Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό σε υπολογιστή;

Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό σε υπολογιστή;

Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό σε υπολογιστή; Αυτό είναι και ένα από τα βασικά ερωτήματα των χρηστών. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να πραγματοποιήσεις την διαδικασία διαφοροποιούνται ανάλογα με το αν διαθέτεις:

  • Κινητό με λογισμικό Android ή iOS
  • Υπολογιστή Windows, Mac ή Chromebook
  • Καλώδιο USΒ ή λογαριασμό σε cloud υπηρεσίες.

Στο κείμενο που ακολουθεί, θα ενημερωθείς για όλους τους τρόπους μεταφοράς, έτσι ώστε να επιλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει.

Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από τηλέφωνο Android σε υπολογιστή Windows;

Στο ερώτημα «πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό σε υπολογιστή», το τυπικό καλώδιο USB αποτελεί για τους περισσότερους από εμάς την επικρατέστερη λύση. Βεβαιώσου λοιπόν ότι διαθέτεις καλώδιο USB-A ή USB-C, ανάλογα με τη συμβατότητα της smart συσκευής σου, που υποστηρίζει την δυνατότητα μεταφοράς αρχείων. Στη συνέχεια, σύνδεσέ το με τον υπολογιστή σου. Φυσικά, η ίδια διαδικασία ισχύει και για tablet Android.

Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από τηλέφωνο iPhone σε υπολογιστή Mac;

Η διαδικασία με καλώδιο USB ισχύει και για τη μεταφορά φωτογραφιών από τηλέφωνο iPhone σε υπολογιστή Mac. Απλώς σύνδεσε το καλώδιο και η εφαρμογή φωτογραφίες θα εμφανίσει μία οθόνη «εισαγωγή» με όλες τι φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στο κινητό. Η διαδικασία μεταφοράς ισχύει επίσης και για βίντεο από iPhone, iPad ή iPod touch σε Mac ή PC.

Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες με Cloud;

Ενεργοποιώντας τον αυτόματο συγχρονισμό του περιεχομένου του κινητού στην εφαρμογή μίας cloud υπηρεσίας, όπως το Google Drive, το Dropbox η το iCloud, οι φωτογραφίες και τα βίντεό σου θα ανεβαίνουν αυτόματα στο «σύννεφο». Έτσι, θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις smart συσκευές σου που διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης στο internet. Μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή την δυνατότητα, έτσι ώστε να διατηρείς αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου σου.

Ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς φωτογραφιών είναι μέσω cloud!

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία μεταφοράς περιεχομένου με cloud αποτελεί την καλύτερη επιλογή σου. Δεν απαιτεί καμία ενέργεια από μέρους σου, παρά μόνο την ενεργοποίηση του αυτόματου συγχρονισμού. Επιπλέον, απελευθερώνει πολύτιμο χρόνο από το πρόγραμμά σου, τον οποίο θα αφιέρωνες για να επιμεληθείς την διαδικασία μεταφοράς μέσω καλωδίου. Για να επωφεληθείς όμως από την ευκολία που σου προσφέρει, θα χρειαστείς αξιόπιστο internet υπερυψηλών ταχυτήτων. Γι’ αυτό, η SkyTelecom δημιούργησε για σένα τα νέα της προγράμματα wireless internet που θα διασφαλίσουν την επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας. Μπες τώρα στο www.skytelecom.gr, επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και δοκίμασέ το εντελώς δωρεάν με τη νέα καινοτόμα υπηρεσία Try & Buy που η SkyTelecom φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Πώς να μεταφέρω φωτογραφίες από κινητό σε υπολογιστή»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση