Οικιακό internet: 5+1 προτάσεις για όλους!

Οικιακό internet: 5+1 προτάσεις για όλους!

Οικιακό internet, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας! Το χρησιμοποιούμε συνεχώς, καθώς εξυπηρετεί πολλές και διαφορετικές ανάγκες μας όπως η ψυχαγωγία, το gaming, η τηλεκπαίδευση και η τηλεργασία. Κανείς δε θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ταινία να «φορτώνει» ή να χάνει στιγμιότυπα από το live streaming ενός κορυφαίου αγώνα. Για αυτό, η επιλογή ενός αξιόπιστου προγράμματος που θα καλύπτει κάθε απαίτηση, είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να σκεφτεί κανείς και να ψάξει καλά πριν πάρει την τελική απόφαση.

Το καλύτεροι οικιακό internet έχει την υπογραφή της SkyTelecom

Θέλεις κι εσύ να απολαμβάνεις εγγυημένα κορυφαίες ταχύτητες internet στο σπίτι σου χωρίς διακοπές; Αν ναι, τότε πρέπει να σκεφτείς τη λύση μίας ασύρματης σύνδεσης internet, της τεχνολογίας που έρχεται να αντικαταστήσει τις οπτικές ίνες. Χάρη σε αυτή, όλα γίνονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα, χωρίς καλώδια. Στο παρακάτω κείμενο θα βρεις τις καλύτερες προτάσεις ασύρματου internet, ώστε να κάνεις και εσύ την καλύτερη επιλογή για τη νέα σου σύνδεση!

Οικιακό internet: Oι καλύτερες προτάσεις της SkyTelecom

1. Για την οικογένεια

Συχνά όταν αρκετά άτομα στο σπίτι χρησιμοποιούν την ίδια σύνδεση internet ταυτόχρονα, είναι απαραίτητη η επιλογή ενός προγράμματος ακόμη πιο ισχυρού ώστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Με το HomeAirFiber50 μπορείτε να απολαμβάνετε πραγματικά υψηλές ταχύτητες, πάντα με την αξιοπιστία της SkyTelecom και με τιμή μόνο στα 37,90€. Η τεχνολογία ασύρματου internet που διαθέτει, προσφέρει στον καθένα ξεχωριστά τις ίδιες ικανοποιητικές επιδόσεις με αποτέλεσμα να καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

2. Για το ζευγάρι

Η καλή αρχή στο νέο σπίτι γίνεται πάντα με τη καλύτερη σύνδεση οικιακού internet! Εάν ψάχνετε κάτι προσιτό αλλά παράλληλα ποιοτικό για να χαίρεστε και οι δύο με την επιλογή σας, τότε το HomeAirFiber35 είναι φτιαγμένο για εσάς. Οι ταχύτητες των 35Mbps είναι εγγυημένες, ενώ η τιμή των 27,90€ δείχνει ότι η κορυφαία ποιότητα δεν είναι απαραίτητο να κοστίζει όσο ο χρυσός!  Πλέον με τέτοιες ταχύτητες, δε θα χρειαστεί να μαλώνετε για το ποιος θα πρώτο-συνδεθεί στο Wi-fi αφού και οι δύο σας θα έχετε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε, είτε μαζί για να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες είτε και ξεχωριστά, όταν θα θέλει ο καθένας να εργαστεί με την άνεση του.

3. Για το φοιτητή

Εάν έχεις ήδη μπει στο φοιτητικό σπίτι σου πιθανότατα να είσαι ακόμη στην «αναζήτηση» αφού ψάχνεις κάτι οικονομικό, αξιόπιστο και χωρίς πολλές δεσμεύσεις, όπως το να πληρώνεις ένα σταθερό τηλέφωνο που δε χρησιμοποιείς! Πλέον υπάρχει λύση αφού με το HomeAirFiber24 που έχει σχεδιάσει η SkyTelecom  έχεις στη διάθεση σου 24Mbps ασύρματου internet στο οποίο θα βρεις όλα όσα έψαχνες. Πλέον θα μπορείς να απολαμβάνεις απεριόριστο internet με πραγματικές ταχύτητες και να βλέπεις ατελείωτα επεισόδια από τις αγαπημένες σου σειρές ή να παίζεις τα πιο επικά games.  Θα το βρεις στην τιμή των 17,90€ μείον 10% από την έκπτωση που δικαιούσαι ως φοιτητής!

4. Για τους hardcore streamers

Ψάχνεις το κατάλληλο πρόγραμμα για non-stop streaming και αναρωτιέσαι ποιο είναι το πιο γρήγορο που θα σε καλύψει; Δοκίμασε το HomeAirFiber100 και νιώσε τις υπερ-υψηλές ταχύτητες των 100Mbps της SkyTelecom! Είναι ό,τι πιο γρήγορο κυκλοφορεί και είναι σίγουρα κατάλληλο να απογειώσει την εμπειρία σου.

5. Για απεριόριστη τηλεφωνία & internet

Σε περίπτωση που «η επικοινωνία χωρίς όρια» είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις και θέλεις ένα πρόγραμμα που να τα συνδυάζει όλα, τότε η ιδανική επιλογή για εσένα είναι το HomeAirFiber24 DoublePlay. Έχεις τη δυνατότητα να μιλάς -απεριόριστα- σε σταθερά, έχεις 60’ λεπτά προς όλα τα κινητά και φυσικά την επική ασύρματη σύνδεση internet της SkyTelecom. Και όλα αυτά: στην εκπληκτική τιμή των 25,90€!

+1. Για εσένα που θες πραγματικές ταχύτητες και εγγυημένες

Οι περισσότεροι χρήστες οικιακού internet έχουν πλέον απογοητευτεί από υποσχέσεις παρόχων που δεν τηρούνται, βλέποντας τα χρήματα τους να πηγαίνουν χαμένα. Αν νιώθεις και εσύ ότι ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, τα νέα είναι ευχάριστα καθώς πλέον υπάρχει λύση. Η Skytelecom είναι η μόνη εταιρεία στον ελληνικό χώρο που σου εγγυάται τις ταχύτητες για τις οποίες πληρώνεις και το κλίμα δυσπιστίας που είχε δημιουργηθεί έρχεται να δώσει τη θέση του στη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που ο καθένας μας έχει ανάγκη. Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να δίνει μια τέτοια υπόσχεση -εκτός των άλλων- αφορά το γεγονός ότι διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυο internet χωρίς να βασίζει σε τρίτους την ποιότητα των υπηρεσιών της. Επίλεξε τώρα το πρόγραμμα οικιακού internet που σου ταιριάζει και απόλαυσε το εντελώς δωρεάν χάρη στην υπηρεσία δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Οικιακό internet: 5+1 προτάσεις για όλους»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση