Καλοκαιρινές διακοπές… για πάντα!

Καλοκαιρινές διακοπές… για πάντα!

Καλοκαιρινές διακοπές. Μια σκέψη τόσο αγαπημένη και τόσα πολλά υποσχόμενη που ενδέχεται να την κάνεις έως και… 365 φορές το χρόνο! Απ’ όταν ήμασταν μικρά παιδιά, αυτό που προσμονούσαμε ήταν να κλείσουν τα σχολεία, να ξεχάσουμε το διάβασμα και να κάνουμε βουτιές στο αγαπημένο μας θέρετρο. Τι κι αν σήμερα μεγαλώσαμε και τα σχολεία έγιναν γραφεία ή δουλειές; Ακόμα συνεχίζουμε να ανυπομονούμε γι’ αυτές το ίδιο ή και περισσότερο.

Οι επιλογές μας για διακοπές; Πολλές και ποιοτικές. Ακριβώς όμως επειδή έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε, όταν έρχεται η στιγμή να πάρουμε την απόφαση για το τι είδους διακοπές θα κάνουμε και που θα πάμε, τότε κοκαλώνουμε. Είναι τόση η προσμονή, τόσες οι ιδέες, που τελικά δεν ξέρουμε τι να πρωτοεπιλέξουμε. Αν λοιπόν κι εσύ βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης των ιδανικών φετινών διακοπών για φέτος, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τις προτάσεις που σου έχουμε και να λάβεις με αποφασιστικότητα τις αποφάσεις σου. Είσαι έτοιμος;

4+1 ιδέες για καλοκαιρινές διακοπές!

1. Καλοκαιρινές διακοπές σε κάμπινγκ: Για λάτρεις της φύσης – και όχι μόνο

καλοκαιρινές διακοπές camping

Το οργανωμένο κάμπινγκ αποτελεί μονόδρομο για όσους αγαπούν να κοιμούνται στη φύση, κάτω από το φως των αστεριών. Πρόκειται επίσης και για μία εκ των πιο οικονομικών λύσεων καλοκαιρινών διακοπών για όσους δε μπορούν ή δε θέλουν να διαθέσουν μεγάλα ποσά σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ο βασικός εξοπλισμός είναι αρκετά προσιτός, ενώ οι σύγχρονες σκηνές στήνονται εύκολα και γρήγορα, ακόμη και αν δεν έχεις σχετική εμπειρία. Κάποιες μάλιστα στήνονται και εντελώς αυτόματα, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Προτάσεις για καλοκαιρινές διακοπές σε κάμπινγκ: Στην Ελλάδα λειτουργούν περίπου 200 οργανωμένα κάμπινγκ σε κάθε γωνιά της χώρας. Αν τελικά πάρεις την απόφαση, σίγουρα θα βρεις κάποιο που να πληροί τις προϋποθέσεις σου, στην περιοχή της αρεσκείας σου.

2. Καλοκαιρινές διακοπές με ιστιοπλοϊκό: Μία επιλογή που θα σου μείνει αξέχαστη

kalokairines diakopes

Μολονότι σε πρώτο άκουσμα μοιάζουν ιδιαίτερες ή και ενδεχομένως πολυτελείς, οι διακοπές με ιστοπλοϊκό αποτελούν μία πολύ ξεχωριστή και μάλιστα όχι τόσο ακριβή επιλογή. Αν μάλιστα το κόστος ναύλωσης διαιρεθεί με τον αριθμό των επιβατών, τότε ίσως αποδειχθεί εξίσου οικονομική με κάποιο ξενοδοχείο. Επιπλέον, ένα ιστιοπλοϊκό διαθέτει κουζίνα και ψυγείο, επομένως τα έξοδα διατροφής θα είναι ίδια με αυτά που κάνεις εκτός διακοπών.

Προτάσεις για καλοκαιρινές διακοπές με ιστιοπλοϊκό: Οι επιλογές σου για ταξίδια είναι πολλές και μπορούν να περιλαμβάνουν όχι ένα, αλλά περισσότερα νησιά από τον Αργοσαρωνικό, τις Κυκλάδες, το Ιόνιο ή όπου αλλού εσύ επιθυμείς.

3. Καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό: Για φυσική δροσιά & ξεκούραση

kalokairines diakopes

Τι κι αν το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα ελληνικά νησιά και τις παραλίες; Αυτή την περίοδο, πολλοί από εμάς προτιμούν να παίρνουν τα… βουνά. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή όσων δεν αγαπούν την πολυκοσμία της τουριστικής περιόδου στα νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές.

Προτάσεις για καλοκαιρινές διακοπές στο βουνό: Παρνασσός, Πίνδος, Βαρδούσια, Ζήρεια, Πάρνωνας και Ταΰγετος, καθώς και το όρος Παγγαίο στη Βόρεια Ελλάδα κρύβουν μοναδικές ομορφιές που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

4. Καλοκαιρινές διακοπές στην… πόλη: Κι όμως, γίνονται!

καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη

Αν ανήκεις σε εκείνους που δεν έχουν την δυνατότητα για καλοκαιρινές διακοπές εκτός πόλης, τότε μη σκας. Κι όμως, το καλοκαίρι στην Αθήνα, ή σε οποιαδήποτε άλλο αστικό κέντρο, μπορεί να γίνει πιο εναλλακτικό, πιο δροσερό και πιο χαλαρό απ’ οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.

Προτάσεις για καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη:

Απόλαυσε την άνεση της άδειας πόλης κι επισκέψου μέρη που δεν έτυχε να γνωρίσεις ακόμα κι αν είσαι γέννημα-θρέμμα της. Μπορείς επίσης να μείνεις σπίτι σου, κάτω από τη θαλπωρή του air-condition, ετοιμάζοντας καλοκαιρινά κοκτέιλ ή κατεβάζοντας μία ταινία με το WISP internet υπερ-υψηλών ταχυτήτων της SkyTelecom.

+1. Καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό: Η standard επιλογή σου!

καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό

Το εξοχικό ή το σπίτι στο χωρίο αποτελεί για πολλούς από εμάς την πιο σταθερή επιλογή διακοπών. Ειδικά στην περίπτωση που είναι και λίγο απομονωμένο, η αίσθηση της ηρεμίας θα λειτουργήσει ως αντίδοτο στην κούραση και τη ρουτίνα. Ωστόσο, επειδή κανείς δεν θα ήθελε να ξεκόψει εντελώς από τον έξω κόσμο και διότι και μόνο η σκέψη του να μην έχει κανείς internet στο εξοχικό του είναι ιδιαίτερα δυσβάσταχτη, καλό θα ήταν να έχεις προνοήσει!

Το γρήγορο Internet είναι απαραίτητο για να παρακολουθήσεις από το χωριό ή το εξοχικό τους σημαντικότερους αγώνες, να μπορείς να κατεβάσεις μεγάλο όγκο μουσικής ή σειρών αλλά και  να συμμετάσχεις σε εταιρικά online meetings, εφόσον παραστεί ανάγκη. Γι’ αυτό, μια καλή και ασφαλής σύνδεση θα σου εξασφαλίσει σιγουριά, ασφάλεια και ηρεμία.

Η SkyTelecom, η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με τεχνολογία WISP ασύρματου Internet και ταχύτητες… από άλλο σύμπαν,  δίνει τέλος στα προβλήματα που αφορούν τη σύνδεσή του internet σου. Γνώρισε τη δύναμη των προγραμμάτων Home της SkyTelecom κι ετοιμάσου να δεις διαφορά τόσο στις ταχύτητες όσο και στην ποιότητα του σήματος.

Για να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του προγράμματος που σε ενδιαφέρει, έχεις την δυνατότητα να το δοκιμάσεις εντελώς δωρεάν μέσω της υπηρεσίας Try&Buy. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Πελατών SkyTelecom.

Καλές καλοκαιρινές διακοπές!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Καλοκαιρινές διακοπές: 4+1 ιδέες»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση