Απομακρυσμένες περιοχές: Λύσεις internet & επικοινωνίας από τη SkyTelecom

Απομακρυσμένες περιοχές: Λύσεις internet & επικοινωνίας από τη SkyTelecom

Απομακρυσμένες περιοχές και η κάλυψη τους με υπερυψηλές ταχύτητες internet: Το μεγάλο στοίχημα των παρόχων σταθερής τηλεφωνίας και internet. Για τους περισσότερους από εμάς, το internet σε αυτές τις περιοχές είναι συνώνυμο των χαμηλών ταχυτήτων και των προβλημάτων στη σύνδεση. Αν μένεις σε κάποια από αυτές, καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοούμε! Ευτυχώς όμως, η SkyTelecom άλλαξε τα δεδομένα, φέρνοντας ταχύτητες 1Gbps σε κάθε γωνιά του δικτύου της

Η SkyTelecom καλύπτει τις απομακρυσμένες περιοχές της Πελοποννήσου & της Κρήτης με 1Gbps

Η εταιρία που ξεκίνησε από την Πελοπόννησο και την Κρήτη και έχει γίνει ο #1 ασύρματος πάροχος στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, σίγουρα δε θα μπορούσε να αποκλείσει αυτές τις περιοχές από το δίκτυο κάλυψης της. Το δίκτυό της SkyTelecom προσφέρει πληθυσμιακή κάλυψη που ξεπερνά το 50% στις περιοχές που καλύπτει, ενώ επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς και σε νέες περιοχές της χώρας. Με το ασύρματο δίκτυο, οι χρήστες μπορούν να έχουν απεριόριστο internet με ή χωρίς τη χρήση σταθερού τηλεφώνου. Η SkyTelecom αναμένεται σύντομα να καλύψει με το δίκτυο της ακόμη περισσότερες περιοχές και στοχεύει να επεκταθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι ταχύτητες internet που προσφέρει είναι πραγματικά υπερυψηλές και φτάνουν έως και 1 Gbps!

Βρίεσκεσαι σε απομακρυσμένη περιοχή εντός δικτύου SkyTelecom; Έλα μαζί μας!

Σε περίπτωση που το σπίτι ή η επιχείρηση σου βρίσκονται σε κάποια από τις απομακρυσμένες περιοχές του δικτύου της, η SkyTelecom σου έχει τη λύση! Οι ταχύτητες της είναι κλειδωμένες και 100% πραγματικές οπουδήποτε και αν είσαι και φτάνουν έως και 1 Gbps.

  • Για το σπίτι σου σε απομακρυσμένη περιοχή: Αν θέλεις να απολαμβάνεις γρήγορο internet και άριστη ποιότητα σύνδεσης στο σπίτι σου, τα προγράμματα Home είναι κατάλληλα για εσένα. Η SkyTelecom τα προσφέρει με υπερυψηλές ταχύτητες, με τιμές που ξεκινούν μόλις από 17,90€/μήνα. Μάλιστα, δεν απαιτείται εγκατάσταση τηλεφωνικής σύνδεσης σε αντίθεση με άλλους παρόχους.
  • Για την επιχείρηση σου σε απομακρυσμένη περοχή: Για άριστη εμπειρία περιήγησης στην επιχείρηση σου ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, η SkyTelecom σου παρέχει τα νέα Professional προγράμματα, για υπερυψηλές ταχύτητες internet και τηλεφωνία για εταιρικά δίκτυα. Δημιούργησε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σου επιχείρησης, με ταχύτητες internet έως 1Gbps, τεχνική μελέτη του χώρου και άμεση εγκατάσταση, καθώς δεν απαιτείται δημιουργία δικτύου οπτικών ινών.

Ακόμα δε μπορείς να το πιστέψεις; Κάνε μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή, για να μην έχεις καμία αμφιβολία για την ποιότητα των προγραμμάτων!

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Απομακρυσμένες περιοχές: Λύσεις internet & επικοινωνίας από τη SkyTelecom;»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση