Πώς μπορώ να επαναφέρω τα διαγραμμένα μηνύματα στο Messenger;

Πώς μπορώ να επαναφέρω τα διαγραμμένα μηνύματα στο Messenger;

Πώς μπορώ να επαναφέρω τα μηνύματα στο Messenger; Όλοι μας έχει τύχει να διαγράψουμε κάποια στιγμή, είτε ηθελημένα, είτε κατά λάθος μία συνομιλία. Αυτό συνήθως δεν αποτελεί πρόβλημα εάν πρόκειται για μία απλή συνομιλία μεταξύ φίλων. Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά εάν αυτή περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες. Ακόμα όμως και σε μία τέτοια περίπτωση, δε χρειάζεται να πολυανησυχείς, καθώς υπάρχει λύση! Στο κείμενο που επιμεληθήκαμε για εσένα έχουμε συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επαναφορά των διαγραμμένων σου μηνυμάτων, ώστε να λύσεις εύκολα το πρόβλημα αυτό.

Πώς μπορώ να επαναφέρω διαγραμμένα μηνύματα στο Messenger; Παρακάτω θα βρεις οδηγίες για κάθε συσκευή με βάση το λογισμικό της.

1. Ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων σε συσκευές Android

Αν έχεις συσκευή Android, το μόνο που χρειάζεσαι είναι το πρόγραμμα Fonelab for Android. Χάρη σε αυτό, μπορείς όχι μόνο να ανακτήσεις διαγραμμένες μηνύματα και συνομιλίες από το Messenger αλλά και αρχεία, όπως για παράδειγμα εικόνες, βίντεο ή έγγραφα. Το πρώτο βήμα είναι να συνδέσεις το κινητό σου με τον υπολογιστή, μέσω ενός καλωδίου USB. Στη συνέχεια, πάτησε «ΟΚ» στην ειδοποίηση που σου ζητά να επιτρέψεις τον εντοπισμό σφαλμάτων USB. Μετά, επιλέγεις τα αρχεία που επιθυμείς να ανακτήσεις, στην προκειμένη περίπτωση, τα «Μηνύματα», ή «Messages». Το πρόγραμμα ανάκτησης θα σαρώσει τα δεδομένα. Αφού ολοκληρωθεί η σάρωση, θα μπορέσεις να διαβάσεις τα διαγραμμένα μηνύματα, κάνοντας κλικ στην επιλογή «Μηνύματα».

2. Ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων μέσω της μνήμης τηλεφώνου Android

Σίγουρα έχεις ακούσει για την ανάκτηση δεδομένων από την προσωρινή μνήμη του κινητού σου. Με τη βοήθεια εφαρμογών όπως το EJ File Explorer ή το ES File Explorer μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση στα διαγραμμένα μηνύματα του Messenger. Αρχικά, κατεβάζεις μία από αυτές τις εφαρμογές στο κινητό σου. Ανοίγεις την εφαρμογή και μεταβαίνεις στην κάρτα αποθήκευσης/SD και τον φάκελο «Android»> «Δεδομένα». Μέσα σε αυτόν, θα βρεις έναν άλλο φάκελο με τίτλο «com.facebook.orca». Αφού τον ανοίξεις, επιλέγεις «Cache» και το αρχείο «Fb temp». Σε αυτό βρίσκονται τα αρχεία ασφαλείας, αλλά και οι συνομιλίες του Facebook.

3. Ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων σε συσκευές iOS

Πώς μπορώ να επαναφέρω τα διαγραμμένα μηνύματα στο Messenger από μια συσκευή iPhone; Η Apple δίνει τη λύση με την «Αποκατάσταση στοιχείων iPhone». Αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική όχι μόνο  για την ανάκτηση αρχείων από το Messenger, αλλά και για άλλα δεδομένα, όπως επαφές, ή σημειώσεις. Το πρώτο βήμα που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου ή το Mac σου. Στη συνέχεια, συνδέεις το κινητό σου στον υπολογιστή μέσω USB και πατάς το κουμπί «Start Scan» ή «Έναρξη Σάρωσης». Το λογισμικό έχει ως στόχο την επαναφορά των «χαμένων» σου μηνυμάτων. Σε περίπτωση που έχεις iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 1 και iPod Touch 4, επιλέγεις και τη «Σύνθετη λειτουργία». Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα θα δεις όλα τα δεδομένα σε κατηγορίες. Επιλέγεις από την αριστερή πλευρά του προγράμματος το «Αγγελιαφόρος». Εκεί θα βρεις όλα σου τα μηνύματα καθώς και τα διαγραμμένα του Messenger. Το μόνο που μένει να κάνεις τώρα, είναι να επιλέξεις αυτά που θέλεις να ανακτήσεις.

4. Ανάκτηση μηνυμάτων από το Facebook

Φυσικά, η ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων στο Messenger δεν πραγματοποιείται μόνο μέσω κάποιου προγράμματος. Το ίδιο το Facebook σε βοηθά με αυτό σου το πρόβλημα. Απλά θα πρέπει να μεταβείς στις «Γενικές Ρυθμίσεις Λογαριασμού» και να κάνεις κλικ στη «Λήψη αντιγράφου των δεδομένων σας στο Facebook». Θα εμφανιστεί ένας νέος σύνδεσμος, με τον οποίο θα ανοίξει νέα σελίδα. Κάνε κλικ στο «Start My Archive». Μόλις εισάγεις τον κωδικό σου και απαντήσεις στην ερώτηση ασφαλείας του Facebook, θα σου σταλεί ένα mail με έναν σύνδεσμο για να «κατεβάσεις» όλα τα αρχεία, αλλά και τα μηνύματα του Messenger.

Πώς μπορώ να επαναφέρω μηνύματα στο Messenger γρήγορα και αξιόπιστα;

Όποια και αν είναι η μέθοδος που θα επιλέξεις, χρειάζεσαι μια γρήγορη σύνδεση στο Internet. Η SkyTelecom αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο ασύρματου Internet στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με τις υψηλότερες ταχύτητες της αγοράς. Διάλεξε το ιδανικό για εσένα Home πακέτο και απογείωσε τις εμπειρίες σου στα social media, και όχι μόνο. Αν δεν σε πείσαμε ακόμη, μπορείς να δοκιμάσεις εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σου με την υπηρεσία Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Πώς μπορώ να επαναφέρω τα διαγραμμένα μηνύματα στο Messenger»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση