Σταθερό και ίντερνετ με τιμές και ποιότητα που αξίζουν!

Σταθερό και ίντερνετ με τιμές και ποιότητα που αξίζουν!

Αναζητάς σταθερό και ίντερνετ με τιμές και ποιότητα που κάνουν την διαφορά; Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αλλάξεις άμεσα τον πάροχό σου. Η SkyTelecom επεκτείνει συνεχώς το υπερσύγχρονο δίκτυό της και σύντομα φτάνει και στην δική σου περιοχή. Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις τους λόγους και τα πλεονεκτήματα που την κάνουν να διαφέρει από τον ανταγωνισμό;

1. Internet έως και 500Mbps!

Φαντάστηκες ποτέ τον εαυτό σου να σερφάρει στο internet με διαστημικές ταχύτητες που μπορούν να αγγίξουν τα 500Mbps; Κι όμως, τώρα μπορείς! Η SkyTelecom, χάρη στο καινούργιο και υπερσύγχρονο δίκτυό της, αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δίνει στους καταναλωτές την δυνατότητα να απολαύσουν internet υπερυψηλών ταχυτήτων.

2. Δέσμευση πραγματικής ταχύτητας

Τα καλά νέα δε σταματούν εδώ. Τώρα, οποίο πρόγραμμα της SkyTelecom κι αν επιλέξεις, η εταιρεία σου προσφέρει εγγύηση ταχύτητας. Έτσι, μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι η ονομαστική ταχύτητα του προγράμματός σου θα είναι απολύτως ίδια με την πραγματική. Αν μάλιστα δεν μείνεις ικανοποιημένος, η SkyΤelecom θα σε αποζημιώσει.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Σταθερό και ίντερνετ σε ανταγωνιστικές τιμές…

Μήπως το Internet του σπιτιού ή της επιχείρησής σου είναι παράλογα ακριβό, χωρίς να σου προσφέρει όλα όσα υπόσχεται; H SkyTelecom δημιούργησε για σένα κορυφαία value for money προγράμματα για σταθερό και ίντερνετ με τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές. Ενδεικτικά:

4. Προγράμματα με σταθερό και ίντερνετ σε τιμές για φοιτητές

Η νέα γενιά αξίζει την υποστήριξή μας. Η SkyTelecom, γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της για γρήγορο και ποιοτικό internet σε προσιτές τιμές, προσφέρει ειδική φοιτητική έκπτωση 10%. Η προσφορά ισχύει για τα προγράμματα HOME & UPSTREAM.

5. 100% κάλυψη περιοχών

Πλέον, ακόμα και οι κάτοικοι των πιο δυσπρόσιτων περιοχών στην Ελλάδα μπορούν να απολαμβάνουν σταθερό και ίντερνετ με τι τις πιο γρήγορες ταχύτητες. Το ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυο της SkyTelecom καλύπτει άριστα οποιαδήποτε πόλη, χωριό ή νησί εντός της εμβέλειάς του.

+1. Try&Buy δωρεάν δοκιμαστική περίοδος!

Η SkyTelecom, πρωτοπόρος στην παροχή λύσεων ασύρματης επικοινωνίας για οικιακούς χρήστες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, δημιούργησε για σένα τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν σταθερό και ίντερνετ σε τιμές που πραγματικά… αξίζουν! Ανακάλυψε κι εσύ την απόλυτη εμπειρία του πιο γρήγορου internet στην Ελλάδα εντελώς δωρεάν με την υπηρεσία Try&Buy! Επίλεξε το πρόγραμμα Home, Business ή Upstream που σε ενδιαφέρει, δοκίμασέ το και εφόσον δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου, τότε δε θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση στον λογαριασμό σου.

Τσέκαρε τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

*Όλες οι τιμές πακέτων για σταθερό και ίντερνετ αφορούν προγράμματα 24μηνης διάρκειας.
Η εγκατάσταση παρέχεται δωρεάν. Δεν περιλαμβάνεται κόστος εξοπλισμού.

 

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «Σταθερό και ίντερνετ με τιμές και ποιότητα που αξίζουν»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα στο νέο blog της SkyTelecom.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση