Πώς μπορείς να δεις Netflix σε παλιά τηλεόραση;

Πώς μπορείς να δεις Netflix σε παλιά τηλεόραση;

Netflix σε παλιά τηλεόραση: γίνεται; Η απάντηση είναι μία: φυσικά! Αν η τηλεόρασή σου δεν είναι smart, μη σκας. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια οποιαδήποτε άλλη συσκευή με την εφαρμογή Netflix ή απλά το κατάλληλο.. καλώδιο. Στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα, θα δεις όλους τους τρόπους για να κάνεις το όνειρό σου… πράξη!

5 τρόποι για να δεις Netflix σε παλιά τηλεόραση

1. Netflix σε παλιά τηλεόραση με παιχνιδομηχανές

Το Netflix είναι διαθέσιμο στις παιχνιδομηχανές Xbox (Xbox 360, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series X και Xbox Series S) και Playstation (Playstation 3, Playstation 4, Playstation 5 και Vita). Απλά σύνδεσε την παλιά σου τηλεόραση με την κονσόλα και απόλαυσε περιεχόμενο από τη σχετική εφαρμογή.

2. Netflix σε παλιά τηλεόραση με Media player μετάδοσης μέσω streaming

Ένας ακόμα τρόπος για να απολαύσεις Netflix σε παλιά τηλεόραση είναι media players όπως το Apple TV, το Chromecast, το Xiaomi Mi Box, το Roku και άλλα. Μάλιστα, αρκετά από αυτά υποστηρίζουν streaming επιλεγμένων τίτλων και με ήχο Dolby Atmos ή διαχείριση με φωνητικές εντολές.

3. Netflix σε παλιά τηλεόραση με Bluray players

Στην αγορά θα βρεις πολλές συσκευές Blu-ray ή συστήματα οικιακού κινηματογράφου που υποστηρίζουν σύνδεση με το internet και μπορούν να προβάλουν Netflix στην παλιά σου τηλεόραση.

4. Netflix σε παλιά τηλεόραση με Αποκωδικοποιητές συνδρομητικής τηλεόρασης

Διάφοροι αποκωδικοποιητές συνδρομητικής τηλεόρασης Over The Top στην Ελλάδα ενδέχεται να υποστηρίζουν δυνατότητα σύνδεσης με εφαρμογή Netflix. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, η δυνατότητα μετάδοσης περιεχομένου μέσω streaming περιορίζεται συνήθως σε απλή High Definition ανάλυση από την κορυφαία Ultra High Definition ανάλυση του Netflix. Έτσι, η εμπειρία θέασης ενδεχομένως να αλλοιώνεται.

5. Netflix με σύνδεση κινητού σε παλιά τηλεόραση μέσω καλωδίου

Οι smart συσκευές μπορούν να συνδεθούν απευθείας στην παλιά τηλεόραση για την αναπαραγωγή περιεχομένου. Γι’ αυτό χρειάζεται ειδικό καλώδιο που να συνδέει τη θύρα του κινητού με τη θύρα της τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Για να συνδέσεις το Android τηλέφωνο ή tablet με την παλιά τηλεόραση χρειάζεσαι ένα καλώδιο με σύνδεση τύπου C (γνωστή και ως USB-C) ή τύπου A (γνωστή και ως USB-A).
  • Για να συνδέσεις το iOS τηλέφωνο ή tablet με την παλιά τηλεόραση χρειάζεσαι ένα καλώδιο με θύρα Lightning.
  • Τα περισσότερα νέα μοντέλα τηλεοράσεων χρησιμοποιούν συνδέσεις HDMI, ενώ οι παλαιότερες τηλεοράσεις μπορεί να χρησιμοποιούν VGA.

Εναλλακτική θέαση Netflix από smart συσκευές

Αν πάλι κανένας από τους παραπάνω τρόπους θέασης στην παλιά σου τηλεόραση δεν σε εξυπηρετεί, τότε μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου Netflix στο PC, στον προσωπικό σου υπολογιστή, στο tablet ή το smart τηλέφωνό σου.

Για να απολαύσεις Netflix χρειάζεσαι γρήγορο internet!

Σύμφωνα με το Netflix, η συνιστώμενη ταχύτητα λήψης για την προβολή τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών με ανάλυση 4K είναι τα 25 Mbps. Για το λόγο αυτό, χρειάζεσαι μία γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση με 25 πραγματικά Mbps. Για σένα λοιπόν που θέλεις να απολαμβάνεις απεριόριστο streaming χωρίς κολλήματα, η SkyTelecom σου προτείνει τα προγράμματα ΗΟΜΕAIRFIBER 35 Double Play και HOMEAIRFIBER 35 Internet Only με 35 πραγματικά Mbps. Κάνε σήμερα δικό σου αυτό που σου ταιριάζει με:

  • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας σε κάθε οικιακό χρήστη
  • Άμεση εγκατάσταση
  • Κάλυψη ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας
  • Δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμαστικής περιόδου
  • 10% έκπτωση για φοιτητές και ανέργους, με την κατάθεση του σχετικού αποδεικτικού.

Τώρα, μπορείς να απολαύσεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει και με μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο νέο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση