Ποιο ασύρματο τηλέφωνο να πάρω;

Ποιο ασύρματο τηλέφωνο να πάρω;

Ποιο ασύρματο τηλέφωνο να πάρω; Αν μόλις απέκτησες νέα σταθερή σύνδεση τηλεφώνου από τη SkyTelecom, τότε αυτό είναι το επόμενο ερώτημα που θα σε απασχολήσει. Μία αξιόπιστη συσκευή σου είναι απαραίτητη προκειμένου να αξιοποιήσεις όλα τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας που πλέον διαθέτεις. Τι πρέπει να προσέξεις όμως στην επιλογή της προκειμένου να κάνεις μια αγορά που να αξίζει; Ακολούθησε τα tips μας και κάνε την καλύτερη!

«Ποιο ασύρματο τηλέφωνο να πάρω»: 7+1 βήματα για να επιλέξεις!

1. Όρισε το budget που διαθέτεις για νέα συσκευή

Σαφέστατα ένα ασύρματο σταθερό τηλέφωνο δεν είναι το ίδιο ακριβό με ένα κινητό. Ωστόσο, αν και η τιμή του ξεκινά από μόλις 20 ευρώ, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 300! Σε κάθε περίπτωση, το κόστος του εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά και όλες τις δυνατότητές του.

2. Ποια χαρακτηριστικά θέλεις να έχει το ασύρματο τηλέφωνό σου;

Για αναγνώριση κλήσεων δε χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς αυτή πλέον θεωρείται ως το απόλυτο standard σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι το ασύρματο τηλέφωνο που θα επιλέξεις να είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Μερικά από αυτά είναι: η ανοιχτή ακρόαση, η φραγή κλήσεων, η παρακολούθηση χώρου και ιδανικά ο αυτόματος τηλεφωνητής.

3. Επίλεξε αξιόπιστη μάρκα κατασκευαστή

Στο ερώτημα «ποιο ασύρματο τηλέφωνο να πάρω», η απάντηση είναι ένα επώνυμο και αξιόπιστο μοντέλο. Ανάμεσα στους πιο γνωστούς κατασκευαστές συγκαταλέγονται εταιρείες όπως η Panasonic, η Gigaset, η Philips, η Motorola και η Alcatel. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς συνοδεύουν τα νέα μοντέλα τους και με εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας από ένα έτος και πάνω.

4. Προτίμησε ασύρματο τηλέφωνο με χαμηλή ακτινοβολία

Σαφώς και τα ασύρματα τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά συμμορφώνονται πλήρως με όλα τα πρότυπα ασφαλείας που θέτουν φορείς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Ωστόσο, αρκετά μοντέλα διαθέτουν και λειτουργία Eco η οποία μειώνει έως και 100% την εκπομπή ακτινοβολίας.

5. Θα χρησιμοποιούν και ηλικιωμένοι το ασύρματο τηλέφωνό;

Σαφώς και τα ηλικιωμένα άτομα δυσκολεύονται να διαχειριστούν ασύρματα τηλέφωνα. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό το τηλέφωνο που θα επιλέξεις να έχει μεγάλη οθόνη και πλήκτρα, ειδικά αν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από μεγαλύτερους.

6. Μήπως χρειάζεσαι ασύρματο τηλέφωνο με δύο συγχρονισμένα ακουστικά

Αναρωτιέσαι αν υπάρχει ασύρματο τηλέφωνο με δύο ακουστικά, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να διανύεις ολόκληρο το σπίτι για να το βρεις; Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να προτιμήσεις ένα ασύρματο τηλέφωνο τύπου Duo, από τα πολλά που κυκλοφορούν πλέον στην αγορά. Μπορούν να αξιοποιηθούν μάλιστα για κλήσεις με περισσότερα από 3 άτομα ταυτόχρονα.

7. Ναι, σκέψου & το στιλ του ασύρματου τηλεφώνου που σε ενδιαφέρει!

Κόκκινο, γαλάζιο, μαύρο, κίτρινο ή λευκό ασύρματο τηλέφωνο; Ή μήπως σε κάποιο άλλο χρώμα; Με πορτοκαλί, γαλάζια ή μήπως έγχρωμη οθόνη; Σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη ως προς τη βάση του; Ναι, η παράμετρος του στιλ παίζει κι αυτή τον δικό της ρόλο στην επιλογή ασύρματου τηλεφώνου. Πρόκειται για μία συσκευή που θα βλέπεις και πιθανότατα χρησιμοποιείς κάθε ημέρα. Γιατί λοιπόν να στερείται κομψότητας;

+1. Αναζήτησε κριτικές για το ασύρματο τηλέφωνο που σε ενδιαφέρει

Πολλά ασύρματα τηλέφωνα φαίνονται καλά στα χαρτιά, αλλά στην πράξη δεν κάνουν την δουλειά που υπόσχονται. Έτσι, χαρακτηριστικά που φαίνεται να έχουν όπως για παράδειγμα η υψηλή εμβέλεια ή ο κρυστάλλινος ήχος δεν ισχύουν. Γι’ αυτό, επειδή ξέρουμε πως δεν έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις ένα τέτοιο τηλέφωνο πριν το αγοράσεις, σου προτείνουμε να διαβάσεις κριτικές από άλλους χρήστες. Αυτός είναι και ένας τρόπος που θα σε βοηθήσει να βεβαιωθείς ότι όντως κάνει αυτά που υπόσχεται.

Ποιο ασύρματο τηλέφωνο να πάρω για να το συνδυάσω με νέα σύνδεση SkyTelecom;

Φυσικά, για να απολαμβάνεις κρυστάλλινο ήχο, δε χρειάζεσαι μόνο ένα καλό ασύρματο τηλέφωνο. Χρειάζεσαι και μία αξιόπιστη σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας που να σου προσφέρει όσα σου υπόσχεται. Γι’ αυτό στη SkyTelecom σου προσφέρουμε όλα τα νέα μας Home προγράμματα με δυνατότητα Try&Buy δοκιμής. Έτσι, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την τελική αγορά σου. Μακάρι να μπορούσες να έχεις την ίδια δυνατότητα και με την επιλογή του ασύρματου τηλεφώνου σου. Έτσι, δε θα αναρωτιόσουν ποιο ασύρματο τηλέφωνο να πάρεις, αλλά πρώτα θα δοκίμαζες και μετά θα αγόραζες. Δε θα ήταν καλύτερη η ζωή όλων μας αν πρώτα μπορούσαμε να δοκιμάζουμε δωρεάν κάτι πριν το αγοράσουμε; 😉

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Ποιο ασύρματο τηλέφωνο να πάρω»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση