Ποιο είναι καλή ταχύτητα ίντερνετ για τις ανάγκες σου; Ανάλογα με τη χρήση που πραγματοποιείς στο ίντερνετ του σταθερού σου, χρειάζεσαι και ένα πακέτο που να σε καλύπτει πραγματικά. Αγαπάς το gaming; Πραγματοποιείς τακτικά online streaming; Χρησιμοποιείς «βαριά» επαγγελματικά προγράμματα που απαιτούν γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ; Ή μήπως αρκείσαι στο διάβασμα online ειδήσεων; Στο κείμενο που ακολουθεί, σου προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις, για να πραγματοποιήσεις τη σωστή επιλογή προγράμματος. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ξεκινώντας με μία μεγάλη αλήθεια…

Οι πάροχοι σταθερής & ίντερνετ δεν προσφέρουν πάντα τις ταχύτητες που διαφημίζουν!

Στην Ελλάδα του 2020, οι περισσότερες οικιακές συνδέσεις ίντερνετ αποδίδουν ταχύτητες 24Mbps. Ωστόσο, σταδιακή αύξηση παρουσιάζουν και οι συνδέσεις 50 και 100Mbps. Δυστυχώς, σε αρκετές περιπτώσεις, οι ταχύτητες αυτές είναι μόνο… θεωρητικές, καθώς οι πάροχοι αδυνατούν να τις προσφέρουν. Έτσι, πολλοί από εμάς καταλήγουμε να αναζητούμε νέο, πιο αξιόπιστο πάροχο ή και να επιλέγουμε προγράμματα γρήγορου ίντερνετ τα οποία όμως στην πραγματικότητα δεν έχουμε ανάγκη.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να αλλάξεις πάροχο ή να αναβαθμίσεις το ίντερνετ του σπιτιού σου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι ένας αξιόπιστος έλεγχος ταχύτητας της τωρινής σου σύνδεσης. Έτσι, θα αποκτήσεις καλύτερη εικόνα για την απόδοση της η οποία θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις το κατάλληλο upgrade στο νέο σου SkyTelecom πρόγραμμα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ποια είναι καλή ταχύτητα ίντερνετ για απλή χρήση;

Ποιος είπε όμως ότι όλοι χρειαζόμαστε υψηλές ταχύτητες; Αυτό που κυρίως έχουμε ανάγκη είναι η αξιοπιστία. Η ταχύτητα των 24Mbps, όταν προσφέρεται στο 100%, μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις βασικές απαιτήσεις μας όπως: Γρήγορο Internet Surfing, Video Κλήσεις, Internet Downloading, καθώς & TV / Video Streaming σε HD ποιότητα.

Η πρόταση της SkyTelecom: Αν η χρήση που πραγματοποιείς είναι απλή, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις το δικό σου πρόγραμμα HOME, με ή χωρίς σταθερό τηλέφωνο, στα 24Mbps. Με τιμή που ξεκινά από μόλις 17,90€/μήνα, θα σε εκπλήξει σίγουρα τόσο με την τιμή όσο και με την άριστη απόδοσή του. Μία δοκιμή Try&Buy σίγουρα θα… σε πείσει!

Ποια είναι καλή ταχύτητα ίντερνετ για οικογένειες με… απαιτήσεις;

Όταν τα μέλη της οικογένειας… μεγαλώνουν, αυξάνονται και οι συσκευές που συνδέονται στο ίντερνετ! Ενόσω λοιπόν ο «μεγάλος» του σπιτιού διαβάζει τα νέα online, η μαμά ανεβάζει τη σπανακόπιτα που έφτιαξε το πρωί στα social media και τα παιδιά «κατεβάζουν» την αγαπημένη τους ταινία. Φυσικά, κανείς τους δε χάνει στιγμή από τα feeds του Instagram. Η αλήθεια έιναι ότι όλοι μας αγαπάμε το γρήγορο ίντερνετ. Γιατί λοιπόν να μη συνδεόμαστε ταυτόχρονα στο ίντερνετ του σπιτιού, χωρίς προβλήματα και… υποχωρήσεις στη χρήση του;

Η πρόταση της SkyTelecom: Τα προγράμματα ΗΟΜΕ των 35, 50 ή 100 Mbps αποτελούν την ιδανική λύση για οικογένειες. Καλύπτουν άριστα τις απαιτήσεις τους για ταυτόχρονη σύνδεση πολλών συσκευών στο διαδίκτυο. Επιπλέον, προσφέρουν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά, έως 180’ προς κινητά, καθώς και την πολύτιμη υπηρεσία Kids Control για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο των παιδιών.

Ποια είναι καλή ταχύτητα ίντερνετ για gamers & απαιτητικούς επαγγελματίες;

Κάθε gamer, youtuber ή επαγγελματίας χρήστης γνωρίζει καλά πως ακόμα και η υψηλότερη ταχύτητα downloading δεν αρκεί για μία αποτελεσματική εμπειρία χρήσης Internet. Τόσο το downloading όσο και το uploading μεγάλων πακέτων data μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ταχύτητα της σύνδεσης. Πολλές φορές μάλιστα προκαλούν ενοχλητικά lags, διακόπτοντας το gaming ή την εργασία στο ίντερνετ.

Η πρόταση της SKYTelecom: Τα νέα προγράμματα UPSTREAM της SkyTelecom δημιουργήθηκαν με στόχο να μηδενίσουν το buffering και τα lags, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία γρήγορου Internet. Καλύπτουν πλήρως ακόμα και τους πιο απαιτητικός χρήστες, προσφέροντας symmetric downloading / uploading στις πιο γρήγορες ταχύτητες, με ping που αγγίζει το μηδέν!

Αναβάθμισε σήμερα το ίντερνετ του σπιτιού σου!

Θέλεις να απολαμβάνεις 100% πραγματικές & εγγυημένες ταχύτητες Ιnternet στο σταθερό σου, ανεξαρτήτως του πακέτου που έχεις επιλέξει; Άλλαξε σήμερα τον πάροχο σου και ανακάλυψε τη μοναδική εμπειρία της SkyTelecom, της 1ης εταιρείας στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα έως και 500Mbps με δέσμευση πραγματικής ταχύτητας.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

Επίλεξε το πακέτο τηλεφωνίας και ίντερνετ*  που ταιριάζει στις ανάγκες σου και επωφελήσου από την δυνατότητα μίας Try&Buy δοκιμαστικής περιόδου.

* Όλα τα πακέτα αφορούν συμβάσεις 24 μηνών. Ειδικά για τους φοιτητές, προσφέρεται έκπτωση 10% σε όλα τα προγράμματα της κατηγορίας Home. Κόστος Φορητότητας €9,90.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΔΩΡΕΑΝ Δοκιμαστική Περίοδος Try&Buy
    Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Το skytelecom.gr δεν θα διαθέσει σε τρίτους τα στοιχεία σας.