Απεριόριστη ομιλία στο σταθερό

Απεριόριστη ομιλία στο σταθερό

Απεριόριστη ομιλία στο σταθερό τηλέφωνο, ένα από τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων που ενδιαφέρουν περισσότερο τους συνδρομητές. Η αδιάλειπτη επικοινωνία και η πλήρης ελευθερία στη χρήση φωνής αποτελούν μία από τις βασικές μας ανάγκες 24/7. Η SkyTelecom απαντά σε αυτές, προσφέροντας σε ΟΛΟΥΣ την δυνατότητα να μιλούν απεριόριστα προς ΟΛΟΥΣ σε όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν υπερυψηλές ταχύτητες internet. Με σύμμαχο την καινοτόμα τεχνολογία του ασύρματου internet που διαδέχεται αυτή των οπτικών ινών, η εταιρεία εξασφαλίζει την αξεπέραστη και απεριόριστη ποιότητα επικοινωνίας για όλους όσοι βρίσκονται εντός του δικτύου κάλυψής της.

Τώρα, η απεριόριστη ομιλία αποκτά τεχνολογία VoIP!

Η SkyTelecom, o πάροχος που έφερε για πρώτη φορά την Ελλάδα τις υπερυψηλές ταχύτητες, προσφέρει απεριόριστη ομιλία με τεχνολογία VoIP (Voice over Internet Protocol). Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη μέθοδο τηλεφωνικής επικοινωνίας η οποία και εξασφαλίζει:

 • Plug & Play λειτουργία – η τηλεφωνική γραμμή μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα, σε διάστημα λίγων ωρών από την δημιουργία του συμβολαίου
 • Φωνητικές συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο και με ΑΡΙΣΤΗ ποιότητα
 • Δυνατότητα εξυπηρέτησης πολλαπλών συσκευών
 • Άριστη συμβατότητα με συναγερμό και άλλες συσκευές
 • Μειωμένο κόστος επικοινωνίας για κλήσεις.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αποτελεί το μέλλον στην επικοινωνία με σταθερό τηλέφωνο.

Ανακάλυψε τα προγράμματα της SkyTelecom με απεριόριστη ομιλία

Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος στην Ελλάδα και σε όλα τα Βαλκάνια, σου προσφέρει τα ολοκαίνουργιά της προγράμματα με απεριόριστη ομιλία και τεχνολογία VoIP. Από αυτά ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε:

Το Ηome Air Fiber 24 Double Play

Οι ταχύτητες 24 Mbps που υπόσχεται κάνουν την διαφορά στην κατηγορία τους, καθώς είναι 100% πραγματικές. Είναι το οικονομικότερο στην κατηγορία του και, μεταξύ άλλων, σου εξασφαλίζει:

 • Download/Upload: 24/2 Mbps
 • Δωρεάν λεπτά προς κινητά: 60′
 • Δωρεάν λεπτά προς σταθερά: Απεριόριστα

Το νέο Ηome Air Fiber 50 Double Play

Με το Home Air Fiber 50 Double Play, όλοι στο σπίτι σερφάρουν ταυτόχρονα, επικοινωνούν με τους αγαπημένους τους, σερφάρουν στο internet και ψυχαγωγούνται. Εξασφαλίζει:

 • Download/Upload: 50/5 Mbps
 • Δωρεάν λεπτά προς κινητά: 120′
 • Δωρεάν λεπτά προς σταθερά: Απεριόριστα

Το νέο Ηome Air Fiber 100 Double Play

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία Internet, με αστραπιαίες ταχύτητες όχι έως 100, αλλά ακριβώς 100 Mbps. Έτσι, μπορείς να κάνεις τα πάντα, πολύ. Σου προσφέρει:

 • Download/Upload: 100/10 Mbps
 • Δωρεάν λεπτά προς κινητά: 180′
 • Δωρεάν λεπτά προς σταθερά: Απεριόριστα

Τι γίνεται στην περίπτωση που δε χρειάζεσαι απεριόριστη ομιλία στο σταθερό;

Τόσο η SkyTelecom όσο και όλοι οι mainstream πάροχοι όπως η Cosmote, η Vodafone και η Wind προσφέρουν απεριόριστη ομιλία σε κάθε τους πρόγραμμα. Αρκετοί από μάς ωστόσο δε χρειαζόμαστε αυτή την δυνατότητα, καθώς καλυπτόμαστε ήδη από τα λεπτά ομιλίας που μας προσφέρει η σύνδεση του κινητού τηλεφώνου. Εδώ λοιπόν έρχεται πάλι η SkyTelecom για να κάνει την διαφορά, προσφέροντάς μας τα καινοτόμα προγράμματα Home Internet Only, χωρίς ομιλία. Προσφέρουν ταχύτητες από 24Mbps και αποτελούν τα οικονομικότερα της αγοράς, με τιμή από 17,90€ και δυνατότητα έκπτωσης 10% για φοιτητές και ανέργους.

Όλα τα προγράμματα της SkyTelecom με ή χωρίς απεριόριστη ομιλία είναι διαθέσιμα με δυνατότητα δωρεάν δοκιμής Try&Buy. Έτσι, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο «Απεριόριστη ομιλία στο σταθερό»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση