Πώς μπορείς να δεις Netflix σε παλιά τηλεόραση;

Πώς μπορείς να δεις Netflix σε παλιά τηλεόραση;

Netflix σε παλιά τηλεόραση: γίνεται; Η απάντηση είναι μία: φυσικά! Αν η τηλεόρασή σου δεν είναι smart, μη σκας. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια οποιαδήποτε άλλη συσκευή με την εφαρμογή Netflix ή απλά το κατάλληλο.. καλώδιο. Στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα, θα δεις όλους τους τρόπους για να κάνεις το όνειρό σου… πράξη!

5 τρόποι για να δεις Netflix σε παλιά τηλεόραση

1. Netflix σε παλιά τηλεόραση με παιχνιδομηχανές

Το Netflix είναι διαθέσιμο στις παιχνιδομηχανές Xbox (Xbox 360, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series X και Xbox Series S) και Playstation (Playstation 3, Playstation 4, Playstation 5 και Vita). Απλά σύνδεσε την παλιά σου τηλεόραση με την κονσόλα και απόλαυσε περιεχόμενο από τη σχετική εφαρμογή.

2. Netflix σε παλιά τηλεόραση με Media player μετάδοσης μέσω streaming

Ένας ακόμα τρόπος για να απολαύσεις Netflix σε παλιά τηλεόραση είναι media players όπως το Apple TV, το Chromecast, το Xiaomi Mi Box, το Roku και άλλα. Μάλιστα, αρκετά από αυτά υποστηρίζουν streaming επιλεγμένων τίτλων και με ήχο Dolby Atmos ή διαχείριση με φωνητικές εντολές.

3. Netflix σε παλιά τηλεόραση με Bluray players

Στην αγορά θα βρεις πολλές συσκευές Blu-ray ή συστήματα οικιακού κινηματογράφου που υποστηρίζουν σύνδεση με το internet και μπορούν να προβάλουν Netflix στην παλιά σου τηλεόραση.

4. Netflix σε παλιά τηλεόραση με Αποκωδικοποιητές συνδρομητικής τηλεόρασης

Διάφοροι αποκωδικοποιητές συνδρομητικής τηλεόρασης Over The Top στην Ελλάδα ενδέχεται να υποστηρίζουν δυνατότητα σύνδεσης με εφαρμογή Netflix. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, η δυνατότητα μετάδοσης περιεχομένου μέσω streaming περιορίζεται συνήθως σε απλή High Definition ανάλυση από την κορυφαία Ultra High Definition ανάλυση του Netflix. Έτσι, η εμπειρία θέασης ενδεχομένως να αλλοιώνεται.

5. Netflix με σύνδεση κινητού σε παλιά τηλεόραση μέσω καλωδίου

Οι smart συσκευές μπορούν να συνδεθούν απευθείας στην παλιά τηλεόραση για την αναπαραγωγή περιεχομένου. Γι’ αυτό χρειάζεται ειδικό καλώδιο που να συνδέει τη θύρα του κινητού με τη θύρα της τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα:

  • Για να συνδέσεις το Android τηλέφωνο ή tablet με την παλιά τηλεόραση χρειάζεσαι ένα καλώδιο με σύνδεση τύπου C (γνωστή και ως USB-C) ή τύπου A (γνωστή και ως USB-A).
  • Για να συνδέσεις το iOS τηλέφωνο ή tablet με την παλιά τηλεόραση χρειάζεσαι ένα καλώδιο με θύρα Lightning.
  • Τα περισσότερα νέα μοντέλα τηλεοράσεων χρησιμοποιούν συνδέσεις HDMI, ενώ οι παλαιότερες τηλεοράσεις μπορεί να χρησιμοποιούν VGA.

Εναλλακτική θέαση Netflix από smart συσκευές

Αν πάλι κανένας από τους παραπάνω τρόπους θέασης στην παλιά σου τηλεόραση δεν σε εξυπηρετεί, τότε μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου Netflix στο PC, στον προσωπικό σου υπολογιστή, στο tablet ή το smart τηλέφωνό σου.

Για να απολαύσεις Netflix χρειάζεσαι γρήγορο internet!

Σύμφωνα με το Netflix, η συνιστώμενη ταχύτητα λήψης για την προβολή τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών με ανάλυση 4K είναι τα 25 Mbps. Για το λόγο αυτό, χρειάζεσαι μία γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση με 25 πραγματικά Mbps. Για σένα λοιπόν που θέλεις να απολαμβάνεις απεριόριστο streaming χωρίς κολλήματα, η SkyTelecom σου προτείνει τα προγράμματα ΗΟΜΕAIRFIBER 35 Double Play και HOMEAIRFIBER 35 Internet Only με 35 πραγματικά Mbps. Κάνε σήμερα δικό σου αυτό που σου ταιριάζει με:

  • Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας σε κάθε οικιακό χρήστη
  • Άμεση εγκατάσταση
  • Κάλυψη ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας
  • Δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμαστικής περιόδου
  • 10% έκπτωση για φοιτητές και ανέργους, με την κατάθεση του σχετικού αποδεικτικού.

Τώρα, μπορείς να απολαύσεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει και με μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση