Πώς κάνω μεταφορά γραμμής σταθερού τηλεφώνου σε περίπτωση μετακόμισης;

Πώς κάνω μεταφορά γραμμής σταθερού τηλεφώνου σε περίπτωση μετακόμισης;

Μεταφορά γραμμής σταθερού τηλεφώνου σε περίπτωση μετακόμισης, ένα ζήτημα που ίσως κάποια στιγμή να σε ενδιαφέρει. Ποια είναι όμως τα βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσεις για να την ολοκληρώσεις επιτυχώς; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

1. Ενημερώσου για την διαθεσιμότητα του δικτύου της SkyTelecom

Σε περίπτωση που θέλεις να προχωρήσεις σε μεταφορά γραμμής λόγω κάποιας μετακόμισης, η πρώτη σου κίνηση είναι να ελέγξεις την διαθεσιμότητα του δικτύου της SkyTelecom. Δες την κάλυψη που προσφέρει εδώ.

2. Ζήτα την αίτηση αλλαγής διεύθυνσης υπηρεσίας από τη SkyTelecom

Στη συνέχεια, επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών της SkyTelecom για να επιβεβαιώσεις την διαθεσιμότητα του δικτύου, αλλά και για να ζητήσεις να σου σταλεί η αίτηση αλλαγής διεύθυνσης υπηρεσίας στο e-mail σου ή ταχυδρομικά. Η διαδικασία αυτή καλό είναι να ξεκινήσει τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες πριν τη μετακόμιση.

3. Θα μεταβιβάσεις τη γραμμή σου σε άλλο πρόσωπο;

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι αιτήσεις μεταφοράς γραμμής συνοδεύονται και από αιτήσεις για μεταφορά σε άλλο πρόσωπο. Σε μία τέτοια περίπτωση, απλά ενημέρωσε τους ανθρώπους ης SkyTelecom, έτσι ώστε να σε κατατοπίσουν κατάλληλα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

4. Στείλε πίσω την αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Η αίτησή σου για τη μεταφορά γραμμής θα πρέπει να σταλεί πίσω στη SkyTelecom συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη με την αλλαγή διεύθυνσης υπηρεσίας. Θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως:

  • Αστυνομική ταυτότητα
  • Ή αντίγραφο ΔΕΚΟ
  • Η μισθωτήριο
  • Ή συμβόλαιο αγοράς ακινήτου.

 5. Ενημερώσου για την πορεία ενεργοποίησης της γραμμής

Οι άνθρωποι της SkyTelecom αναλαμβάνουν να σε ενημερώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία του αιτήματος μεταφοράς της γραμμής σταθερού τηλεφώνου.

+ Μην ξεχνάς: Μπορείς να αναβαθμίσεις τη σύνδεσή σου οποιαδήποτε στιγμή

Φυσικά, κατά την διάρκεια μεταφοράς γραμμής, μπορείς να αιτηθείς και την αναβάθμιση του προγράμματός σου. Για παράδειγμα, αν το πρόγραμμά σου είναι το ΗΟΜΕAIRFIBER 24 Internet στα 24 Mbps, τότε μπορείς να το αναβαθμίσεις σε HOMEAIRFIBER 35 Internet στα 35 Mbps ή σε HOMEAIRFIBER 50 Internet στα 50 Mbps, απολαμβάνοντας ακόμα πιο υψηλές ταχύτητες με την εγγύηση της SkyTelecom.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Πώς κάνω μεταφορά γραμμής σταθερού τηλεφώνου σε περίπτωση μετακόμισης;»

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση