Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα;

Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα;

Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα στους δικούς μου ανθρώπους; Με τη χριστουγεννιάτικη αντίστροφη μέτρηση να έχει ήδη ξεκινήσει, τέτοιου είδους σκέψεις στροβιλίζονται στο μυαλό όλων μας! Το να ανταλλάσσουμε δώρα, είναι από τις αγαπημένες συνήθειες των εορτών, οπότε θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή! Όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά γιατί για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο, χρειάζεται και κάτι διαφορετικό! Πολύ απλά, δεν είναι όλα για όλους! Για να σε βοηθήσουμε σε αυτήν την απαιτητική διαδικασία, δες παρακάτω τις προτάσεις μας που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και φέτος στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη προσφορά δώρων.

1. Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα στον φίλο μου;

Κατά κοινή ομολογία, οι άντρες είναι… ελαφρώς πιο εύκολοι ως προς την επιλογή δώρου, συγκριτικά με τις γυναίκες. Όχι πως δεν είναι απαιτητικοί, αλλά τα αγαθά που απολαμβάνει η πλειοψηφία, δεν απαιτούν να ξέρεις τόσο το γούστο τους! Μια καλή επιλογή, μπορεί να είναι ένα εισιτήριο για το επερχόμενο ντέρμπυ ή μια συνδρομή στο κανάλι που το δείχνει! Εναλλακτικά, αν είναι λάτρης του gaming, πρόσφερέ του έναν τίτλο παιχνιδιού για την αγαπημένη του κονσόλα! Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να θυμάσαι ότι τόσο η παρακολούθηση αγώνων όσο και το gaming προϋποθέτουν αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο, υψηλές ταχύτητες και μηδαμινό lag. Εδώ λοιπόν η SkyTelecom κάνει τη διαφορά για την απόλυτη εμπειρία Internet. Με αστραπιαίες ταχύτητες όχι ‘έως 100’, αλλά… ακριβώς 100 Mbps!

2. Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα στη φίλη μου;

Το ρολόι είναι ένα ιδιαίτερο κόσμημα για τη γυναίκα. Ένα πολύ όμορφο δώρο που μπορείς να κάνεις σε μία γυναίκα λοιπόν, ακούει στο όνομα ‘μπρασελέ ρολόι’. Φέτος, είναι πολύ της μόδας τα λευκόχρυσα ή και χρυσά ρολόγια με μπρασελέ. Μάλιστα, μπορείς να της προσφέρει και κάποιο επώνυμο smartwatch με μπρασελέ! Το θετικό με τις συγκεκριμένες επιλογές χρωμάτων, είναι το ότι θα ταιριάξουν άνετα με τα περισσότερα ρούχα της. Επομένως δεν θα χρειαστεί να το επιστρέψεις πάλι πίσω για αλλαγή! Αν πάλι, έχει ήδη στην κατοχή της ένα μπρασελέ ρολόι, μπορείς να της δωρίσεις tablet, ένα οργανωτικό πολυεργαλείο για να τα έχει όλα υπό έλεγχο! Θα το λατρέψει!

3. Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα σε ένα παιδί;

Τα παιδιά λατρεύουν τα Χριστούγεννα και περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τα δώρα τους. Ένα παιχνίδι είναι εγγυημένα το πιο αγαπημένο δώρο, εφόσον βέβαια συμβαδίζει με την ηλικία τους. Πάντως μια αρκετά safe και εγγυημένη επιλογή που ενθουσιάζει μεγάλο φάσμα ηλικιών, είναι τα Playmobil. Η αξία τους είναι διαχρονική και η όλη ιδέα έχει βασιστεί πάνω στην εκπαίδευση των παιδιών μέσα από την ψυχαγωγία. Ευφάνταστα και καλαίσθητα, τα παιδιά απλά τα λατρεύουν, αφού μπορούν να παίζουν μαζί τους με τις ώρες! Εναλλακτικά, μια φορητή κονσόλα για gaming, είναι πάντα μια καλή λύση! Ο τίτλος του father/ mother of the year, είναι δικός σας!

4. Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα σε συγγενείς;

Τα δώρα στους συγγενείς, ειδικά δε, αν δεν είναι τόσο κοντινοί, είναι ιδιαίτερα. Από τη μία μεριά, θέλεις να τους κάνεις κάτι πιο προσωπικό διότι… αίμα σου είναι! Από την άλλη όμως, δεν τους γνωρίζεις και σαν τους φίλους σου, για τους οποίους ψωνίζεις με δεμένα τα μάτια! Οπότε μια safe επιλογή είναι να τους πάρεις ένα κουτί μελομακάρονα ή άλλα χριστουγεννιάτικα γλυκάκια όπως δίπλες ή κουραμπιέδες! Υπάρχει κανείς που να μην εκτιμήσει ένα τέτοιο δώρο;

+1. Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα… στο σπίτι μου; 

Με αφορμή τις γιορτές, τον στολισμό και τις προσωρινές ανακατατάξεις στη χωροδιάταξη, λόγω δέντρου, το σπίτι έρχεται στο επίκεντρο! ‘Να πάρουμε και κάτι για το σπίτι’ θα ακουστεί είτε από τα παιδιά, είτε τον/ τη σύντροφό. Ασφαλώς δεν θα θες να τους χαλάσεις χατίρι αλλά είναι και μια σκέψη που πέρασε κι από το δικό σου μυαλό. Πάντα τα Χριστούγεννα φέρνουν μια αύρα ανανέωσης κι εσυ θες να αλλάξεις κάτι στην καθημερινότητα και τον χώρο σου. Μια καλή ιδέα ειδικά εφόσον το σπίτι σου είναι smart, είναι να αλλάξεις τον φωτισμό! Με απλό τρόπο και ελάχιστα χρήματα μπορείς να πετύχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χρησιμοποίησε έξυπνες λάμπες LED για να αλλάξεις χρώματα & ατμόσφαιρα στο σπίτι. Αν είσαι λάτρης του κρυφού φωτισμού, οι έξυπνες ταινίες LED είναι ιδανικές, κρυμμένες πίσω από τα έπιπλα ή την τηλεόραση.

 

Οι εποχές αλλάζουν και μαζί τους και οι σύγχρονες ανάγκες, καθώς επίσης  και το τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα και όχι μόνο! Το gaming, τα συνδρομητικά κανάλια, η χρήση smart συσκευών, τα smart homes, όλα έχουν έναν κοινό παρανομαστή για να λειτουργήσουν ιδανικά. Το γρήγορο και αξιόπιστο Internet. Γνώρισε τα νέα προγράμματα HOME της SkyTelecom για Internet και Double Play για εγγυημένη ποιότητα σήματος και μέγιστες ταχύτητες internet! Mπες στον κόσμο της Skytelecom, του no1 WISP internet provider σε Ελλάδα και Βαλκάνια, με ένα κλικ στο www.skytelecom.gr, έχοντας μάλιστα και δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμής και… μην αγχώνεσαι για τίποτα!

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Τι δώρο να πάρω για τα Χριστούγεννα»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

 

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση