Σταθερό και ίντερνετ με τιμές και ποιότητα που αξίζουν!

Σταθερό και ίντερνετ με τιμές και ποιότητα που αξίζουν!

Αναζητάς σταθερό και ίντερνετ με τιμές και ποιότητα που κάνουν την διαφορά; Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αλλάξεις άμεσα τον πάροχό σου. Η SkyTelecom επεκτείνει συνεχώς το υπερσύγχρονο δίκτυό της και σύντομα φτάνει και στην δική σου περιοχή. Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις τους λόγους και τα πλεονεκτήματα που την κάνουν να διαφέρει από τον ανταγωνισμό;

1. Internet έως και 500Mbps!

Φαντάστηκες ποτέ τον εαυτό σου να σερφάρει στο internet με διαστημικές ταχύτητες που μπορούν να αγγίξουν τα 500Mbps; Κι όμως, τώρα μπορείς! Η SkyTelecom, χάρη στο καινούργιο και υπερσύγχρονο δίκτυό της, αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δίνει στους καταναλωτές την δυνατότητα να απολαύσουν internet υπερυψηλών ταχυτήτων.

2. Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας

Τα καλά νέα δε σταματούν εδώ. Τώρα, οποίο πρόγραμμα της SkyTelecom κι αν επιλέξεις, η εταιρεία σου προσφέρει εγγύηση ταχύτητας. Έτσι, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι η ονομαστική ταχύτητα του προγράμματός σου θα είναι απολύτως ίδια με την πραγματική. Αν μάλιστα δεν μείνεις ικανοποιημένος, η SkyΤelecom θα σε αποζημιώσει.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Σταθερό και ίντερνετ σε ανταγωνιστικές τιμές…

Μήπως το Internet του σπιτιού ή της επιχείρησής σου είναι παράλογα ακριβό, χωρίς να σου προσφέρει όλα όσα υπόσχεται; H SkyTelecom δημιούργησε για σένα κορυφαία value for money προγράμματα για σταθερό και ίντερνετ με τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές. Ενδεικτικά:

4. Προγράμματα με σταθερό και ίντερνετ σε τιμές για φοιτητές

Η νέα γενιά αξίζει την υποστήριξή μας. Η SkyTelecom, γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της για γρήγορο και ποιοτικό internet σε προσιτές τιμές, προσφέρει ειδική φοιτητική έκπτωση 10%. Η προσφορά ισχύει για τα προγράμματα HOME & UPSTREAM.

5. 100% κάλυψη περιοχών

Πλέον, ακόμα και οι κάτοικοι των πιο δυσπρόσιτων περιοχών στην Ελλάδα μπορούν να απολαμβάνουν σταθερό και ίντερνετ με τι τις πιο γρήγορες ταχύτητες. Το ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυο της SkyTelecom καλύπτει άριστα οποιαδήποτε πόλη, χωριό ή νησί εντός της εμβέλειάς του.

+1. Try&Buy δωρεάν δοκιμαστική περίοδος!

Η SkyTelecom, πρωτοπόρος στην παροχή λύσεων ασύρματης επικοινωνίας για οικιακούς χρήστες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, δημιούργησε για σένα τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν σταθερό και ίντερνετ σε τιμές που πραγματικά… αξίζουν! Ανακάλυψε κι εσύ την απόλυτη εμπειρία του πιο γρήγορου internet στην Ελλάδα εντελώς δωρεάν με την υπηρεσία Try&Buy! Επίλεξε το πρόγραμμα Home, Business ή Upstream που σε ενδιαφέρει, δοκίμασέ το και εφόσον δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου, τότε δε θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση στον λογαριασμό σου.

Τσέκαρε τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

*Όλες οι τιμές πακέτων για σταθερό και ίντερνετ αφορούν προγράμματα 24μηνης διάρκειας.
Η εγκατάσταση παρέχεται δωρεάν. Δεν περιλαμβάνεται κόστος εξοπλισμού.

 

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «Σταθερό και ίντερνετ με τιμές και ποιότητα που αξίζουν»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα στο νέο blog της SkyTelecom.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση