Αύξηση ταχύτητας ίντερνετ: 6+1 χρήσιμα tips

Αύξηση ταχύτητας ίντερνετ: 6+1 χρήσιμα tips

Αύξηση ταχύτητας ίντερνετ, ένα θέμα που σίγουρα σε απασχολεί. Ναι, το internet αποτελεί σίγουρα μία από τις πιο σημαντικές τεχνολογικές ευκολίες τις καθημερινότητάς μας. Τα πράγματα όμως θα ήταν πολύ καλύτερα αν λειτουργούσε και όπως θα έπρεπε: σε πραγματικά υψηλές ταχύτητες. Μήπως λοιπόν και η δική σου σύνδεση στο internet δε μπορεί να φτάσει τις ταχύτητες που σου υπόσχεται ο πάροχός σου; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και δες πώς μπορείς να την βελτιώσεις!

Αυτά είναι τα βήματα για αύξηση ταχύτητας ίντερνετ:

1# Έλεγξε την καλωδίωση

αύξηση ταχύτητας ίντερνετ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι τα καλώδια του modem/router και η σύνδεσή τους με τον υπολογιστή και την πρίζα του τηλεφώνου σου. Έλεγξε λοιπόν αν έχουν τοποθετηθεί με το σωστό τρόπο!

2# Βάλε φίλτρο σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές

Το φίλτρο είναι απαραίτητο για συσκευές όπως το τηλέφωνο, το fax και ο συναγερμός, καθώς αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα τυχόν αποσυνδέσεων. Γι’ αυτό, στην περίπτωση που δεν το έχεις ήδη τοποθετήσει, καλύτερα να το κάνεις το συντομότερο δυνατό!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3# Απομάκρυνε συσκευές που προκαλούν παρεμβολές στο router

Ορισμένες ηλεκτρικές συσκευές ενδέχεται να προκαλούν ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές που επηρεάζουν την απόδοση του internet. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται οι εξής:

  • Τα ασύρματα τηλέφωνα και η βάση τους
  • Τα baby monitors
  • Οι φούρνοι μικροκυμάτων
  • Τα σεσουάρ μαλλιών
  • Οι λάμπες αλογόνου

Αν λοιπόν το router σου βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτές τις συσκευές, τότε καλύτερα να τις απομακρύνεις.

4# Η σωστή θέση router για αύξηση ταχύτητας ίντερνετ

Το ιδανικό σημείο για την τοποθέτησή του πρέπει να βρίσκεται στην πιο κεντρική θέση μέσα στο σπίτι, σε κάποιο ψηλό σημείο. Τοποθέτησέ το ιδανικά πάνω από κάποιο ντουλάπι ή ψηλό ράφι. Με αυτό τον τρόπο, θα πετύχεις τη βέλτιστη κάλυψη και σωστή διανομή του σήματος στο χώρο, απολαμβάνοντας μία καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

5# Κάνε update στον browser σου

Χρησιμοποιείς Chrome, Firefox ή κάποιον άλλο browser; Με όποιον περιηγητή κι αν σερφάρεις στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να πραγματοποιείς τις τακτικές αναβαθμίσεις του. Έτσι, θα είναι όσο πιο γρήγορος και ενημερωμένος γίνεται, με τα λιγότερα δυνατά κολλήματα.

6# Restart στο router

Η καλή λειτουργία του internet ξεκινά από το router. Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις διακοπές ή προβλήματα, τότε η επανεκκίνησή του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την κατάσταση. Απενεργοποίησέ το από τον διακόπτη του και κάνε restart. Στη συνέχεια, έλεγξε αν πραγματοποιήθηκε αύξηση ταχύτητας ίντερνετ.

+1. Αύξηση ταχύτητας ίντερνετ με… αλλαγή παρόχου!

Μήπως έχεις ήδη δοκιμάσει όλους τους τρόπους για να πραγματοποιήσεις την πολυπόθητη αύξηση ταχύτητας ίντερνετ, αλλά ακόμα να τα καταφέρεις; Μην το ψάχνεις άλλο! Έλα στη SkyTelecom και απόλαυσε πραγματικά γρήγορες ταχύτητες έως 500Mbps χωρίς καμία απώλεια. Επίλεξε το πρόγραμμα Double Play ή Internet Only που ταιριάζει στις ανάγκες σου και επωφελήσου από:

  • Τις σταθερές μεγάλες ταχύτητες
  • Τον σταθερό λογαριασμό
  • Την δέσμευση πραγματικής ταχύτητας
  • Τις ανταγωνιστικές τιμές
  • Την κάλυψη ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών.

Ζήσε κι εσύ την εμπειρία του πιο γρήγορου Ίντερνετ στην Ελλάδα με την εγγύηση ποιότητας της SkyTelecom. Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Αύξηση ταχύτητας ίντερνετ: 6+1 χρήσιμα tips»;

Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο SkyTelecom Blog!

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση