Γιατί δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή;

Γιατί δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή;

Γιατί δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή; Αυτό είναι ένα πρόβλημα που κάποια στιγμή είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις. Ποια είναι η αιτία στην οποία μπορεί να οφείλεται και πώς μπορείς να την αντιμετωπίσεις γρήγορα και αποτελεσματικά; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Γιατί δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή;

Λόγος #1: Το USB καλώδιο μεταφοράς δεδομένων δε λειτουργεί

Αν δε μπορείς να συνδέσεις το τηλέφωνό σου με τον υπολογιστή, τότε είναι σημαντικό να ελέγξεις αν το καλώδιο έχει υποστεί βλάβη. Σε μία τέτοια περίπτωση, σου συνιστούμε να χρησιμοποιήσεις ένα νέο καλώδιο δεδομένων.

Λόγος #2: Δεν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία σύνδεσης USB

Ένας πολύ συνηθισμένος λόγος για τον οποίο δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή είναι γιατί ίσως δεν έχεις ενεργοποιήσει τη σωστή λειτουργία σύνδεσης USB. Μόλις λοιπόν το κάνεις, επίλεξε μεταφορά αρχείων και αυτά θα αρχίσουν να προβάλλονται στην οθόνη σου.

Λόγος #3: Το USB καλώδιο δεν υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων

Κάποια καλώδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για φόρτιση. Μήπως λοιπόν το καλώδιο που χρησιμοποιείς δεν είναι κατάλληλο για μεταφορά δεδομένων;

Λόγος #4: Η θύρα USB είναι ασύμβατη / καταστραμμένη

Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο είναι πιθανό να μη συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή σου είναι γιατί η θύρα του είναι ασύμβατη ή κατεστραμμένη. Σε αυτή την περίπτωση δοκίμασε άλλη θύρα ή και άλλο υπολογιστή.

Λόγος #5: Η θύρα USB έχει σταματήσει να λειτουργεί προσωρινά

Πολλές φορές, όταν συνδέουμε και αποσυνδέουμε γρήγορα και επανειλημμένα μία συσκευή USB, τότε η θύρα ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται. Έτσι λοιπόν, όταν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, δε αναγνωρίζει πλέον καμία συσκευή USB.

Λόγος #6: Οι συσκευές σου δεν έχουν ενημερωθεί στην τελευταία έκδοση λογισμικού

Βεβαιώσου ότι διαθέτεις το πιο πρόσφατο λογισμικό τόσο στον υπολογιστή Mac ή Windows που χρησιμοποιείς, όσο και στην κινητή συσκευή Android ή iOS που διαθέτεις.

Λόγος #7: Οι συσκευές σου δεν έχουν ενημερωθεί στην τελευταία έκδοση λογισμικού

Βεβαιώσου ότι διαθέτεις το πιο πρόσφατο λογισμικό τόσο στον υπολογιστή Mac ή Windows που χρησιμοποιείς, όσο και στην κινητή συσκευή Android ή iOS που χρησιμοποιείς.

Τι κάνεις στην περίπτωση που το κινητό συνεχίζει να μη συνδέεται στον υπολογιστή;

Αν το πρόβλημα παραμένει, τότε σου προτείνουμε να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και φακέλων της συσκευής που το αντιμετωπίζει. Σύνδεσέ τη λοιπόν στο οικιακό δίκτυό σου και μετάφερέ τα ιδανικά σε κάποιο σύννεφο, έτσι ώστε να παραμείνουν ασφαλή. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση internet με την ποιότητα της SkyTelecom, προκειμένου να ολοκληρώσεις την διαδικασία χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Όταν αποθηκευτούν τα δεδομένα σου, μπορείς να αποστείλεις τη συσκευή στo service, έτσι ώστε να την ελέγξει και να διορθώσει το πρόβλημα που αποτρέπει τη σύνδεση κινητού με τον υπολογιστή.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Γιατί δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση