Εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας & ίντερνετ: Τί πρέπει να προσέξεις σε μία νέα σύνδεση

Εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας & ίντερνετ: Τί πρέπει να προσέξεις σε μία νέα σύνδεση

Εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ: Τι πρέπει να προσέξεις πριν προχωρήσεις σε μία νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου; Στην περίπτωση που δεν είσαι ικανοποιημένος από τον πάροχο σταθερής τηλεφωνίας και σκέφτεσαι να τον αλλάξεις, τότε είναι σημαντικό να ακολουθήσεις τα βήματα που σου προτείνουμε. Έτσι, με τη βοήθεια της SkyTelecom, θα κάνεις σίγουρα την καλύτερη επιλογή.

1. Επίλεξε πακέτο Double Play ή Internet Only

Χρειάζεσαι πακέτο Double Play (σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ);  Ή μήπως οι ανάγκες ομιλίας σου καλύπτονται πλήρως από το κινητό σου τηλέφωνο, οπότε θα ήταν προτιμότερο να επιλέξεις ένα πρόγραμμα Internet Only; Τώρα με τα νέα προγράμματα HOME της SkyTelecom έχεις την ευελιξία να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις πραγματικές σου ανάγκες!

 2. Ποια ταχύτητα ίντερνετ σε καλύπτει;

Ποια είναι η ταχύτητα ίντερνετ που ταιριάζει στις ανάγκες σου; Αν η χρήση που πραγματοποιείς είναι απλή, τότε τα 24 πραγματικά Mbps σου είναι αρκετά για να σερφάρεις με άνεση στο Internet, να πραγματοποιήσεις Skype Calls ή να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία στο Netflix σε ποιότητα HD. Αν όμως αναζητάς περισσότερα από τη σύνδεσή σου ή αν συνδέονται στο δίκτυό σου αρκετές συσκευές, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις κάποιο από τα πακέτα 35, 50 ή 100Mbps.

3. Εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας  & ίντερνετ: Διαθεσιμότητα δικτύου ανά περιοχή

Ζήτα από τον πάροχο που έχεις επιλέξει να σε ενημερώσει για το αν οι ταχύτητες που σου υπόσχεται στο πακέτο σου είναι οι πραγματικές. Μάθε αν η ταχύτητα «έως 24Mbps» που σου υπόσχεται είναι ενδεικτική, καθώς και το ποια ακριβώς θα είναι η νέα σου ταχύτητα. Σε κάθε περίπτωση, η SkyTelecom σου προσφέρει όλα όσα σου υπόσχεται, με δέσμευση πραγματικής ταχύτητας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

4. Πρόσθεσε τα λεπτά ομιλίας που σου είναι αρκετά!

Όλα τα προγράμματα της SkyTelecom προσφέρουν απεριόριστη ομιλία προς σταθερά. Όσον αφορά την ομιλία προς κινητά, τα προγράμματα HOME προσφέρουν λύσεις από 60 έως και 180 λεπτά. Ακόμα όμως και αν ξεπεράσεις τον χρόνο ομιλίας που διαθέτεις, η χρέωση εκτός παγίου με ΦΠΑ είναι μόλις 0,13€/λεπτό!

5. Μήπως χρειάζεσαι συμμετρικές ταχύτητες;

Στην περίπτωση που είσαι gamer, youtuber ή εξειδικευμένος χρήστης, τότε η υψηλή ταχύτητα Internet δεν σου αρκεί. Τώρα τα νέα προγράμματα UPSTREAM της SKYTELECOM σου προσφέρουν συμμετρικές ταχύτητες Download/Upload με μηδενικό Ping. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις ατελείωτο online gaming, να ανεβάσεις τα βίντεό σου ή να πραγματοποιήσεις την εργασία σου χωρίς συνεχόμενο buffering, και ανεπιθύμητα lags.

6. Ποιο είναι το πραγματικό τελικό κόστος του πακέτου σου;

Πριν προχωρήσεις στην τελική συμφωνία, είναι σημαντικό να διευκρινίσεις την πραγματική τιμή του νέου σου πακέτου. Έτσι, θα είσαι σίγουρος ότι συμπεριλαμβάνεται κάθε κόστος ή χρέωση όπως πάγιο, ΦΠΑ και φόροι. Επίσης, είναι σημαντικό να ενημερωθείς και για τυχόν επιπλέον εκπτώσεις που προσφέρουν οι εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας & ιντερνετ, τις οποίες ενδεχομένως να δικαιούσαι. Γνώριζες ότι η SkyTelecom προσφέρει 10% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα της κατηγορίας Home και Upstream;

7. Κράτα αντίγραφο της σύμβασής σου

Έτσι, θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να ανατρέξεις σε αυτή σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως τα είχες σχεδιάσει με το νέο σου πάροχο. Αναζήτησε και διάβασε προσεχτικά τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών που όλες οι εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας είναι υποχρεωμένες να σου προσφέρουν.

8. Ενημερώσου για το χρόνο ενεργοποίησης της νέας γραμμής

Πόσες μέρες θα χρειαστούν για να μπορέσεις τελικά να χρησιμοποιήσεις κανονικά τη νέα σου γραμμή; Αν τελικά επιλέξεις τη λύση της φορητότητας, πόσες ώρες θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο ή Internet; Σε κάθε περίπτωση, οι εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ οφείλουν να σε ενημερώσουν για τον εκτιμώμενο χρόνο ενεργοποίησης του πακέτου σου.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «Εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας & ίντερνετ: Τί πρέπει να προσέξεις σε μία νέα σύνδεση;»

Διάβασε περισσότερα κείμενα στο νέο blog της SkyTelecom.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση