Μόνο ίντερνετ στο σπίτι

Μόνο ίντερνετ στο σπίτι

Μόνο ίντερνετ στο σπίτι. Γίνεται; Τώρα ναι, χάρη στη SkyTelecom. Αυτός είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα Internet Only για οικιακή, αλλά και επαγγελματική χρήση.. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις πραγματικά αξιόπιστο ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων, χωρίς μία σταθερή γραμμή τηλεφώνου που ενδέχεται να σου είναι περιττή.

Μόνο ίντερνετ στο σπίτι: Τα νέα προγράμματα της SkyTelecom

Μέσα από την νέα ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων της SkyTelecom, έχεις πλέον την δυνατότητα να επιλέξεις, βάσει διαθεσιμότητας και σύμφωνα με τις ανάγκες σου, ανάμεσα σε νέες προτάσεις που συνδυάζουν απεριόριστο ίντερνετ στην ταχύτητα που εσύ επιθυμείς, καθώς και δωρεάν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με άμεση εγκατάσταση στο χώρο σου. Πρόκειται για τα προγράμματα:

  • Προγράμματα Home Air Fiber Internet

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ταχύτητες download 24/35/50/100 Mbps

Αυτές είναι οι οικονομικότερες λύσεις της αγοράς στην κατηγορία τους, ξεκινώντας από μόλις 17,90€ / μήνα. Είναι όμως και οι πιο αξιόπιστες, καθώς οι πραγματικές ταχύτητες που προσφέρουν είναι ίδιες με τις ονομαστικές. Φυσικά, όπως σου είπαμε, δεν απαιτούν την εγκατάσταση τηλεφωνικής γραμμής. Όπως όμως και με όλα τα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας, έτσι και σε αυτά ο λογαριασμός είναι μηνιαίος και σταθερός.

Ανακάλυψέ τη σειρά προγραμμάτων Home Air Fiber (μόνο ίντερνετ στο σπίτι) εδώ.

  • Προγράμματα Upstream

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε συμμετρικές ταχύτητες downloadupload 24/35/50 Mbps

Η επιλογή ασύμμετρης ή συμμετρικής τεχνολογίας προγράμματος ίντερνετ εξαρτάται από το αν χρησιμοποιείς σύνδεση υψηλής ταχύτητας για streaming ή και για uploading. Στην περίπτωση που χρησιμοποιείς προγράμματα που απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσουν ή ανεβάζεις τακτικά video στο YouTube, τότε θα χρειαστείς ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα με συμμετρικές ταχύτητες upload και upload. Για σένα, η SkyTelecom δημιούργησε τη σειρά προγραμμάτων Uptream, χωρίς τη χρήση τηλεφωνικής γραμμής.

Ανακάλυψέ τη σειρά προγραμμάτων Upstream εδώ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μόνο ίντερνετ και στην επιχείρησή σου!

Η SkyTelecom ετοίμασε για σένα μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη: τα προγράμματα Internet Only για το γραφείο ή το κατάστημά σου. Μόνο η SkyTelecom σου προσφέρει λύσεις όπως τα προγράμματα Business Air Fiber Internet, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ταχύτητες download 24/35/50/100 Mbps. Βρες αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του γραφείου ή του καταστήματός σου εδώ.

Οι ταχύτητες της SkyTelecom κάνουν την διαφορά

H SkyTelecom, είναι η 1η ελληνική startup στο χώρο των τηλεπικοινωνιών που έχει ως επίκεντρο της φιλοσοφίας της την δημιουργία καινοτόμων προγραμμάτων για κάθε τύπο χρήστη. Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία που φέρνει στη χώρα μας το ασύρματο ίντερνετ, με εμπορικά διαθέσιμες ταχύτητες που ξεπερνούν αυτές των οπτικών ινών και αγγίζουν τα 500 Mbps. Επιπλέον, το ασύρματο ιδιόκτητο δίκτυο της SkyTelecom επεκτείνεται συνεχώς, καλύπτοντας άριστα ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του. Για κάθε της πρόγραμμα, η εταιρεία προσφέρει στους συνδρομητές της και εγγύηση πραγματικής ταχύτητας.

Μία δωρεάν δοκιμή θα σε πείσει!

Οι καινοτομίες της SkyTelecom δε στματούν εδώ. Απόλαυσε τις εκπληκτικές ταχύτητες του κορυφαίου ασύρματου δικτύου στην Ελλάδα με μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή. Βρες το πρόγραμμα που σου ταιριάζει για να απολαμβάνεις μία αξεπέραστη εμπειρία, με δέσμευση πραγματικής ταχύτητας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επικοινωνήσεις και με την Εξυπηρέτηση Πελατών SkyTelecom.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Μόνο ίντερνετ στο σπίτι»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση