Απομακρυσμένες περιοχές: Λύσεις internet & επικοινωνίας από τη SkyTelecom

Απομακρυσμένες περιοχές: Λύσεις internet & επικοινωνίας από τη SkyTelecom

Απομακρυσμένες περιοχές και η κάλυψη τους με υπερυψηλές ταχύτητες internet: Το μεγάλο στοίχημα των παρόχων σταθερής τηλεφωνίας και internet. Για τους περισσότερους από εμάς, το internet σε αυτές τις περιοχές είναι συνώνυμο των χαμηλών ταχυτήτων και των προβλημάτων στη σύνδεση. Αν μένεις σε κάποια από αυτές, καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοούμε! Ευτυχώς όμως, η SkyTelecom άλλαξε τα δεδομένα, φέρνοντας ταχύτητες 1Gbps σε κάθε γωνιά του δικτύου της

Η SkyTelecom καλύπτει τις απομακρυσμένες περιοχές της Πελοποννήσου & της Κρήτης με 1Gbps

Η εταιρία που ξεκίνησε από την Πελοπόννησο και την Κρήτη και έχει γίνει ο #1 ασύρματος πάροχος στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, σίγουρα δε θα μπορούσε να αποκλείσει αυτές τις περιοχές από το δίκτυο κάλυψης της. Το δίκτυό της SkyTelecom προσφέρει πληθυσμιακή κάλυψη που ξεπερνά το 50% στις περιοχές που καλύπτει, ενώ επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς και σε νέες περιοχές της χώρας. Με το ασύρματο δίκτυο, οι χρήστες μπορούν να έχουν απεριόριστο internet με ή χωρίς τη χρήση σταθερού τηλεφώνου. Η SkyTelecom αναμένεται σύντομα να καλύψει με το δίκτυο της ακόμη περισσότερες περιοχές και στοχεύει να επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι ταχύτητες internet που προσφέρει είναι πραγματικά υπερυψηλές και φτάνουν έως και 1 Gbps!

Βρίεσκεσαι σε απομακρυσμένη περιοχή εντός δικτύου SkyTelecom; Έλα μαζί μας!

Σε περίπτωση που το σπίτι ή η επιχείρηση σου βρίσκονται σε κάποια από τις απομακρυσμένες περιοχές του δικτύου της, η SkyTelecom σου έχει τη λύση! Οι ταχύτητες της είναι κλειδωμένες και 100% πραγματικές οπουδήποτε και αν είσαι και φτάνουν έως και 1 Gbps.

  • Για το σπίτι σου σε απομακρυσμένη περιοχή: Αν θέλεις να απολαμβάνεις γρήγορο internet και άριστη ποιότητα σύνδεσης στο σπίτι σου, τα προγράμματα Home είναι κατάλληλα για εσένα. Η SkyTelecom τα προσφέρει με υπερυψηλές ταχύτητες, με τιμές που ξεκινούν μόλις από 17,90€/μήνα. Μάλιστα, δεν απαιτείται εγκατάσταση τηλεφωνικής σύνδεσης σε αντίθεση με άλλους παρόχους.
  • Για την επιχείρηση σου σε απομακρυσμένη περοχή: Για άριστη εμπειρία περιήγησης στην επιχείρηση σου ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, η SkyTelecom σου παρέχει τα νέα Professional προγράμματα, για υπερυψηλές ταχύτητες internet και τηλεφωνία για εταιρικά δίκτυα. Δημιούργησε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σου επιχείρησης, με ταχύτητες internet έως 1Gbps, τεχνική μελέτη του χώρου και άμεση εγκατάσταση, καθώς δεν απαιτείται δημιουργία δικτύου οπτικών ινών.

Ακόμα δε μπορείς να το πιστέψεις; Κάνε μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή, για να μην έχεις καμία αμφιβολία για την ποιότητα των προγραμμάτων!

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Απομακρυσμένες περιοχές: Λύσεις internet & επικοινωνίας από τη SkyTelecom;»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση