Facebook Marketplace: Αξίζει να κάνω αγοραπωλησίες;

Facebook Marketplace: Αξίζει να κάνω αγοραπωλησίες;

Facebook Marketplace: Η πλατφόρμα της Meta όπου μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις προϊόντα σε άλλους χρήστες της κοινότητας! Στην αγγελία πώλησης αναγράφεται η τιμή, η περιγραφή και η τοποθεσία, μαζί με φωτογραφία του προϊόντος. Σε περίπτωση αγοράς ή καταχώρησης μίας αγγελίας, δεν υπάρχει προμήθεια.  Έτσι, ο κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής στέλνει στον πωλητή μήνυμα ώστε να καταλήξουν στην αγοραπωλησία. Αξίζει όμως να κάνεις αγοραπωλησίες μέσω Facebook Marketplace; Μάθε τα πάντα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για εσένα.

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Facebook Marketplace να ξεχωρίζει!!

Για να κάνει το Facebook Marketplace θελκτικό σε όσους θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν τα πράγματά τους, η Meta φρόντισε να είναι άρτιο. Έτσι, διαθέτει μία πληθώρα χαρακτηριστικών που το κάνουν να διαφέρει όπως:

  • Πολλές κατηγορίες προϊόντων

Το Facebook προσφέρει αρκετές επιλογές προϊόντων τα οποία μπορεί κανείς να πουλήσει ή να αγοράσει. Κάποια από τα προϊόντα αυτά είναι ρούχα, κοσμήματα, ηλεκτρικά είδη, έπιπλα αλλά και διαμερίσματα ή σπίτια. Φυσικά, υπάρχουν και απαγορευμένες κατηγορίες – σύμφωνα με τις πολιτικές του Facebook – για πώληση ή αγορά, όπως είναι τα φάρμακα, τα κατοικίδια και άλλα.

  • Ευκολία και ταχύτητα στη χρήση

Λόγω της πολύ απλής διαδικασίας καταχώρησης προϊόντος αλλά και της απλής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αυτό, τόσο η καταχώρηση πώλησης όσο και η αγορά, μπορούν να διαρκέσουν κυριολεκτικά ελάχιστα λεπτά. Το μόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία είναι το chat στο messenger, από το οποίο ξεκινάει και ολοκληρώνεται όλη η διαδικασία.

  • Ξεκάθαρες χρεώσεις

Ένα από τα θετικά του Facebook Marketplace είναι ότι δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις στη διαδικασία της αγοράς αλλά και της πώλησης. Συγκεκριμένα, δεν θα έχεις έξοδα καταχώρησης και προμήθεια από την πώληση ή την αγορά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα έξοδα αποστολής καθορίζονται εξαρχής από τον πωλητή και έτσι, ο αγοραστής είναι από την αρχή είναι ενήμερος.

  • Εγγύηση ποιότητας του προϊόντος

Λόγω του ότι μπορεί ο καθένας να πουλήσει μέσα από το Facebook Marketplace, σίγουρα όταν αγοράζεις κάποιο αντικείμενο, υπάρχει ανησυχία για την ποιότητα του μέχρι να το λάβεις. Παρόλα αυτά, το Facebook σου δίνει τη δυνατότητα να δεις το προφίλ του πωλητή, τους κοινούς σας φίλους αλλά και τις αξιολογήσεις του, ώστε να αισθάνεσαι πιο ασφαλής με την επιλογή σου.

  • Ομάδες αγοραπωλησιών

Οι ομάδες αγοραπωλησιών κάνουν ακόμη πιο εύκολη αυτή η διαδικασία της αγοραπωλησίας. Αυτές οι ομάδες αφορούν άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, συγκεκριμένη περιοχή, προϊόντα και άλλα και μπορείς να τις ανακαλύψεις απλώς κάνοντας αναζήτηση στο Facebook.

Για να ολοκληρώσεις τις αγοραπωλησίες σου στο Facebook Marketplace θα χρειαστείς αξιόπιστο internet!

Εφόσον πλέον ξέρεις αρκετά για τις συναλλαγές μέσω Facebook Marketplace, ήρθε η ώρα να μάθεις και το πιο σημαντικό! Για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητές του, θα χρειαστείς γρήγορο και αξιόπιστο internet. Τι θα έλεγες λοιπόν για μία πραγματικά αξιόπιστη σύνδεση η οποία θα σου προσφέρει πάντα υπερηψλές ταχύτητες internet, ώστε να μη μπορεί τίποτα να σε εμποδίσει να πουλήσεις ή να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα; Η SkyTelecom σου τις προσφέρει στα προγράμματα Home, με εγγυημένη ποιότητα σήματος. Μάλιστα, σου δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν Try&Buy δοκιμής, ώστε να διαπιστώσεις και μόνος σου την ποιότητα των προγραμμάτων της

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Facebook Marketplace: Αξίζει να κάνω αγοραπωλησίες»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση