Πώς κάνω μεταφορά γραμμής σταθερού τηλεφώνου σε περίπτωση μετακόμισης;

Πώς κάνω μεταφορά γραμμής σταθερού τηλεφώνου σε περίπτωση μετακόμισης;

Μεταφορά γραμμής σταθερού τηλεφώνου σε περίπτωση μετακόμισης, ένα ζήτημα που ίσως κάποια στιγμή να σε ενδιαφέρει. Ποια είναι όμως τα βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσεις για να την ολοκληρώσεις επιτυχώς; Μάθε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

1. Ενημερώσου για την διαθεσιμότητα του δικτύου της SkyTelecom

Σε περίπτωση που θέλεις να προχωρήσεις σε μεταφορά γραμμής λόγω κάποιας μετακόμισης, η πρώτη σου κίνηση είναι να ελέγξεις την διαθεσιμότητα του δικτύου της SkyTelecom. Δες την κάλυψη που προσφέρει εδώ.

2. Ζήτα την αίτηση αλλαγής διεύθυνσης υπηρεσίας από τη SkyTelecom

Στη συνέχεια, επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών της SkyTelecom για να επιβεβαιώσεις την διαθεσιμότητα του δικτύου, αλλά και για να ζητήσεις να σου σταλεί η αίτηση αλλαγής διεύθυνσης υπηρεσίας στο e-mail σου ή ταχυδρομικά. Η διαδικασία αυτή καλό είναι να ξεκινήσει τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες πριν τη μετακόμιση.

3. Θα μεταβιβάσεις τη γραμμή σου σε άλλο πρόσωπο;

Σε αρκετές περιπτώσεις, οι αιτήσεις μεταφοράς γραμμής συνοδεύονται και από αιτήσεις για μεταφορά σε άλλο πρόσωπο. Σε μία τέτοια περίπτωση, απλά ενημέρωσε τους ανθρώπους ης SkyTelecom, έτσι ώστε να σε κατατοπίσουν κατάλληλα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

4. Στείλε πίσω την αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Η αίτησή σου για τη μεταφορά γραμμής θα πρέπει να σταλεί πίσω στη SkyTelecom συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη με την αλλαγή διεύθυνσης υπηρεσίας. Θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως:

  • Αστυνομική ταυτότητα
  • Ή αντίγραφο ΔΕΚΟ
  • Η μισθωτήριο
  • Ή συμβόλαιο αγοράς ακινήτου.

 5. Ενημερώσου για την πορεία ενεργοποίησης της γραμμής

Οι άνθρωποι της SkyTelecom αναλαμβάνουν να σε ενημερώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία του αιτήματος μεταφοράς της γραμμής σταθερού τηλεφώνου.

+ Μην ξεχνάς: Μπορείς να αναβαθμίσεις τη σύνδεσή σου οποιαδήποτε στιγμή

Φυσικά, κατά την διάρκεια μεταφοράς γραμμής, μπορείς να αιτηθείς και την αναβάθμιση του προγράμματός σου. Για παράδειγμα, αν το πρόγραμμά σου είναι το ΗΟΜΕAIRFIBER 24 Internet στα 24 Mbps, τότε μπορείς να το αναβαθμίσεις σε HOMEAIRFIBER 35 Internet στα 35 Mbps ή σε HOMEAIRFIBER 50 Internet στα 50 Mbps, απολαμβάνοντας ακόμα πιο υψηλές ταχύτητες με την εγγύηση της SkyTelecom.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Πώς κάνω μεταφορά γραμμής σταθερού τηλεφώνου σε περίπτωση μετακόμισης;»

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση