Γιατί δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή;

Γιατί δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή;

Γιατί δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή; Αυτό είναι ένα πρόβλημα που κάποια στιγμή είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις. Ποια είναι η αιτία στην οποία μπορεί να οφείλεται και πώς μπορείς να την αντιμετωπίσεις γρήγορα και αποτελεσματικά; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Γιατί δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή;

Λόγος #1: Το USB καλώδιο μεταφοράς δεδομένων δε λειτουργεί

Αν δε μπορείς να συνδέσεις το τηλέφωνό σου με τον υπολογιστή, τότε είναι σημαντικό να ελέγξεις αν το καλώδιο έχει υποστεί βλάβη. Σε μία τέτοια περίπτωση, σου συνιστούμε να χρησιμοποιήσεις ένα νέο καλώδιο δεδομένων.

Λόγος #2: Δεν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία σύνδεσης USB

Ένας πολύ συνηθισμένος λόγος για τον οποίο δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή είναι γιατί ίσως δεν έχεις ενεργοποιήσει τη σωστή λειτουργία σύνδεσης USB. Μόλις λοιπόν το κάνεις, επίλεξε μεταφορά αρχείων και αυτά θα αρχίσουν να προβάλλονται στην οθόνη σου.

Λόγος #3: Το USB καλώδιο δεν υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων

Κάποια καλώδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για φόρτιση. Μήπως λοιπόν το καλώδιο που χρησιμοποιείς δεν είναι κατάλληλο για μεταφορά δεδομένων;

Λόγος #4: Η θύρα USB είναι ασύμβατη / καταστραμμένη

Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο είναι πιθανό να μη συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή σου είναι γιατί η θύρα του είναι ασύμβατη ή κατεστραμμένη. Σε αυτή την περίπτωση δοκίμασε άλλη θύρα ή και άλλο υπολογιστή.

Λόγος #5: Η θύρα USB έχει σταματήσει να λειτουργεί προσωρινά

Πολλές φορές, όταν συνδέουμε και αποσυνδέουμε γρήγορα και επανειλημμένα μία συσκευή USB, τότε η θύρα ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται. Έτσι λοιπόν, όταν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, δε αναγνωρίζει πλέον καμία συσκευή USB.

Λόγος #6: Οι συσκευές σου δεν έχουν ενημερωθεί στην τελευταία έκδοση λογισμικού

Βεβαιώσου ότι διαθέτεις το πιο πρόσφατο λογισμικό τόσο στον υπολογιστή Mac ή Windows που χρησιμοποιείς, όσο και στην κινητή συσκευή Android ή iOS που διαθέτεις.

Λόγος #7: Οι συσκευές σου δεν έχουν ενημερωθεί στην τελευταία έκδοση λογισμικού

Βεβαιώσου ότι διαθέτεις το πιο πρόσφατο λογισμικό τόσο στον υπολογιστή Mac ή Windows που χρησιμοποιείς, όσο και στην κινητή συσκευή Android ή iOS που χρησιμοποιείς.

Τι κάνεις στην περίπτωση που το κινητό συνεχίζει να μη συνδέεται στον υπολογιστή;

Αν το πρόβλημα παραμένει, τότε σου προτείνουμε να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και φακέλων της συσκευής που το αντιμετωπίζει. Σύνδεσέ τη λοιπόν στο οικιακό δίκτυό σου και μετάφερέ τα ιδανικά σε κάποιο σύννεφο, έτσι ώστε να παραμείνουν ασφαλή. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση internet με την ποιότητα της SkyTelecom, προκειμένου να ολοκληρώσεις την διαδικασία χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Όταν αποθηκευτούν τα δεδομένα σου, μπορείς να αποστείλεις τη συσκευή στo service, έτσι ώστε να την ελέγξει και να διορθώσει το πρόβλημα που αποτρέπει τη σύνδεση κινητού με τον υπολογιστή.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Γιατί δεν συνδέεται το κινητό με τον υπολογιστή»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

 

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση