Εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας & ίντερνετ: Τί πρέπει να προσέξεις σε μία νέα σύνδεση

Εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας & ίντερνετ: Τί πρέπει να προσέξεις σε μία νέα σύνδεση

Εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ: Τι πρέπει να προσέξεις πριν προχωρήσεις σε μία νέα σύνδεση σταθερού τηλεφώνου; Στην περίπτωση που δεν είσαι ικανοποιημένος από τον πάροχο σταθερής τηλεφωνίας και σκέφτεσαι να τον αλλάξεις, τότε είναι σημαντικό να ακολουθήσεις τα βήματα που σου προτείνουμε. Έτσι, με τη βοήθεια της SkyTelecom, θα κάνεις σίγουρα την καλύτερη επιλογή.

1. Επίλεξε πακέτο Double Play ή Internet Only

Χρειάζεσαι πακέτο Double Play (σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ);  Ή μήπως οι ανάγκες ομιλίας σου καλύπτονται πλήρως από το κινητό σου τηλέφωνο, οπότε θα ήταν προτιμότερο να επιλέξεις ένα πρόγραμμα Internet Only; Τώρα με τα νέα προγράμματα HOME της SkyTelecom έχεις την ευελιξία να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις πραγματικές σου ανάγκες!

 2. Ποια ταχύτητα ίντερνετ σε καλύπτει;

Ποια είναι η ταχύτητα ίντερνετ που ταιριάζει στις ανάγκες σου; Αν η χρήση που πραγματοποιείς είναι απλή, τότε τα 24 πραγματικά Mbps σου είναι αρκετά για να σερφάρεις με άνεση στο Internet, να πραγματοποιήσεις Skype Calls ή να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία στο Netflix σε ποιότητα HD. Αν όμως αναζητάς περισσότερα από τη σύνδεσή σου ή αν συνδέονται στο δίκτυό σου αρκετές συσκευές, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις κάποιο από τα πακέτα 35, 50 ή 100Mbps.

3. Εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας  & ίντερνετ: Διαθεσιμότητα δικτύου ανά περιοχή

Ζήτα από τον πάροχο που έχεις επιλέξει να σε ενημερώσει για το αν οι ταχύτητες που σου υπόσχεται στο πακέτο σου είναι οι πραγματικές. Μάθε αν η ταχύτητα «έως 24Mbps» που σου υπόσχεται είναι ενδεικτική, καθώς και το ποια ακριβώς θα είναι η νέα σου ταχύτητα. Σε κάθε περίπτωση, η SkyTelecom σου προσφέρει όλα όσα σου υπόσχεται, με δέσμευση πραγματικής ταχύτητας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

4. Πρόσθεσε τα λεπτά ομιλίας που σου είναι αρκετά!

Όλα τα προγράμματα της SkyTelecom προσφέρουν απεριόριστη ομιλία προς σταθερά. Όσον αφορά την ομιλία προς κινητά, τα προγράμματα HOME προσφέρουν λύσεις από 60 έως και 180 λεπτά. Ακόμα όμως και αν ξεπεράσεις τον χρόνο ομιλίας που διαθέτεις, η χρέωση εκτός παγίου με ΦΠΑ είναι μόλις 0,13€/λεπτό!

5. Μήπως χρειάζεσαι συμμετρικές ταχύτητες;

Στην περίπτωση που είσαι gamer, youtuber ή εξειδικευμένος χρήστης, τότε η υψηλή ταχύτητα Internet δεν σου αρκεί. Τώρα τα νέα προγράμματα UPSTREAM της SKYTELECOM σου προσφέρουν συμμετρικές ταχύτητες Download/Upload με μηδενικό Ping. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις ατελείωτο online gaming, να ανεβάσεις τα βίντεό σου ή να πραγματοποιήσεις την εργασία σου χωρίς συνεχόμενο buffering, και ανεπιθύμητα lags.

6. Ποιο είναι το πραγματικό τελικό κόστος του πακέτου σου;

Πριν προχωρήσεις στην τελική συμφωνία, είναι σημαντικό να διευκρινίσεις την πραγματική τιμή του νέου σου πακέτου. Έτσι, θα είσαι σίγουρος ότι συμπεριλαμβάνεται κάθε κόστος ή χρέωση όπως πάγιο, ΦΠΑ και φόροι. Επίσης, είναι σημαντικό να ενημερωθείς και για τυχόν επιπλέον εκπτώσεις που προσφέρουν οι εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας & ιντερνετ, τις οποίες ενδεχομένως να δικαιούσαι. Γνώριζες ότι η SkyTelecom προσφέρει 10% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα της κατηγορίας Home και Upstream;

7. Κράτα αντίγραφο της σύμβασής σου

Έτσι, θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να ανατρέξεις σε αυτή σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως τα είχες σχεδιάσει με το νέο σου πάροχο. Αναζήτησε και διάβασε προσεχτικά τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών που όλες οι εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας είναι υποχρεωμένες να σου προσφέρουν.

8. Ενημερώσου για το χρόνο ενεργοποίησης της νέας γραμμής

Πόσες μέρες θα χρειαστούν για να μπορέσεις τελικά να χρησιμοποιήσεις κανονικά τη νέα σου γραμμή; Αν τελικά επιλέξεις τη λύση της φορητότητας, πόσες ώρες θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο ή Internet; Σε κάθε περίπτωση, οι εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ οφείλουν να σε ενημερώσουν για τον εκτιμώμενο χρόνο ενεργοποίησης του πακέτου σου.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «Εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας & ίντερνετ: Τί πρέπει να προσέξεις σε μία νέα σύνδεση;»

Διάβασε περισσότερα κείμενα στο νέο blog της SkyTelecom.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση