Triple play προγράμματα: Αξίζουν;

Triple play προγράμματα: Αξίζουν;

Triple play, τα νέας γενιάς προγράμματα της αγοράς που συνδυάζουν υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης. Με τη ζήτηση για online live ή on-demand tv περιεχόμενο να αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα λόγω της επανάστασης που έφερε παγκοσμίως το Netflix, οι εγχώριοι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι προσπαθούν να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους προσθέτοντας υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης στα πακέτα τους. Σίγουρα, θα τα έχεις ακούσει και συ, καθώς όλος και κάποιος εκπρόσωπος πωλήσεων θα σε έχει καλέσει στο σταθερό σου για να σου τα προωθήσει. Πόσο όμως αξίζουν τελικά αυτά τα συνδυαστικά πακέτα; Είναι όντως η λύση που χρειάζεσαι και που σε συμφέρει; Μάθε περισσότερα στο κείμενο που επιμεληθήκαμε για σένα.

Τriple play προγράμματα: 5 λόγοι για να… ξανασκεφτείς την επιλογή τους!

Μπορεί τα triple play προγράμματα να αποτελούν ένα από τα πιο καινούργια προϊόντα των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, ωστόσο ο κύκλος ζωής τους έχει ήδη ξεκινήσει να λαμβάνει μία φθίνουσα πορεία. Αυτό συμβαίνει για μία σειρά από λόγους καθώς:

1. Είναι εξαιρετικά ακριβά

Τα triple play προγράμματα των μεγάλων παρόχων σταθερής τηλεφωνίας έχουν εξαιρετικά υψηλό κόστος σε σύγκριση με τα κλασικά double play προγράμματα. Μία αξιόπιστη σύνδεση της SkyTelecom μαζί με μία συνδρομή στο Netflix ή στην πλατφόρμα της επιλογής σου θα σε ικανοποιήσει πολύ περισσότερο από πλευράς τιμής.

2. Είναι δεσμευτικά

Απαιτούν δέσμευση σε προγράμματα συνήθως 24μηνες διάρκειας. Έτσι, αν δε σου αρέσει το Triple Play πρόγραμμα που έχεις επιλέξεις, τότε δεν μπορείς και να το αλλάξεις χωρίς χρηματικό penalty. Μήπως θα ήταν καλύτερα να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου συνδρομητική τηλεόραση μήνα με το μήνα;

3. Το περιεχόμενό της συνδρομητικής τους δεν είναι πάντα ποιοτικό…

Champions League ή ελληνικό πρωτάθλημα; Ταινίες blockbusters ή μήπως τηλεοπτικές σειρές που είναι περισσότερο της μόδας; Πολύ δύσκολα θα βρεις ένα triple play πρόγραμμα με συνδρομητική που να σου προσφέρει όλα όσα θες, τη στιγμή που θες. Γι’ αυτό, ενδεχομένως να υπάρχουν περίοδοι εντός της χρονιάς που να χρειαστεί να προχωρήσεις σε παραπάνω από μία συνδρομές.

4. Ο αποκωδικοποιητής τους κοστίζει και είναι… μπελάς!

Αν νομίζεις ότι όλες οι συνδρομητικές τηλεοράσεις των triple play προγραμμάτων είναι τόσο εύκολες στη χρήση τους όσο και το Netflix, τότε μάλλον κάνεις λάθος. Οι δύο στις τρεις συνδρομητικές τηλεοράσεις ελληνικών παρόχων σταθερής τηλεφωνίας και internet χρησιμοποιούν υποχρεωτικά αποκωδικοποιητή και wi-fi extenders, κάτι που σημαίνει λιγότερη ευκολία χρήσης και έξτρα μηνιαίο κόστος εξοπλισμού. Η δε τρίτη, για να λειτουργήσει χωρίς αποκωδικοποιητή, χρειάζεται νέα smart tv.

5. Δεν προσφέρουν πάντα αξιόπιστο internet

Ακόμα και αν η συνδρομητική τηλεοραση που περιλαμβάνεται στο triple play πακέτο σου σε ικανοποιεί, ενδεχομένως να μη μείνεις ευχαριστημένος από την ταχύτητα του internet. Ποια εταιρεία εξάλλου προσφέρει πραγματικές ταχύτητες ίδιες με τις ονομαστικές, καθώς και δέσμευση ταχύτητας, εκτός από τη SkyTelecom, τη πρώτη ελληνική startup στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών;

Αντί για Triple Play, προτίμησε Double Play μαζί με όποια συνδρομητική επιθυμείς!

Πλέον, οι κανόνες του παιχνιδιού αλλάζουν. Έτσι, δε χρειάζεσαι πια Triple Play πακέτο για να απολαύσεις συνδρομητική τηλεόραση και να δεσμεύεσαι με πακέτα που δε σε ικανοποιούν. Προτίμησε έναν αξιόπιστο πάροχο τηλεφωνίας με δέσμευση ταχύτητας internet, όπως η SkyTelecom, και συνδύασε τις υπηρεσίες του με:

  • Όποιαδήποτε Over The Top συνδρομητική πλατφόρμα επιθυμείς ανάμεσα σε επιλογές όπως: Netflix, Amazon Prime, Apple TV+, Novaflix, Euroleague TV, Nova, Vodafone TV με περιεχόμενο από το HBO Max, Wind Vision, Cosmote TV, Ertflix, Rakuten TV, Cinobo κ.α.
  • Οποιοδήποτε custom πακέτο με paid ή free τηλεοπτικά κανάλια αθλητικού περιεχομένου (Novasports, Cosmote Sports, Eurosport, FOX SPORTS HD, motosport.tv κ.α.), κανάλια ντοκιμαντέρ (Cosmote History, Travel Channel, Discovery, History, National Geographic, National Geographic WILD, Discovery Showcase HD, Animal Planet, RT Doc HD κ.α), παιδικά (Nickelodeon, Boomerang HD, Disney Channel, Disney HD κ.α.), κανάλια ταινιών και σειρών (Cosmote Series, Nova Cinema, TCM, Village Cinema HD, Cosmote Cinema, Fox, Fox Life, Nova Life), lifestyle κανάλια (Ε!, TCM κ.α.), μουσικά (MTV, MTV Hits, MTV Live HD, VH1, MAD, MAD GREEKZ, mezzo κ.α.), διεθνή ειδησεογραφικά (CNN, France24, DW, i24 news, Euronews, Bloomberg, NHK World, arirang, RT Doc, Al Jazeera, CGTN κ.α) & ελληνικά (MEGA, Alpha, Star Channel, ANT1, ΣΚΑΪ, Open Beyond, Μακεδονία TV, Βουλή, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD).
  • Χωρίς αγορά νέου εξοπλισμού
  • Με διάρκεια συνδρομής περίπου ενός μήνα, ανάλογα πάντα με την πλατφόρμα
  • Χωρίς δέσμευση συμβολαίου
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Και μην ξεχνάς: Η SkyTelecom σου προσφέρει το πιο αξιόπιστο internet της αγοράς

Απογείωσε την home ψυχαγωγία σου, ξεκινώντας από την επιλογή του κατάλληλου πακέτου internet με βάση τις ανάγκες σου. H SkyTelecom, η νέα δύναμη στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, σου προτείνει τα νέα της best seller προγράμματα HOME που θα καλύψουν άριστα τις ανάγκες σου. Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει με:

  • Ταχύτητες 24/35/50/100 Mbps
  • Δέσμευση ταχύτητας
  • Κάλυψη απομακρυσμένων περιοχών
  • Try&Buy δοκιμαστική περίοδο για να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου.

Κάνε το σωστό βήμα πατώντας εδώ.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Triple play προγράμματα: Αξίζουν»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση