Φυσιολογική ταχύτητα ίντερνετ: Τελικά υπάρχει;

Φυσιολογική ταχύτητα ίντερνετ: Τελικά υπάρχει;

Φυσιολογική ταχύτητα ίντερνετ: Τελικά υπάρχει; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πιο πολύπλοκη απ’ όσο φαίνεται. Ο λόγος; Κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις από τη σύνδεσή του. Άλλος θέλει απλά να σερφάρει γρήγορα, ενώ άλλος το χρειάζεται για να στριμάρει ταινίες σε 4Κ ανάλυση. Σε κάποια σπίτια, το ίντερνετ λειτουργεί φυσιολογικά, καθώς οι συσκευές που συνδέονται με το ρούτερ είναι ελάχιστες. Σε άλλα πάλι, ειδικά όσο αποτελούνται από πολλά μέλη, οι ανάγκες για μεγαλύτερη ταχύτητα αυξάνονται, όσο αυξάνονται και οι συσκευές που συνδέονται παράλληλα. Γι’ αυτό και ο καθένας μας χρειάζεται ένα πρόγραμμα σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ που θα τις καλύπτει στο μέγιστο βαθμό.

Φυσιολογική ταχύτητα ίντερνετ είναι αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου

  • Φυσιολογική ταχύτητα ίντερνετ για απλή χρήση: Τα 24 Mbps

Η ταχύτητα των 24 Mbps, παρά τα όσα νομίζουν πολλοί, είναι εξαιρετικά ικανοποιητική για την κάλυψη βασικών αναγκών μίας οικιακής σύνδεσης όπως το σερφάρισμα στο ίντερνετ, οι βίντεο κλήσεις, αλλά και το streaming ταινιών. Εξάλλου, ακόμα και το ίδιο το Netflix υποστηρίζει ότι είναι αρκετά για την προβολή τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών σε ανάλυση 4K/Ultra HD (UHD). Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι οι πάροχοι που τα υπόσχονται, σπάνια τα προσφέρουν. Αντίθετα, με τα προγράμματα ΗΟΜΕAIRFIBER 24 Internet και ΗΟΜΕAIRFIBER 24 Double Play μπορείς να απολαμβάνεις την πραγματική ταχύτητα ίντερνετ που επιθυμείς.

  • Φυσιολογική ταχύτητα ίντερνετ για οικογένειες και χρήστες με απαιτήσεις: Τα 50 Mbps

Θέλεις να απολαμβάνεις 2 φορές πιο γρήγορο downloading και uploading; Αν η δουλειά σου απαιτεί meetings μέσω teams και σύνδεση με το VPN της εταιρείας, την ώρα που τα παιδιά παρακολουθούν online μαθήματα ή videos στο YouTube, τότε χρειάζεσαι μία δραστική λύση: τα 50 Mbps. Δες την εμπειρία ίντερνετ στο σπίτι σου να αλλάζει, με τις ταχύτητες 50 Mbps του HOMEAIRFIBER 50 Internet και του ΗΟΜΕAIRFIBER50 Double Play.

  • Φυσιολογική ταχύτητα ίντερνετ για gamers & επαγγελματίες

Είσαι επαγγελματίας και χρειάζεται να χρησιμοποιείς επαγγελματικές εφαρμογές για αρχιτέκτονες, γραφίστες και developers; Ή μήπως είσαι λάτρης του serial gaming; Σε μία τέτοια περίπτωση, χρειάζεσαι σύνδεση με συμμετρική ταχύτητα download / upload και μηδενικό ping. Έτσι, θα ανεβάζεις άμεσα το περιεχόμενό σου, χωρίς ενοχλητικά lags και διακοπές. Το πρόγραμμα SUPEROPTIC 24 δημιουργήθηκε για να καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών, προσφέροντας 12 φορές υψηλότερη ταχύτητα upload από μία απλή σύνδεση 24 Mbps.

Τελικά, φυσιολογική ταχύτητα ίντερνετ είναι μόνο η… ονομαστική!

Δυστυχώς, όλοι εμείς οι χρήστες του ίντερνετ στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει πως είναι μία φυσιολογική ταχύτητα. Ο λόγος είναι η αναξιοπιστία των γνωστών παρόχων που παρουσιάζουν προβλήματα και ελλείψεις. Όπως και συ θα έχεις διαπιστώσει εξάλλου τόσα χρόνια, η γραμμή ίντερνετ του σπιτιού ή της επιχείρησής σου δε λειτουργεί πάντα σωστά. Σε πολλές περιπτώσεις, οι smart συσκευές σου δεν έχουν επαρκές ή και καθόλου σήμα. Ο πιο μεγάλος πονοκέφαλος όλων όμως δεν είναι άλλος από τις χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ. Τι και αν οι τρεις μεγάλες εταιρείες διαφημίζουν προγράμματα με υψηλές ονομαστικές ταχύτητες; Η πραγματικότητα προσγειώνει τους χρήστες τους. Μόνο λίγες δεν είναι οι περιπτώσεις κατά τις οποίες ένα πρόγραμμα ίντερνετ και τηλεφώνου προβλέπει ταχύτητες 24 Mbps, αλλά στην πράξη περιορίζονται σε κάτω από τις μισές.

Από την πλευρά σου ως καταναλωτής, είναι σημαντικό να διασφαλίσεις ότι το πρόγραμμά που έχεις επιλέξει με βάση τις ρεαλιστικές ανάγκες σου, σου προσφέρει όλα όσα υπόσχεται. Βεβαιώσου λοιπόν ότι η ονομαστική ταχύτητά του είναι και η πραγματική, πραγματοποιώντας ένα speedtest. Ο πάροχος είναι επίσης υποχρεωμένος να σε ενημερώνει πλήρως για τις λεπτομέρειες της σύνδεσής σου οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσεις, καθώς και να φροντίζει ώστε να λειτουργεί σωστά 24/7. Αν πάλι θέλεις να είσαι απόλυτα εξασφαλισμένος για την ποιότητα της σύνδεσής σου, η SkyTelecom σου προσφέρει δέσμευση πραγματικής ταχύτητας, καθώς και δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμής για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Φυσιολογική ταχύτητα ίντερνετ: Τελικά υπάρχει»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση