Επαγγελματικό internet Pro & ProFlex: Ο σύμμαχος της επιχείρησής σου

Επαγγελματικό internet Pro & ProFlex: Ο σύμμαχος της επιχείρησής σου

Η SkyTelecom είναι ο πάροχος ασύρματου internet & σταθερής τηλεφωνίας που θέτει τις βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, «ξεκλειδώνοντας» τις υπερυψηλές ταχύτητες download & upload 1Gbps, τουλάχιστον πενταπλάσιες από αυτές που είναι διαθέσιμες σήμερα από τους mainstream παρόχους. Πρόσβαση σε αυτές διαθέτουν όλες οι επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός του δικτύου της SkyTelecom, οι οποίες και μπορούν να επιλέξουν το επαγγελματικό πρόγραμμα Pro ή ProFlex που ταιριάζει στις ανάγκες τους, με ταχύτητες 100, 200, 500Mbps ή και 1Gbps.

Τα πλεονεκτήματα του ασύρματου internet της SkyTelecom για τις επιχειρήσεις

Η μεγάλη δύναμη της SkyTelecom δεν είναι άλλη από το νέο 100% ιδιόκτητο δίκτυο της με τεχνολογία ασύρματου internet, το οποίο και αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, καθώς έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το δορυφορικό internet. Τα ασύγκριτα πλεονεκτήματά του γίνονται αμέσως αντιληπτά με την εγκατάστασή του, ενώ κορυφώνονται με τη χρήση του, η οποία και διασφαλίζει μία αψεγάδιαστη εμπειρία χρήσης. Πιο συγκεκριμένα, τα επαγγελματικά προγράμματα internet Pro & ProFlex κάνουν την διαφορά από αντίστοιχα ανταγωνιστικά, καθώς είναι τα μόνα που προσφέρουν:

1. Άμεση εγκατάσταση έως και σε 5 ημέρες

Το ασύρματο internet της SkyTelecom δε χρησιμοποιεί καλώδια οπτικών ινών. Για το λόγο αυτό μπορεί να εγκατασταθεί ταχύτατα, το πολύ σε 5 εργάσιμες ημέρες από το αίτημα σύνδεσης της επιχείρησής προς τον πάροχο. Αντίθετα, οι εργάσιμες ημέρες που απαιτούνται για να εγκατασταθεί μία νέα σύνδεση internet από τους παραδοσιακούς παρόχους ενδέχεται να ξεπεράσουν ακόμα και τις 30. Ο χρόνος αυτός μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, στην περίπτωση που απαιτείται και η εγκατάσταση νέων καλωδίων.

2. Σταθερές, κλειδωμένες & εγγυημένες ταχύτητες 1Gbps

Το ασύρματο internet της SkyTelecom διακρίνεται για την αξιοπιστία του, εξασφαλίζοντας 365 ημέρες το χρόνο πραγματικές dedicated ή agreegated ταχύτητες downloading και uploading που ισούνται πάντα με τις ονομαστικές. Έτσι, η επιχείρηση μπορεί να βασίζεται σε μία υψηλής ποιότητας σύνδεση, η οποία διευκολύνει τη χρήση ακόμα και των πιο απαιτητικών online υπηρεσιών και εφαρμογών, καθώς δεν υπάρχουν πλέον διακοπές ή καθυστερήσεις. Αξίζει επιπρόσθετα να σημειωθεί ότι το ασύρματο internet δεν επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες (υγρασία, κρύο, μαγνητικά πεδία), όπως το δορυφορικό.

3. Μελέτη εγκατάστασης & παροχή κατάλληλου mesh εξοπλισμού 

επαγγελματικό internet

Ο χώρος κάθε επιχείρησης, μικρής ή μεγάλης, έχει διαφορετικές ανάγκες. Γι’ αυτό και η SkyTelecom προχωρά σε τεχνική μελέτη του πριν από την εγκατάσταση του εξοπλισμού, Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της επισκέπτονται το σημείο που βρίσκεται, καταγράφουν τις ανάγκες του και, βάσει αυτών, εγκαθιστούν τον πιο σύγχρονο και επώνυμο mesh εξοπλισμό ο οποίος θα τον καλύψει άριστα. Έτσι, διασφαλίζουν την άρτια κάλυψή του από άκρη σ’ άκρη.

4. Κάλυψη απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας

Το ασύρματο internet της SkyTelecom αποτελεί την καλύτερη επιλογή και χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο για επιχειρήσεις που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές, οι οποίες ακόμα και σήμερα δεν καλύπτονται από δίκτυα οπτικών ινών. Ήδη, πολλές επιχειρήσεις με έδρα σε περιοχές της Κρήτης (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι) και της Πελοποννήσου (Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κόρινθος) επωφελούνται από τις υπερυψηλές ταχύτητες και τα προνόμια που τους προσφέρει.

5. Δυνατότητα για δωρεάν δοκιμαστική περίοδο Try&Buy

επαγγλματικό internet

Για πρώτη φορά στη SkyTelecom, έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις χωρίς καμία χρέωση το επαγγελματικό πρόγραμμα Pro & ProFlex που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σου και μετά να το αποκτήσεις, εάν και εφόσον φυσικά το επιθυμείς. Έτσι, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την τελική σου επιλογή. Πρόκειται για μία ακόμα καινοτομία της SkyTelecom, η οποία είναι απαραίτητη για να σου εξασφαλίσει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι στην επικοινωνία και στην κάλυψη των online αναγκών της.

Ενημερώσου σήμερα για το πώς μπορεί η επιχείρησή σου να επωφεληθεί από τα νέα επαγγελματικά προγράμματα της SkyTelecom μπαίνοντας στο www.skytelecom.gr ή καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών της στο τηλέφωνο +30 21 5000 5000.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση