Φοιτητικό σπίτι και τι χρειάζεται

Φοιτητικό σπίτι και τι χρειάζεται

Φοιτητικό σπίτι, ένα όνειρό σου που γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Τρίπολη, το Ηράκλειο ή οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας. Αυτός θα γίνει ο πρώτος απολύτως δικός σου προσωπικός χώρος, ο οποίος και πρόκειται να φιλοξενήσει τις πιο όμορφες, ανέμελες, αλλά και επικές στιγμές της νέας σου φοιτητικής ζωής. Ετοιμάσου λοιπόν να απολαύσεις τα καλύτερα που έρχονται, οργανώνοντάς το σωστά. Κι όταν μιλάμε για σωστή οργάνωση, δεν εννοούμε μόνο τα πιάτα, τα μαχαιροπίρουνα και το πλυντήριο ρούχων, αλλά και όλα εκείνα τα gadgets που θα δώσουν το απαραίτητο boost σε σένα και την παρέα σου για να περάσετε καλά. Ποια είναι όμως αυτά; Ανακάλυψέ τα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Φοιτητικό σπίτι και υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο αποτελεί τον πιο βασικό χώρο σε ένα φοιτητικό σπίτι. Σε πολλές περιπτώσεις μικρών σπιτιών μάλιστα, είναι ενιαίο με το σαλόνι. Τι χρειάζεται όμως για να ολοκληρωθεί, έτσι ώστε να εξυπηρετεί σωστά τις φοιτητικές σου ανάγκες; Το πρώτο και κύριο έπιπλο που θα χρειαστείς δεν είναι άλλο από το κρεβάτι. Σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα ημίδιπλο ή διπλό, έτσι ώστε να… έχεις την άπλα σου. Αν πάλι ο χώρος είναι ενιαίος με το σαλόνι, τότε θα χρειαστείς ένα καναπέ που να γίνεται κρεβάτι. Μην ξεχάσεις επίσης σεντόνια και κουρτίνες σε έντονα νεανικά χρώματα, καθώς και ένα κομοδίνο για να τοποθετείς το smartphone και τα πράγματά σου.

Η SkyTelecom πινελιά για το υπνοδωμάτιο: Έξυπνος LED φωτισμός με δυνατότητα να αλλάζεις χρώμα ανάλογα με την διάθεσή σου, απευθείας από την οθόνη του smartphone σου. Είμαστε σίγουροι ότι θα σε ενθουσιάσει!

Φοιτητικό σπίτι, ένα όνειρό σου που γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Τρίπολη, το Ηράκλειο ή οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Φοιτητικό σπίτι και σαλόνι

Φοιτητικό σπίτι με ξεχωριστό σαλόνι; Αυτά είναι! Εδώ, θα απολαμβάνεις ταινίες και διάφορα games με την αγαπημένη σου παρέα. Αυτός όμως θα γίνει και ο χώρος που θα φιλοξενήσει τα πιο δυνατά πάρτι της περιοχής. Προτίμησε λοιπόν σκούρα χρώματα για τα έπιπλα και τους τοίχους σου, όχι απαραίτητα γιατί είσαι dark τύπος, αλλά γιατί λερώνουν πιο δύσκολα – για την ακρίβεια οι λεκέδες φαίνονται πιο δύσκολα.

Η SkyTelecom πινελιά για το σαλόνι: Μία smart τηλεόραση, ιδανικά πάνω από 43 ίντσες και με ισχύ ήχου 20W, θα γίνει το κέντρο ψυχαγωγίας ολόκληρου του σπιτιού. Βάλε τη λοιπόν να παίζει όσο πιο δυνατά μπορείς και απόλαυσε αγαπημένα βίντεο, ταινίες και μουσικές.

Φοιτητικό σπίτι και κουζίνα

Η φοιτητική κουζίνα είναι ο χώρος όπου θα ζεσταίνεις ένα-ένα τα φαγητά της μάνας από τα τάπερ που στοιβάζουν στην κατάψυξη του ψυγείου. Φυσικά, εδώ θα πραγματοποιήσεις και τις πρώτες σου γαστρονομικές δημιουργίες στα νέα τηγάνια και τις κατσαρόλες σου, σερβίροντάς τις με το δικό σου προσωπικό food styling στα νέα σου πιάτα. Μην ξεχάσεις επίσης και μία τοστιέρα – γκριλιέρα που να ψήνει τα τοστ, αλλά και όλα σου τα φαγητά.

Η SkyTelecom πινελιά για την κουζίνα: Ακόμα και αν τη στιγμή που διαβάζεις αυτό το άρθρο αποφεύγεις τον καφέ, οι πιθανότητες λένε ότι κάποια στιγμή θα τον λατρέψεις. Οπότε, καλά θα κάνεις να πάρεις και μία καφετιέρα για espresso ή γαλλικό. Αν είσαι και μερακλής, μπορείς να βρεις και μοντέλα που συνδέονται με Wi-Fi και σου φτιάχνουν καφέ ακριβώς την ώρα που ξυπνάς. Καλό;

Φοιτητικό σπίτι και γραφείο

Κάπου εκεί στο νέο φοιτητικό σπίτι σου θα χρειαστεί να βρεις και λίγο χώρο για να τοποθετήσεις το νέο σου γραφείο. Επειδή, θεωρητικά τουλάχιστον, πρόκειται να περνάς πολλές ώρες από την καθημερινότητά σου σε αυτό, θα χρειαστείς καλό φωτισμό και μία αναπαυτική καρέκλα που να στηρίζει σωστά την πλάτη σου.

Η SkyTelecom πινελιά για το γραφείο: Το laptop θα γίνει ο νέος καλύτερός σου φίλος. Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν για παράδειγμα είσαι φοιτητής σε σχολή προγραμματισμού, αρχιτεκτονικής ή graphic design, θα χρειαστείς ένα δυνατό μηχάνημα που να μπορεί να τρέξει όλα σου τα προγράμματα. Μην ξεχάσεις να ελέγξεις και την αυτονομία της μπαταρίας του, στην περίπτωση που χρειαστεί να το μεταφέρεις.

Φοιτητικό σπίτι και ίντερνετ

Φοιτητής και ίντερνετ είναι δύο έννοιες που πάνε πάντα μαζί! Γίνεται φοιτητική ζωή χωρίς Netflix, χωρίς μουσικάρες στο YouTube και το Spotify και χωρίς ατελείωτο σερφάρισμα στα αγαπημένα σου sites; Γίνεται να είσαι πραγματικός φοιτητής και να μην έχεις χάσει έστω και μία νύχτα ύπνου για να κάνεις online chat ή να παίξεις το αγαπημένο σου online game μαζί με τους φίλους σου; Για να μη μιλήσουμε τώρα για τα online classes και όλα εκείνα τα skype calls στα οποία θα πρέπει να συνδέεσαι με την κάμερά σου ή για τις ατελείωτες ώρες διαβάσματος μέσω υπολογιστή για την εξεταστική.

Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι να στήσεις from scratch το φοιτητικό σπίτι σου, τότε θα χρειαστείς γρήγορο, αξιόπιστο και κυρίως οικονομικό internet που θα καλύψει κάθε σου ανάγκη για ψυχαγωγία ή εργασία. Για σένα που αναζητάς το καλύτερο στην καλύτερη τιμή, η SkyTelecom δημιούργησε και σου προτείνει το νέο HomeAirFiber 24 Internet, το best-in-class πρόγραμμα στην κατηγορία των 24 Mbps Internet Only. Αυτό που το κάνει να διαφέρει από όλα τα ανταγωνιστικά προγράμματα είναι η κορυφαία απόδοσή του – προσφέρει πραγματική ταχύτητα ίση με την ονομαστική. Η δε τιμή του είναι άκρως εκπτωτική και φοιτητική: μόλις 16.11€.  Μπορείς μάλιστα να το επιλέξεις και στην Double Play εκδοχή του με απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και 60’ δωρεάν ομιλίας προς κινητά. Όποιο πρόγραμμα και αν σε ενδιαφέρει, μπορείς να το απολαύσεις εντελώς δωρεάν με μία Try&Buy δοκιμή στο χώρο σου. Έτσι, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες σήμερα στο www.skytelecom.gr

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Φοιτητικό σπίτι και τι χρειάζεται»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση