Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό σε υπολογιστή;

Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό σε υπολογιστή;

Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό σε υπολογιστή; Αυτό είναι και ένα από τα βασικά ερωτήματα των χρηστών. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να πραγματοποιήσεις την διαδικασία διαφοροποιούνται ανάλογα με το αν διαθέτεις:

  • Κινητό με λογισμικό Android ή iOS
  • Υπολογιστή Windows, Mac ή Chromebook
  • Καλώδιο USΒ ή λογαριασμό σε cloud υπηρεσίες.

Στο κείμενο που ακολουθεί, θα ενημερωθείς για όλους τους τρόπους μεταφοράς, έτσι ώστε να επιλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει.

Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από τηλέφωνο Android σε υπολογιστή Windows;

Στο ερώτημα «πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό σε υπολογιστή», το τυπικό καλώδιο USB αποτελεί για τους περισσότερους από εμάς την επικρατέστερη λύση. Βεβαιώσου λοιπόν ότι διαθέτεις καλώδιο USB-A ή USB-C, ανάλογα με τη συμβατότητα της smart συσκευής σου, που υποστηρίζει την δυνατότητα μεταφοράς αρχείων. Στη συνέχεια, σύνδεσέ το με τον υπολογιστή σου. Φυσικά, η ίδια διαδικασία ισχύει και για tablet Android.

Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από τηλέφωνο iPhone σε υπολογιστή Mac;

Η διαδικασία με καλώδιο USB ισχύει και για τη μεταφορά φωτογραφιών από τηλέφωνο iPhone σε υπολογιστή Mac. Απλώς σύνδεσε το καλώδιο και η εφαρμογή φωτογραφίες θα εμφανίσει μία οθόνη «εισαγωγή» με όλες τι φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στο κινητό. Η διαδικασία μεταφοράς ισχύει επίσης και για βίντεο από iPhone, iPad ή iPod touch σε Mac ή PC.

Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες με Cloud;

Ενεργοποιώντας τον αυτόματο συγχρονισμό του περιεχομένου του κινητού στην εφαρμογή μίας cloud υπηρεσίας, όπως το Google Drive, το Dropbox η το iCloud, οι φωτογραφίες και τα βίντεό σου θα ανεβαίνουν αυτόματα στο «σύννεφο». Έτσι, θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις smart συσκευές σου που διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης στο internet. Μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή την δυνατότητα, έτσι ώστε να διατηρείς αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου σου.

Ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς φωτογραφιών είναι μέσω cloud!

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία μεταφοράς περιεχομένου με cloud αποτελεί την καλύτερη επιλογή σου. Δεν απαιτεί καμία ενέργεια από μέρους σου, παρά μόνο την ενεργοποίηση του αυτόματου συγχρονισμού. Επιπλέον, απελευθερώνει πολύτιμο χρόνο από το πρόγραμμά σου, τον οποίο θα αφιέρωνες για να επιμεληθείς την διαδικασία μεταφοράς μέσω καλωδίου. Για να επωφεληθείς όμως από την ευκολία που σου προσφέρει, θα χρειαστείς αξιόπιστο internet υπερυψηλών ταχυτήτων. Γι’ αυτό, η SkyTelecom δημιούργησε για σένα τα νέα της προγράμματα wireless internet που θα διασφαλίσουν την επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Μπες τώρα στο www.skytelecom.gr, επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και δοκίμασέ το εντελώς δωρεάν με τη νέα καινοτόμα υπηρεσία Try & Buy που η SkyTelecom φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό σε υπολογιστή»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση