Δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με WiFi

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με WiFi

«Δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με WiFi», μία φράση που μάλλον αναφωνείς σχετικά… συχνά. Θυμάσαι πόσες φορές σε πέταξε έξω τον τελευταίο μήνα η γραμμή ίντερνετ του σπιτιού σου την ώρα που έκανες δουλειά στον υπολογιστή; Πόσες φορές δεν ήταν δυνατή η φόρτωση ιστοσελίδων σε πρόγραμμα περιήγησης ή δεν μπορούσες να κάνεις download ή upload; Σίγουρα περισσότερες απ’ όσες θα έπρεπε. Στην περίπτωση λοιπόν που αντιμετωπίζεις συχνά τέτοιου είδους θέματα, θα πρέπει να ξέρεις και πώς να τα επιλύεις. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε για σένα όλα εκείνα τα βήματα που πρέπει να ακολουθείς σε μια τέτοια περίπτωση.

«Δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με WiFi»: 5+1 λύσεις στο πρόβλημα

1. Βεβαιώσου ό,τι το WiFi σου είναι ενεργοποιημένο

Κατ’ αρχήν, πριν κάνεις οτιδήποτε, βεβαιώσου ότι το WiFi είναι ενεργοποιημένο τόσο στο router όσο και στη συσκευή που θέλεις να συνδέσεις.

2. Έχεις πληκτρολογήσει σωστά τον κωδικό πρόσβασης;

Βεβαιώσου ότι έχεις πληκτρολογήσει σωστά τον κωδικό πρόσβασης στο WiFi. Για να σιγουρευτείς, άγγιξε το εικονίδιο του ματιού στο πλαίσιο εισαγωγής του κωδικού, για να δεις τι πληκτρολόφγησες.

3. Δοκίμασε να συνδεθείς στο ίντερνετ με άλλη συσκευή

Κάνε την προσπάθειά σου με έναν φορητό υπολογιστή ή το τηλέφωνο ενός φίλου. Έτσι, θα εξακριβώσεις αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις οφείλεται στο WiFi δίκτυο ή στη συσκευή σου.

4. Κάνε επανεκκίνηση των συσκευών σου

Επανεκκίνησε ταυτόχρονα το ρούτερ, το μόντεμ και τη συσκευή σου. Έτσι, θα δημιουργήσεις μία νέα σύνδεση με την υπηρεσία παροχής ίντερνετ που χρησιμοποιείς.

5. Πραγματοποίησε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Σε κάθε ρούτερ υπάρχει ένα κουμπί reset, το οποίο εάν το πατήσεις για μερικά δευτερόλεπτα, πραγματοποιεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

+1.   Σίγουρα δεν έχεις ξεχάσει την πληρωμή του λογαριασμού;

Ναι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες να ξεχνούν την προθεσμία εξόφλησης ενός λογαριασμού. Και ναι, μπορεί να τύχει και σε σένα!

Ακόμα δε μπορείς να συνδεθείς στο ίντερνετ με WiFi;

Εάν δοκίμασες όλους τους παραπάνω τρόπους και δεν κατάφερες ακόμα να βρεις λύση στο πρόβλημα «δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με WiFi», τότε επικοινώνησε με τον πάροχό σου. Εξήγησέ του την κατάσταση της σύνδεσής σου και ρώτα τον αν υπάρχει κάποια σοβαρή βλάβη. Στην περίπτωση που το πρόβλημά είναι επαναλαμβανόμενο, είναι σημαντικό να διασφαλίσεις ότι επιτέλους θα λυθεί. Αν πάλι ο πάροχος δε μπορεί να εγγυηθεί την επίλυσή του άπαξ και διαπαντός, τότε λάβε επιτέλους τα μέτρα σου.

Όταν μιλάμε για ίντερνετ στο σταθερό, ο παράγοντας ταχύτητα πάει παντα μαζί με τον παράγοντα αξιοπιστία. Ο λόγος; Μα φυσικά, όσο γρήγορο και αν είναι το ίντερνετ, είναι άχρηστο αν δεν είναι και αξιόπιστο. Γι’ αυτό, η SkyTelecom, γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες σου, φέρνει υπερυψηλές ταχύτητες 500 Mbps τις οποίες και συνοδεύει με δέσμευση ταχύτητας. Έτσι, δε θα χρειαστεί να προβληματιστείς ποτέ ξανά για την καλή λειτουργία του WiFi στο σπίτι σου. Ανακάλυψε τώρα τα νέα προγράμματα Home της εταιρείας και απογείωσε την online εμπειρία σου. Για να είσαι 100% σίγουρος για την επιλογή σου, απόλαυσε το πρόγραμμα της αρεσκείας σου με μία εντελώς δωρεάν Try & Buy δοκιμή.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με WiFi»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση