Μόνο ίντερνετ στο σπίτι

Μόνο ίντερνετ στο σπίτι

Μόνο ίντερνετ στο σπίτι. Γίνεται; Τώρα ναι, χάρη στη SkyTelecom. Αυτός είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα Internet Only για οικιακή, αλλά και επαγγελματική χρήση.. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις πραγματικά αξιόπιστο ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων, χωρίς μία σταθερή γραμμή τηλεφώνου που ενδέχεται να σου είναι περιττή.

Μόνο ίντερνετ στο σπίτι: Τα νέα προγράμματα της SkyTelecom

Μέσα από την νέα ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων της SkyTelecom, έχεις πλέον την δυνατότητα να επιλέξεις, βάσει διαθεσιμότητας και σύμφωνα με τις ανάγκες σου, ανάμεσα σε νέες προτάσεις που συνδυάζουν απεριόριστο ίντερνετ στην ταχύτητα που εσύ επιθυμείς, καθώς και δωρεάν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με άμεση εγκατάσταση στο χώρο σου. Πρόκειται για τα προγράμματα:

  • Προγράμματα Home Air Fiber Internet

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ταχύτητες download 24/35/50/100 Mbps

Αυτές είναι οι οικονομικότερες λύσεις της αγοράς στην κατηγορία τους, ξεκινώντας από μόλις 17,90€ / μήνα. Είναι όμως και οι πιο αξιόπιστες, καθώς οι πραγματικές ταχύτητες που προσφέρουν είναι ίδιες με τις ονομαστικές. Φυσικά, όπως σου είπαμε, δεν απαιτούν την εγκατάσταση τηλεφωνικής γραμμής. Όπως όμως και με όλα τα προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας, έτσι και σε αυτά ο λογαριασμός είναι μηνιαίος και σταθερός.

Ανακάλυψέ τη σειρά προγραμμάτων Home Air Fiber (μόνο ίντερνετ στο σπίτι) εδώ.

  • Προγράμματα Upstream

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε συμμετρικές ταχύτητες downloadupload 24/35/50 Mbps

Η επιλογή ασύμμετρης ή συμμετρικής τεχνολογίας προγράμματος ίντερνετ εξαρτάται από το αν χρησιμοποιείς σύνδεση υψηλής ταχύτητας για streaming ή και για uploading. Στην περίπτωση που χρησιμοποιείς προγράμματα που απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσουν ή ανεβάζεις τακτικά video στο YouTube, τότε θα χρειαστείς ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα με συμμετρικές ταχύτητες upload και upload. Για σένα, η SkyTelecom δημιούργησε τη σειρά προγραμμάτων Uptream, χωρίς τη χρήση τηλεφωνικής γραμμής.

Ανακάλυψέ τη σειρά προγραμμάτων Upstream εδώ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μόνο ίντερνετ και στην επιχείρησή σου!

Η SkyTelecom ετοίμασε για σένα μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη: τα προγράμματα Internet Only για το γραφείο ή το κατάστημά σου. Μόνο η SkyTelecom σου προσφέρει λύσεις όπως τα προγράμματα Business Air Fiber Internet, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε ταχύτητες download 24/35/50/100 Mbps. Βρες αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του γραφείου ή του καταστήματός σου εδώ.

Οι ταχύτητες της SkyTelecom κάνουν την διαφορά

H SkyTelecom, είναι η 1η ελληνική startup στο χώρο των τηλεπικοινωνιών που έχει ως επίκεντρο της φιλοσοφίας της την δημιουργία καινοτόμων προγραμμάτων για κάθε τύπο χρήστη. Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία που φέρνει στη χώρα μας το ασύρματο ίντερνετ, με εμπορικά διαθέσιμες ταχύτητες που ξεπερνούν αυτές των οπτικών ινών και αγγίζουν τα 500 Mbps. Επιπλέον, το ασύρματο ιδιόκτητο δίκτυο της SkyTelecom επεκτείνεται συνεχώς, καλύπτοντας άριστα ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του. Για κάθε της πρόγραμμα, η εταιρεία προσφέρει στους συνδρομητές της και εγγύηση πραγματικής ταχύτητας.

Μία δωρεάν δοκιμή θα σε πείσει!

Οι καινοτομίες της SkyTelecom δε στματούν εδώ. Απόλαυσε τις εκπληκτικές ταχύτητες του κορυφαίου ασύρματου δικτύου στην Ελλάδα με μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή. Βρες το πρόγραμμα που σου ταιριάζει για να απολαμβάνεις μία αξεπέραστη εμπειρία, με δέσμευση πραγματικής ταχύτητας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επικοινωνήσεις και με την Εξυπηρέτηση Πελατών SkyTelecom.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Μόνο ίντερνετ στο σπίτι»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση