια, ποια ήταν η τελευταία φορά που κάλεσες κάποιον στο σταθερό; Σχεδόν όλες οι κλήσεις γίνονται μέσω κινητών ή διαδικτυακά. Ακόμα λοιπόν κι αν είχες ένα σταθερό τηλέφωνο σπίτι, κανείς δεν θα έμπαινε στον κόπο να σε καλέσει! Κι αν χτυπούσε; Πιο πιθανό θα ήταν να είναι κάποια διαφημιστική ή μια εταιρεία δημοσκοπήσεων παρά κάποιος δικός σου άνθρωπος.

#3 Ένα πρόγραμμα μόνο με ίντερνετ στο σπίτι είναι πιο οικονομικό!

Αφού χρειάζεσαι μόνο Ίντερνετ στο σπίτι σου, γιατί να χρεώνεσαι για κάτι που δεν χρησιμοποιείς; Για σένα σε ενδιαφέρει το χαμηλότερο δυνατό κόστος, προτείνουμε το πρόγραμμα AirFiber24 από τη SkyTelecom. Είναι η πιο οικονομική επιλογή της αγοράς, καθώς με χρέωση μόνο από 17,90€ το μήνα, σου προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητάς. Μια πραγματική ταχύτητα 24Mbps. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!

#4 Το ίντερνετ στο σπίτι θα τρέχει «με χίλια»!

Τώρα, με το πανίσχυρο δίκτυο της SkyTelecom, θα πιάνεις τις ταχύτητες του προγράμματός σου ακόμα και στα πιο απόμερα μέρη! Γιατί στην SkyTelecom δεν υποσχόμαστε απλά! Πραγματοποιούμε. Έλεγξε αναλυτικά ΕΔΩ τις περιοχές κάλυψης του δικτύου μας και απόλαυσε «ταχύτητες φωτός», όπου κι αν είσαι!

+1 λόγος: Γιατί τώρα μπορείς να δοκιμάσεις δωρεάν το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει με την υπρηεσία Try&Buy

Η SkyTelecom καινοτομεί. Είμαστε τόσο σίγουροι πως θα μείνεις απολύτως ικανοποιημένος από το πακέτο και τις παροχές μας που προσφέρουμε δυνατότητα Try&Buy δοκιμαστικής περιόδου για τρεις ολόκληρες ημέρες. Επομένως, αν η ταχύτητα του Home AirFiber Internet δεν πληροί τις προσδοκίες σου και τις δεσμεύσεις μας, τότε δεν θα δεις καμία χρέωση στον λογαριασμό σου!

Θέλεις λοιπόν μόνο Ίντερνετ στο σπίτι, χωρίς τηλεφωνική σύνδεση; Απόλαυσε το κορυφαίο απεριόριστο Ίντερνετ χωρίς σταθερό στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη SkyTelecom.

Ανακάλυψε τα κορυφαία προγράμματα Home AirFiber Internet  της SkyTelecom, για μόνο Ίντερνετ στο σπίτι!

Οι επιλογές σου είναι!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Μόνο Ίντερνετ στο σπίτι: 4+1 λόγοι για να το προτιμήσεις από το Double Play»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση