Χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δεις!

Χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δεις!

Χριστουγεννιάτικες ταινίες στην τηλεόραση, αναμμένο τζάκι, ζεστή σοκολάτα και στο background το στολισμένο έλατο με τα δεκάδες λαμπάκια του! Αν δεν είναι αυτή η ‘Most Wonderful Time Of The Year’, όπως μας τραγουδά και ο Andy Williams στο ομώνυμο χριστουγεννιάτικο άσμα, τότε ποια είναι;

Τα Χριστούγεννα τα περιμένουμε όλοι· από τους μαθητές ως τους καθηγητές, τους εργαζόμενους και τους εργοδότες, τους επιχειρηματίες και τους αθεράπευτα ρομαντικούς. Αποτελούν σημείο αναφοράς για όλο το έτος και ασφαλώς είναι πηγή έμπνευσης για κάθε καλλιτέχνη. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, οι χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι αμέτρητες! Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών ανάμεσα σε παιδικές ταινίες, για όλη την οικογένεια, ή ρομαντικές κομεντί. Μακάρι τα Χριστούγεννα να κρατούσαν περισσότερο ώστε να τις απολαύσουμε όλες. Μία προς μία! Αλλά δυστυχώς για όλους μας, οι εορταστικές αργίες και η άδεια περνούν πριν το καταλάβουμε! Καθώς οι μέρες των γιορτών τελειώνουν γρήγορα, επιλέξαμε για σένα τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσεις. Άσε λοιπόν το internet της SkyTelecom να κάνει τα μαγικά του… και ξεκίνα το streaming ή το downloading!

Χριστουγεννιάτικες ταινίες: Οι 5+1 mustsee προτάσεις μας

1. Μόνος στο σπίτι: Η σταθερή αξία

Μια ταινία που όσες φορές κι αν την δεις, δεν τη βαριέσαι! Ξέρουμε όχι μόνο το σενάριο απ’ έξω αλλά και αρκετούς διαλόγους, όμως θα ήταν ιεροσυλία να μη βρίσκεται στη λίστα! Η ταινία αυτή, είναι τα ίδια τα Χριστούγεννα και όσα sequels κι αν ακολούθησαν, η πρώτη ταινία παραμένει αξεπέραστη.

 2. Αγάπη είναι: Με all-star cast

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της, παραμένει από τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες. Συγκίνηση και χαρά εναλλάσσονται σε μια ταινία που παρά τα κλισέ happy endings στις παράλληλες ιστορίες της, παραμένει διαχρονική. Μια ένα cast διάσημων ηθοποιών όπως οι Χιου Γκραντ, Κόλιν Φερθ, Άλαν Ρίκμαν, Εμμα Τόμσον, Λίαμ Νίσον, Αντριου Λίνκολν, Κίρα Νάιτλι, Ρόουαν Άτκινσον κ.ά. είναι η κινηματογραφική παρέα που πάντα θα αναζητάμε όταν ανάψουν στο δέντρο τα φωτάκια.

3. Last Christmas: Γιατί Χριστούγεννα χωρίς George Michael δε γίνονται!

Η ταινία στην οποία η κατά κόσμον ‘Καλίσι’ του Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ απέδειξε πως μπορεί και… χωρίς δράκους! Μια από τις πλέον αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες, στην οποία κυριαρχεί η μουσική του George Michael. Από τους τίτλους αρχής και τις πρώτες νότες του «Last Christmas», ξυπνά αβίαστα η προσδοκία των γιορτών!

4. Gremlins: Τα τερατάκια που μας θυμίζουν καλικάντζαρους!

Μια αμιγώς χριστουγεννιάτικη ταινία που συνδυάζει τη φρίκη και το κωμικό στοιχείο στην περίοδο των εορτών! Αγαπήθηκε όσο λίγες από κοινό και κριτικούς και θεωρείται μια ταινία άρρηκτα συνδεδεμένη με την έλευση των Χριστουγέννων!

5. Ο Χάρι Πότερ & η Φιλοσοφική Λίθος: Το Χόγκουαρτς δεν ήταν ποτέ ομορφότερο!

Ομολογουμένως, δεν είναι από τις ταινίες που θεωρούνται αποκλειστικά χριστουγεννιάτικες. Όμως τα χειμερινά σκηνικά, τα γλυκά, οι ανταλλαγές δώρων και το στολισμένο Χόγκουαρτς σε βάζουν σε… Christmas mood πριν να πεις ‘Αφοπλίσιους’!

+1.   Το Πολικό Εξπρές: Αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία μικρών & μεγάλων

Από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που ζωντανεύουν τη μαγεία του Άγιου Βασίλη. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με μια προχωρημένη τεχνική animation κατά την οποία οι εικόνες σχεδιάζονται με βάση την κίνηση πραγματικών ηθοποιών. Αν και πρόκειται για παιδική ταινία, εκατομμύρια ενήλικες κάθε χρόνο, βρίσκουν μια χριστουγεννιάτικη αφορμή για να επιβιβαστούν! Και γιατί να μην το κάνουν; Η αγάπη για τα Χριστούγεννα, δεν έχει ηλικία!

Απόλαυσε χριστουγεννιάτικες ταινίες με γρήγορο internet από τη SkyTelecom

Το να απολαμβάνεις καλές χριστουγεννιάτικες ταινίες χουχουλιάζοντας στα ζεστά με την αγαπημένη σου παρέα είναι ανεκτίμητης αξίας. Όπως ανεκτίμητης αξίας είναι και τα κορυφαία προγράμματα HOME της SkyTelecom. Απόκτησε σήμερα αυτό που σου ταιριάζει με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Double Play και Internet Only προγράμματα και στρίμαρε την ταινία που σου αρέσει, χωρίς να ανησυχείς για την ποιότητα του internet. Mπες κι εσύ στον κόσμο της Skytelecom, του no1 WISP internet παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια και δοκίμασε τις κορυφαίες υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν με την υπηρεσία Try&Buy.

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δεις»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση