Μετατροπή τηλεόρασης σε Smart TV

Μετατροπή τηλεόρασης σε Smart TV

Μετατροπή τηλεόρασης σε Smart TV: Πώς μπορείς να την πραγματοποιήσεις εύκολα και αποτελεσματικά; Αν η τηλεόραση ή η οποιαδήποτε οθόνη σου είναι παλαιότερης τεχνολογίας και δε συνδέεται από μόνη της στο internet, αυτό δε σημαίνει και ότι δε μπορεί να αναβαθμιστεί σε smart. Έτσι, θα ενσωματώσει πλήρως όλες τις έξυπνες λειτουργίες και δυνατότητες των πιο σύγχρονων μοντέλων. Αν λοιπόν κι εσύ χρειάζεσαι νέα τηλεόραση για να απολαμβάνεις streaming ταινιών, μουσική και τα αγαπημένα σου apps, αλλά δεν διαθέτεις το απαραίτητο budget για την αγορά της, τότε η λύση της μετατροπής της παλιάς με ειδικό εξοπλισμό είναι μονόδρομος.

Μετατροπή τηλεόρασης σε Smart TV: Αυτοί είναι οι 4 τρόποι

Οι πιο αξιόπιστοι τρόποι για να μετατρέψεις την τηλεόρασή σου σε Smart TV είναι οι εξής:

1. Με TV Box

Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες λύσεις για τη μετατροπή τηλεόρασης σε Smart TV. Πρόκειται για μία μικρή έξυπνη συσκευή, η οποία συνοδεύεται από ένα τηλεκοντρόλ και ένα καλώδιο HDMI. Η χρήση του αποτελεί πολύ απλή υπόθεση, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να συνδέσεις το καλώδιο HDMI μεταξύ των δύο συσκευών. Έτσι, με ένα μαγικό τρόπο, όλες σου οι αγαπημένες εφαρμογές θα εμφανίζονται στην τηλεόρασή σου. Το κόστος αγοράς ενός TV Box κυμαίνεται συνήθως από 40 έως 60 ευρώ.

2. Με Smart TV Stick

Ξέχασε τα καλώδια, σύνδεσε το Smart TV Stick σε οποιαδήποτε τηλεόραση με θύρα HDMI και μετάτρεψέ τη σε έξυπνη. Το μεγάλο του ατού είναι το μικρό του μέγεθος, το οποίο και το κάνει εξαιρετικά πρακτικό. Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά διαθέτουν λογισμικό Android, το οποίο είναι το ίδιο με αυτό των περισσότερων smartphones. Όσον αφορά το κόστος του, μπορείς να βρεις κάτι αξιόπιστο από 30 έως 50 ευρώ.

3. Με Mini PC

Αυτή είναι μία πιο κοστοβόρα, αλλά και πιο ολοκληρωμένη λύση που θα σου επιστρέψει να μετατρέψεις την τηλεόρασή σου όχι απλά σε έξυπνη, αλλά σε κανονικό PC. Το Mini PC είναι μια συσκευή με διαστάσεις τσέπης και λογισμικό Microsoft Windows, η οποία προσφέρει όλα σχεδόν τα πλεονεκτήματα ενός υπολογιστή. Μάλιστα, διαθέτει Bluetooth, έτσι ώστε να μπορείς να «κουμπώσεις» πάνω του το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σου, χρησιμοποιώντας την οθόνη της τηλεόρασής σου από απόσταση.

+1.  Με συσκευή Apple TV

Αν είσαι λάτρης των συσκευών και του οικοσυστήματος της Apple, τότε μπορείς να αξιοποιήσεις τη λύση της συσκευής multimedia Apple TV. Συνδυάζει τα καλύτερα προγράμματα της τηλεόρασης με τις αγαπημένες σου συσκευές και υπηρεσίες Apple, σε μια δυνατή εμπειρία που θα μεταμορφώσει το σαλόνι σου. Η σύνδεσή του με την τηλεόρασή σου γίνεται εύκολα κα γρήγορα, με ένα απλό καλώδιο HDMI.

Γρήγορο internet: Η απαραίτητη προϋπόθεση για τη μετατροπή της τηλεόρασής σου σε smart

Η μετατροπή τηλεόρασης σε Smart TV με ειδικό εξοπλισμό αποτελεί μία έξυπνη λύση για να μεταμορφώσεις το σαλόνι σου σε ένα χώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας, χωρίς σημαντικό κόστος. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, χρειάζεται να υποστηρίζεται από μία γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση internet. Για σένα λοιπόν που απολαμβάνεις στο έπακρο streaming ταινιών και σερφάρισμα, σου προτείνουμε τα προγράμματα Home της SkyTelecom. Έτσι, θα μπορείς να απολαμβάνεις απερίσπαστος μία κορυφαία εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, χωρίς lags ή διακοπές. Επίλεξε σήμερα το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και δοκίμασέ το εντελώς δωρεάν με την υπηρεσία Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Μετατροπή τηλεόρασης σε Smart TV»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση