Νέα τηλεφωνική γραμμή και το κόστος της, ένα από τα ζητήματα επικοινωνίας που σίγουρα θα σε απασχολήσουν sooner or later. Η τηλεφωνική σύνδεση, συνδυαστικά με το κατάλληλο πρόγραμμα internet, αποτελεί βασική τηλεπικοινωνιακή λύση για κάθε σύγχρονο σπίτι. Εάν επιθυμείς να δημιουργήσεις from scratch την δική σου, τότε αυτό είναι το must-read άρθρο σου. Είσαι έτοιμος να μάθεις περισσότερα;

Η τεχνολογία VOIP αλλάζει τα δεδομένα στην ομιλία από το σταθερό

Πλέον, οι κλασικές γραμμές τηλεφώνου έρχονται να αντικατασταθούν από τις νέας γενιάς συνδέσεις με τεχνολογία VOIP (Voice over Internet Protocol). Αυτή είναι και η πιο σύγχρονη μέθοδος τηλεφωνικής επικοινωνίας, η οποία χρησιμοποιεί την σύνδεσή μας στο διαδίκτυο για τη μεταφορά δεδομένων φωνής. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι δεν εξαρτάται από τα καλώδια του τηλεφώνου, όπως οι παλαιού τύπου γραμμές, αλλά από την ποιότητα του ίντερνετ.

Η SkyTelecom, η start-up που τάραξε τα νερά στον κλάδο των ελληνικών επικοινωνιών καθώς έγινε η πρώτη που διέθεσε κλειδωμένες ταχύτητες ίντερνετ 500Mbps στη χώρα μας, κάνει την διαφορά και στη σταθερή τηλεφωνία. Πρόκειται για μία από τις λίγες εταιρείες που προσφέρουν σταθερή τηλεφωνία με τεχνολογία VOIP. Έτσι, χάρη στο υπερσύγχρονο δίκτυο ασύρματου ίντερνετ και τις κλειδωμένες ταχύτητές του, σου εγγυάται:

 • Κρυστάλλινη ποιότητα φωνής και σύνδεσης
 • Απόλυτη συμβατότητα με τις συσκευές σταθερού τηλεφώνου σου
 • 100% κάλυψη ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών του δικτύου της
 • Άμεση ενεργοποίηση
 • Τηλεφωνική σύνδεση χωρίς τέλος ενεργοποίησης και κανένα κρυφό κόστος
 • Δωρεάν απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς σταθερό και πακέτα ομιλίας προς κινητό, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει
 • Σταθερό μηνιαίο λογαριασμό
 • Εύκολη online ενημέρωση για τον χρόνο ομιλίας που απομένει από το σταθερό προς κινητά.

Αυτά είναι τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι για νέα τηλεφωνική γραμμή

Για να ενεργοποιήσεις νέα τηλεφωνική γραμμή σταθερού τηλεφώνου στη SkyTelecom, το μόνο δικαιολογητικό που χρειάζεσαι είναι μια απλή φωτοτυπία της ταυτότητάς σου και από τις δύο όψεις της. Αν πάλι θέλεις να ενεργοποιήσεις νέα τηλεφωνική γραμμή για ατομική επιχείρηση, τότε χρειάζεται να προσκομίσεις αστυνομική ταυτότητα, έναρξη της επιχείρησης στο TAXIS και λογαριασμό ΔΕΚΟ. Όσον αφορά στις εταιρείες, απαιτείται προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας του νόμιμου εκπροσώπου, καταστατικού της εταιρείας και λογαριασμού ΔΕΚΟ.

Απόκτησε νέα τηλεφωνική γραμμή με την ποιότητα της SkyTelecom

Βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης παρόχου για νέα τηλεφωνική γραμμή και internet; Κάνε σήμερα το σωστό βήμα και έλα στη SkyTelecom, την 1η start-up τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα η οποία σου προσφέρει:

 • Πραγματικές υπερυψηλές ταχύτητες 500Mbps
 • Δέσμευση ταχύτητας internet
 • Προγράμματα σχεδιασμένα στις ανάγκες της επικοινωνίας σου
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Άμεση εξυπηρέτηση.

Επικοινώνησε σήμερα με τους ανθρώπους της και μάθε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματά που θα καλύψουν άριστα τις δικές σου ανάγκες, καθώς και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη νέα σου τηλεφωνική γραμμή και το κόστος της. Φυσικά, μπορείς να δεις όλα τα νέα της προγράμματα στο www.skytelecom.gr. Επίσης, μην ξεχνάς ότι έχεις την δυνατότητα για μία εντελώς δωρεάν Try&Buy δοκιμή του, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση αγοράς.

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

 

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Νέα τηλεφωνική γραμμή και το κόστος της»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο SkyTelecom Blog.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμαστική Περίοδος Try&Buy
  Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Το skytelecom.gr δεν θα διαθέσει σε τρίτους τα στοιχεία σας.