Smart home συσκευές που αξίζει να αποκτήσεις!

Smart home συσκευές που αξίζει να αποκτήσεις!

Smart home συσκευές: ποιες είναι αυτές που αξίζει να αποκτήσεις για να απολαμβάνεις μία πιο εύκολη και πιο λειτουργική καθημερινότητα; Στο κείμενο που ακολουθεί, θα βρεις μία προς μία όλες αυτές τις προτάσεις μας που θα κάνουν το σπίτι σου πιο «έξυπνο» και λειτουργικό από ποτέ. Ποιες είναι αυτές; Πάμε να τις δούμε αναλυτικά μαζί!

Αυτές είναι οι smart home συσκευές που θα αλλάξουν τη ζωή σου!

#1 Smart hub, η βάση για ένα έξυπνο σπίτι

Πάνω σε αυτό θα «κουμπώσουν» όλες οι έξυπνες συσκευές για το σπίτι, καθώς θα αξιοποιηθεί ως μέσο επικοινωνίας και συντονισμού τους. Τα τρία πιο δημοφιλή smart hubs της αγοράς δεν είναι άλλα από της Google, της Alexa και της Apple, τα οποία ανήκουν στα οικοσυστήματα Google Home, Amazon Alexa και Apple HomeKit αντίστοιχα. Φυσικά, στην αγορά θα βρεις πολλά ακόμα smart hubs και άλλων εταιρειών.

#2 Η smart tv, το επίκεντρο της ψυχαγωγίας σου

Μία από τις smart home συσκευές που ίσως ήδη διαθέτεις είναι η smart tv. Δεν είναι μόνο η υψηλής ποιότητας εικόνα που σου προσφέρει, αλλά & οι πολλές και διαφορετικές λειτουργίες της. Χάρη στις εφαρμογές της, μπορείς να απολαμβάνεις τηλεοπτικά προγράμματα on demand και ταινίες σε streaming πλατφόρμες έως παιχνίδια και online browsing. Αν πάλι η τηλεόρασή σου είναι παλιά, μπορείς να τη μετατρέψεις σε smart με ένα TV Box.

#3 Έξυπνες λάμπες και φωτιστικά με χιλιάδες χρώματα

Η τεχνολογία του internet άλλαξε μία για πάντα και το φωτισμό. Δημιούργησε μία μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο σου, αξιοποιώντας έξυπνες λάμπες LED, ταινίες LED και φωτιστικά γραφείου με δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi, έτσι ώστε να αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την διάθεσή σου.

#4 Bluetooth ηχείο με σύνδεση WiFi

Η μουσική έρχεται να απογειώσει την ατμόσφαιρα που δημιούργησες ήδη με το φωτισμό. Με ένα ενσύρματο ή ασύρματο bluetooth ηχείο, μπορείς να προγραμματίζεις να παίζει μουσική συγκεκριμένες ώρες ή να το ενεργοποιείς όταν εισέρχεσαι στο δωμάτιο. Προτίμησε ηχείο με συνδεσιμότητα Wi-Fi για απευθείας χειρισμό από το smartphone σου και δυνατότητα λειτουργίας ως smart hub.

#5 Έξυπνο κουδούνι για να βλέπεις ποιος μπαίνει σπίτι!

Ακόμα και τα κουδούνια γίνονται πλέον έξυπνα, διαθέτοντας κάμερα και Wi-Fi, καθώς και συμβατότητα με Alexa και Google Home. Έτσι, μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή ποιος βρίσκεται έξω από την πόρτα σου, ακόμα και όταν βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι. Πολλά από αυτά διαθέτουν αισθητήρα για ανίχνευση κίνησης, στέλνοντάς σου άμεση ειδοποίηση όταν έχεις επισκέπτη.

#6 IP κάμερες ασφαλείας και καταγραφικά

Πλέον, οι σύγχρονες IP κάμερες ασφαλείας και τα online καταγραφικά σου προσφέρουν την δυνατότητα να παρακολουθείς το χώρο σου από μακριά, ακόμα και από το κινητό σου τηλέφωνο. Θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στην περίπτωση που έχεις παιδάκι ή σκυλάκι στο σπίτι. Για την αδιάκοπη λειτουργία τους 24/7, θα χρειαστείς φυσικά και αξιόπιστο internet που να μην κολλά και να μη σταματά ποτέ.

#7 Σκούπα –  ρομπότ

Κάνε τη ζωή σου στο σπίτι πιο εύκολη και εξοικονόμησε πολύτιμο χρόνο! Η ρομποτική σκούπα αποτελεί μία από τις πιο έξυπνες αγορές που μπορείς να κάνεις για το σπίτι σου. Συνδέεται με το WI-Fi και μπορεί τόσο να σκουπίσει όσο και να σφουγγαρίσει κάθε δάπεδο. Επιπλέον, οι υψηλής ακρίβειας αισθητήρες της βοηθούν η συσκευή σου να περιηγείται το χώρο, αποφεύγοντας εμπόδια και αναγνωρίζοντας το περιβάλλον.

+1. Έξυπνες πρίζες για να μετατρέψεις κάθε συσκευή σου σε smart

Τι γίνεται τώρα με τις συσκευές που δεν είναι smart; Οι έξυπνες πρίζες δίνουν τη λύση. Πρόκειται για αντάπτορες ρεύματος που συνδέονται στις παραδοσιακές πρίζες (ηλεκτροδότες – ρευματοδότες) και μετατρέπουν κάθε παλιά συσκευή σε smart. Έτσι, μας επιτρέπουν να ελέγξουμε και αυτές απευθείας από το smartphone μας.

Δώσε ώθηση στις smart home συσκευές σου με SkyTelecom!

Έξυπνο σπίτι χωρίς γρήγορο και αξιόπιστο internet 24/7 δε γίνεται. Η SkyTelecom, o #1 WISP πάροχος σε Ελλάδα & Βαλκάνια, σου προσφέρει προγράμματα στα μέτρα σου με εγγύηση ταχύτητας. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις πραγματικές ταχύτητες που ισούνται με τις ονομαστικές, χωρίς διακοπές ή lags. Μάλιστα, πρόκειται και για το μοναδικό που σου δίνει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο του προγράμματος που σε ενδιαφέρει χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία Try&Buy. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερό από αυτό;

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Smart home συσκευές που αξίζει να αποκτήσει»;;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση