Ποια εταιρεία έχει το καλύτερο ίντερνετ στην Ελλάδα το 2022; Οι γνωστοί πάροχοι σταθερής τηλεφωνίας διαφημίζουν συνεχώς τα προγράμματά τους με υψηλές ταχύτητες που επιτυγχάνονται χάρη στην τεχνολογία των δικτύων οπτικών ινών τους. Κάθε ένας από αυτούς δε, υπόσχεται ότι είναι καλύτερος από τον άλλο. Ποιος είναι όμως εκείνος που κάνει πραγματικά την διαφορά τόσο με τις ταχύτητες που προσφέρει όσο και με την αξιοπιστία του;

Χαλκός, οπτικές ίνες ή ασύρματο δίκτυο: ποιο προσφέρει το καλύτερο ίντερνετ;

Το γρήγορο και ποιοτικό ίντερνετ εξαρτάται από μία σειρά παραγόντων. Ο πρώτος και ο πιο βασικός δεν είναι άλλος από την τεχνολογία του δικτύου. Άλλες δυνατότητες προσφέρει για παράδειγμα το δίκτυο χαλκού, άλλες το δίκτυο οπτικών ινών και άλλες το νέο ασύρματο ίντερνετ που επεκτείνεται συνεχώς σε όλη την Ελλάδα με την υπογραφή της SkyTelecom. Οι διαφορές του πρώτου με τα άλλα δύο είδη είναι πραγματικά χαοτικές σε επίπεδο ταχύτητας. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που οι ταχύτητες του δικτύου χαλκού σταματούν στα 24 Mbps, οι ταχύτητες των οπτικών ινών αγγίζουν τα 200 Mbps. Οι πιο υψηλές ταχύτητες ωστόσο προσφέρονται σαφέστατα από το ασύρματο δίκτυο της SkyTelecom και αγγίζουν τα 500 Mbps.

Το καλύτερο ίντερνετ φαίνεται… στην πράξη!

Το καλύτερο ίντερνετ όμως δεν αρκεί να… ακούγεται γρήγορο, αλλά πρέπει και να είναι. Ο πάροχος που θα επιλέξεις είναι σημαντικό να σου προσφέρει πραγματικές ταχύτητες που να ισοφαρίζουν τις ονομαστικές. Μόνο λίγες δεν είναι οι περιπτώσεις κατά τις οποίες ένα πρόγραμμα προβλέπει ταχύτητες έως 24 Mbps για παράδειγμα, με αυτές να περιορίζονται στην πράξη σε 11 με 12 ή και λιγότερα. Γι’ αυτό και η εγγύηση ταχύτητας είναι μία από τις παροχές της SkyTelecom που σου εξασφαλίζουν την ταχύτητα του προγράμματος που έχεις επιλέξει.

Δεν αρκεί μόνο το καλύτερο ίντερνετ. Πρέπει και να πιάνει στο σπίτι και στην περιοχή σου

Φυσικά, ακόμα και το καλύτερο πρόγραμμα ίντερνετ να έχεις επιλέξει, αυτό είναι κάτι που από μόνο του δεν αρκεί. Είναι σημαντικό πρώτα απ’ όλα να φτάνει στην περιοχή κάλυψης του δικτύου σου. Πολλές εταιρείες υπόσχονται, αλλά δεν προσφέρουν το 100% των ταχυτήτων τους σε όλες της περιοχές κάλυψής τους. Αντίθετα, το ασύρματο δίκτυο της SkyTelecom καταφέρνει ακόμα και αυτό. Μεταξύ άλλων, η κάλυψή του φτάνει ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές των νομών Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείο, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορίνθου, Αττικής και Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, η τεχνολογία που αξιοποιεί του επιτρέπει να φτάνει ακόμα και σε δωμάτια του σπιτιού σου που το ντερνετ οπτικών ινών δε φτάνει ή χρειάζεται επιπλέον εξοπλισμό αναμετάδοσης.

Το καλύτερο ίντερνετ στην Ελλάδα το προσφέρει η SkyTelecom

Πλέον, τη στιγμή που παραδοσιακοί πάροχοι όπως η Wind, Cosmote και Vodafone διαφημίζουν αυτή τη στιγμή τα δίκτυα οπτικών ινών τους που αγγίζουν συγκεκριμένες ταχύτητες, υπάρχει και η SkyTelecom που κάνει την διαφορά με ταχύτητες 500 Mbps. Επιπλέον, προσφέρει το καλύτερο ίντερνετ με… επιχειρήματα, καθώς το συνδυάζει με:

 • Άριστη κάλυψη κάθε χώρου, χωρίς νεκρά σημεία
 • Δυνατότητα τηλεφωνικής γραμμής VoIP τελευταίας τεχνολογίας
 • Προγράμματα στα μέτρα σου
 • Χαμηλό ping
 • Δυνατότητα συμμετρικού download / upload
 • Δέσμευση ταχύτητας
 • Σταθερό λογαριασμό
 • Κάλυψη απομακρυσμένων περιοχών
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Επιπλέον έκπτωση για φοιτητές και ανέργους
 • Εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή στο χώρο σου.

Ανακάλυψε τώρα τα νέα προγράμματα Home με το καλύτερο ίντερνετ της SkyTelecom και απογείωσε το σερφάρισμά σου.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Ποια εταιρεία έχει το καλύτερο ίντερνετ στην Ελλάδα»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμαστική Περίοδος Try&Buy
  Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Το skytelecom.gr δεν θα διαθέσει σε τρίτους τα στοιχεία σας.