Πώς να επαναφέρω αρχεία που διέγραψα από το κινητό;

Πώς να επαναφέρω αρχεία που διέγραψα από το κινητό;

Πώς να επαναφέρω αρχεία που διάγραψα από το κινητό μου; Αυτή η ερώτηση έχει σίγουρα προβληματίσει κατά καιρούς πολλούς ανθρώπους ανά… την υφήλιο και για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, μάλλον ήρθε και η δική σου σειρά. Για να σε καθησυχάσουμε όμως, το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει λύση… και μάλιστα όχι μια, αλλά πολλές. Μάλιστα, είναι τόσο εύκολες και απλές που μπορείς να τις εφαρμόσεις στην πράξη μόνος σου, χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Στο κείμενο που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει ό,τι ακριβώς χρειάζεται να γνωρίζεις για την ανάκτηση χαμένων αρχείων σε iOS & Android συσκευές για να δώσεις μια άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σου!

Πώς να επαναφέρω αρχεία που διέγραψα από το κινητό: Οδηγίες για κάθε συσκευή με βάση το λογισμικό της

1. Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων για Android συσκευές

Αναρωτιέσαι πώς να κάνεις επαναφορά των αρχείων που διέγραψες από την Android συσκευή σου; Σε αυτή την περίπτωση, το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να ελέγξεις είναι ο «Κάδος ανακύκλωσης». Όπως και στον υπολογιστή σου, έτσι και στην κινητή συσκευή σου μπορείς να βρεις τα αρχεία τα οποία διέγραψες. Όλα όσα είχες χάσει βρίσκονται εκεί και μπορείς να τα ανακτήσεις οποιαδήποτε στιγμή απλά πατώντας στο φάκελο «Τα αρχεία μου» και στη συνέχεια πάνω δεξιά για να βρεις τον «Κάδο ανακύκλωσης». Έπειτα απλά επίλεξε τα αρχεία που θέλεις να ανακτήσεις και διάγραψε οριστικά όσα δε χρειάζεσαι. Μια συμβουλή που θα σε βοηθήσει, ώστε να μη βρεθείς ξανά σε αυτή τη δύσκολη θέση, είναι να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις της Android συσκευής σου να δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σου στο Google λογαριασμό σου, ώστε να είσαι πάντα εξασφαλισμένος.

2. Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων για iOS συσκευές

Ο τρόπος λειτουργίας των iOS συσκευών είναι ξεχωριστός από τις περισσότερες συσκευές και το ίδιο ισχύει και με τη διαχείριση των δεδομένων σου. Τα περισσότερα αρχεία τα οποία είναι αποθηκευμένα στο κινητό σου, υπάρχουν την ίδια στιγμή αυτόματα και στο iCloud το οποίο λειτουργεί ως μια μορφή back-up, γεγονός που σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία! Το θετικό μάλιστα είναι ότι τα αρχεία τα οποία έχεις διαγράψει από τη συσκευή σου παραμένουν στο cloud σου για 30 ημέρες μέχρι να διαγραφούν οριστικά, οπότε σε περίπτωση που έσβησες κάτι κατά λάθος έχεις μπροστά σου αρκετό χρόνο για να το ανακτήσεις. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, δεν είναι εφικτό να ανακτήσεις τα διαγραμμένα αρχεία σου με αυτό τον τρόπο.

3. Εφαρμογές ανάκτησης δεδομένων για iOS & Android

Τι γίνεται σε περίπτωση που έχεις διαγράψει τα αρχεία σου οριστικά από τη συσκευή σου και δεν τα βρίσκεις πουθενά; Κι όμως, υπάρχει ελπίδα, καθώς ακόμα και τα αρχεία που το λογισμικό του κινητού σου τα έχει υποδείξει ως διαγραμμένα, παραμένουν σε ένα προσωρινό χώρο ωσότου εξαφανιστούν τελείως. Σε αυτή την περίπτωση, καλά θα κάνεις να βιαστείς, έτσι ώστε να έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου. Οι εφαρμογές ανάκτησης διαγραμμένων δεδομένων που έχουν αναπτυχθεί, μπορούν ορισμένες φορές να κάνουν «θαύματα». Αξιοποίησε λοιπόν λύσεις όπως το DiskDrill, το Recoverit και το Recuva, οι οποίες θα σου προσφέρουν πιο άνετη χρήση και διαχείριση των δεδομένων σου.

Γρήγορο & αξιόπιστο internet, ο σύμμαχός σου στη μεταφορά και ανάκτηση αρχείων!

Η ανάκτηση αρχείων είναι μία διαδικασία που απαιτεί πάνω απ’ όλα υπομονή, καθώς επίσης και γρήγορο internet. Λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων που μεταφέρονται, είναι σημαντικό να πραγματοποιείται με την πολύτιμη βοήθεια μίας αξιόπιστης σύνδεσης, η οποία και θα διευκολύνει την ολοκλήρωσή της. Φαντάζεσαι ενώ χρησιμοποιείς μια εφαρμογή ανάκτησης, ξαφνικά να κολλήσει η σύνδεση στο Internet; Ούτε να το σκέφτεσαι δε θες! Για να κυλήσουν λοιπόν όλα ομαλά, τότε θα χρειαστείς μία πραγματικά αξιόπιστη σύνδεση internet με την εγγύηση της SkyTelecom, του κορυφαίου παρόχου ασύρματου internet στην Ελλάδα. Μάλιστα, η εταιρεία σου προσφέρει εγγύηση ταχύτητας σε κάθε της πρόγραμμα, καθώς και δυνατότητα δωρεάν δοκιμής με την καινοτόμα υπηρεσία Try&Buy. Έτσι, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σου. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο!

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Πώς να επαναφέρω αρχεία που διέγραψα από το κινητό»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση