Παιχνίδια στον υπολογιστή και πώς να τα απολαύσεις περισσότερο

Παιχνίδια στον υπολογιστή και πώς να τα απολαύσεις περισσότερο

Παιχνίδια στον υπολογιστή, η καθημερινή χαλαρωτική απόλαυση μικρών και μεγάλων! Το PC ή το Mac σου είναι πάντα η πρώτη σου επιλογή όχι μόνο για να παραμένεις συνδεδεμένος ή και να εργάζεσαι από οπουδήποτε, αλλά και για να χαλαρώνεις ευχάριστα με τα αγαπημένα σου games για λίγα ή και περισσότερα λεπτά της ημέρας σου.

Τόσο στην αγορά όσο και online μπορείς να βρεις μία πληθώρα τίτλων παιχνιδιών από διάφορα είδη όπως: Action, Arcade, Driving, Fighting, Horror, Indie, RPG, Shooters, Simulation, Sports και Strategy. Υπάρχουν μάλιστα και αρκετά δωρεάν παιχνίδια στον υπολογιστή, τα οποία μπορείς να κατεβάσεις. Πώς όμως μπορείς να σιγουρευτείς ότι θα λειτουργήσουν σωστά, προσφέροντάς σου μία ολοκληρωμένη εμπειρία gaming χωρίς ανεπιθύμητα lags και διακοπές; Μάθε περισσότερα στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα.

Παιχνίδια στον υπολογιστή: 5+1 tips για να λειτουργούν καλύτερα

1. Έλεγξε ότι ο υπολογιστής σου πληροί τις προδιαγραφές για gaming

Για να απολαύσεις παιχνίδια στον υπολογιστή, πρέπει να διαθέτεις ένα ετοιμοπόλεμο μηχάνημα. Όσο πιο απαιτητικά δε είναι τα παιχνίδια, τόσο αυξάνονται και οι ανάγκες για ικανό hardware. Φρόντισε λοιπόν ο υπολογιστής σου να διαθέτει parts τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να τα «τρέξουν» όπως: καλή κάρτα γραφικών, μεγάλη μνήμη RAM, αξιόπιστη MOB, αλλά και υδρόψυξη.

2. Κάνε update σε windows, drivers και κάρτα γραφικών

Πριν ξεκινήσεις να παίζεις παιχνίδια στον υπολογιστή, βεβαιώσου ότι έχεις εγκαταστήσει τις τελευταίες ενημερώσεις των windows, των προγραμμάτων οδήγησης και όλου εκείνου του λογισμικού που επικοινωνεί με την κάρτα γραφικών.

3. Μην ξεχνάς το antivirus

Όταν παίζεις online παιχνίδια στον υπολογιστή, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς το antivirus. Φρόντισε να είναι ενημερωμένο και να συνδυάζει λειτουργίες AntiSpyware και Firewall. Επίσης, σου προτείνουμε να μην χρησιμοποιείς προσωπικά δεδομένα και ειδικά στοιχεία χρεωστικών και πιστωτικών καρτών που ενδέχεται να υποκλαπούν.

4. Επένδυσε στο σωστό εξοπλισμό

Τα περιφερειακά είναι μέρος της online gaming εμπειρίας. Γι’ αυτό λοιπόν, σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα αξιόπιστο gaming ποντίκι υψηλής ακρίβειας, headset με μικρόφωνο για την περίπτωση που το χρειαστείς, αλλά και μία αξιόπιστη gaming καρέκλα που θα στηρίζει καλά την πλάτη σου όχι μόνο κατά τις ώρες του παιχνιδιού, αλλά και της εργασίας σου.

5. Επίλεξε τις σωστές ρυθμίσεις φωτεινότητας και ήχου

Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, μπορείς να απολαμβάνεις μία πιο ρεαλιστική εμπειρία gaming. Τα παιχνίδια στον υπολογιστή πρέπει πάντα να συνοδεύονται από ρύθμιση της φωτεινότητας οθόνης στο υψηλότερο επίπεδο. Υπάρχουν δε αρκετά video games που σου επιτρέπουν να προσαρμόσεις το οπτικό σου πεδίο, δηλαδή να καθορίσεις ακόμα και το πόσο “μακριά” μπορείς να δεις στο παιχνίδι.

+1. Εξασφάλισε μία γρήγορη και αξιόπιστη γραμμή ίντερνετ

Τα περισσότερα παιχνίδια στον υπολογιστή είτε κατεβάζονται είτε συνδέονται online. Γι’ αυτό, σίγουρα θα χρειαστείς μία πραγματικά γρήγορη, αλλά και αξιόπιστη σύνδεση ίντερνετ που δε θα «κολλά» κυριολεκτικά πουθενά. Για τις ανάγκες σου, η SkyTelecom προτείνει το HomeAirFiber Internet 35, το νέο Internet Only πρόγραμμά της που με 27,90€ το μήνα σου προσφέρει:

  • Download 35 Mbps
  • Upload 3 Mbps
  • Εγγύηση πραγματικής ταχύτητας

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο και με επιπλέoν 10% έκπτωση για φοιτητές και ανέργους, αλλά και δυνατότητα δωρεάν Try&Buy δοκιμής.

Ανακάλυψε το HomeAirFiber Internet 35 καθώς και όλα τα αξιόπιστα προγράμματα Home της εταιρείας στο www.skytelecom.gr

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Παιχνίδια στον υπολογιστή και πώς να τα απολαύσεις περισσότερο»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση