Messenger χωρίς Facebook και πώς γίνεται

Messenger χωρίς Facebook και πώς γίνεται

Μessenger χωρίς Facebook: Γίνεται; Η αγαπημένη πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε για τις online κλήσεις και βίντεοκλήσεις μας προέκυψε από την αυτονόμηση της messaging λειτουργίας του Facebook. Αν και στους υπολογιστές παραμένει ακόμα τμήμα του Facebook, στις mobile συσκευές αποτελεί ξεχωριστό application που λειτουργεί αυτοτελώς. Οι δύο εφαρμογές μοιράζονται κοινή βάση δεδομένων σε ό,τι αφορά τους χρήστες, ωστόσο η χρήση του Messenger είναι δυνατή ακόμα και χωρίς την ύπαρξη λογαριασμού Facebook. Ποιες είναι όμως οι προϋποθέσεις γι’ αυτό;

Η αρχική εγγραφή στο Messenger προϋποθέτει λογαριασμό στο Facebook

Για να ενεργοποιήσεις το Messenger, θα χρειαστεί αρχικά να δημιουργήσεις και ένα προσωπικό λογαριασμό στο Facebook. Μετά, έχεις την δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου στο Facebook, χωρίς όμως να χάσεις το δικαίωμα σύνδεσης στο Messenger, στο οποίο και θα μπορείς να συνδέεσαι κανονικά με τις πληροφορίες του λογαριασμού σου στο Facebook. Έτσι, έχοντας απενεργοποιημένο λογαριασμό Facebook και ενεργό Messenger:

  • Μπορείς να συνομιλείς κανονικά με τους φίλους σου στο Messenger
  • Έχεις την εικόνα σου να εμφανίζεται κανονικά στις συζητήσεις σου στο Messenger
  • Παραμένεις ορατός σε όλους τους χρήστες που σε αναζητούν στο Messenger και θέλουν να σου στείλουν μήνυμα.

Για να χρησιμοποιήσεις το Messenger αφού απενεργοποιήσεις τον Facebook λογαριασμό:

  • Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Messenger για φορητές συσκευές
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Messenger στο www.messenger.com
  • Χρησιμοποιείς τα ίδια credentials που χρησιμοποιούσες για να συνδεθείς στο Facebook.

Φυσικά, χρησιμοποιώντας το Messenger χωρίς Facebook, είναι αυτονόητο ότι δε μπορείς να αξιοποιείς όλες τις υπηρεσίες και καινοτομίες που το Facebook έχει σχεδιάσει για σένα.

Χρήση Messenger χωρίς γρήγορο & ποιοτικό internet δε γίνεται!

Η πλατφόρμα του Messenger έχει καθιερωθεί δικαίως ως ένας αγαπημένος τρόπος επικοινωνίας στην καθημερινότητά μας. Προσφέρει πεντακάθαρες φωνητικές κλήσεις που ανταγωνίζονται σε ποιότητα ακόμα και αυτές από το σταθερό σου τηλέφωνο, ενώ διακρίνεται και για την αποτελεσματικότητα των βιντεοκλήσεών του. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά εύχρηστο και μπορεί να συνδεθεί αυτόματα με το Facebook λογαριασμό σου. εφόσον διαθέτεις. Για να απολαύσεις όμως τα πλεονεκτήματά του στο έπακρο, θα χρειαστείς και μία ποιοτική σύνδεση σταθερού και internet με την υπογραφή της SkyTelecom. Ο κορυφαίος πάροχος ασύρματου internet στην Ελλάδα σου προσφέρει εγγυημένες ταχύτητες 500 Mbps χωρίς lags και προγράμματα που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη. Έτσι, θα απολαμβάνεις όχι μόνο αψεγάδιαστη online επικοινωνία, αλλά και αψεγάδιαστο gaming, streaming και ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών συσκευών. Τι περιμένεις λοιπόν; Κλείσε σήμερα την δική σου Try&Buy δοκιμή με τη SkyTelecom και ζήσε την εμπειρία.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Messenger χωρίς Facebook: Πως γίνεται»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση