Νέα Επαγγελματικά Προγράμματα Τηλεφωνίας για κάθε επιχείρηση

Νέα Επαγγελματικά Προγράμματα Τηλεφωνίας για κάθε επιχείρηση

Νέα Επαγγελματικά Προγράμματα Τηλεφωνίας και Ίντερνετ είναι πλέον διαθέσιμα από τη SkyTelecom. Τα δύο νέα προγράμματα BUSINESS και PROFESSIONAL δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους. Συνδυάζουν απεριόριστη επικοινωνία, ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων έως 500Mbps και υποστήριξη ενδοεταιρικών δικτύων. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι προσφέρουν.

Επαγγελματικά Προγράμματα Τηλεφωνίας BUSINESS

Tα νέα πακέτα BUSINESS παρέχουν την πλέον αξιόπιστη και ποιοτική πρόσβαση στο Internet για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Μεγάλο τους πλεονέκτημα δεν είναι άλλο από τις σταθερές μεγάλες ταχύτητες 24, 35, 50 και 100 Mbps, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Προσφέρουν επίσης απεριόριστα λεπτά για κλήσεις προς σταθερά, καθώς και έως 240’ ομιλίας προς κινητά. Όλα τα πακέτα BUSINESS είναι επίσης διαθέσιμα με:

  • ΔΩΡΕΑΝ STATIC IP
  • ΔΩΡΕΑΝ Άμεση Εγκατάσταση
  • Σταθερό μηνιαίο λογαριασμό
  • Προαιρετικές extra υπηρεσίες: Antivirus Security, Premium Customer Support Services 24/7, καθώς και CLOUD Τηλεφωνικό κέντρο / 10 συσκευές για τα Προγράμματα BUSINESS Double Play
  • Χαμηλή Χρέωση Κινητών εκτός παγίου: €0,09/λεπτό

Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα τηλεφωνίας BUSINESS είναι διαθέσιμα με τιμές που ξεκινούν από 34,90€ το μήνα για τα προγράμματα BUSINESS Double Play και από 29,90€ για τα προγράμματα BUSINESS Internet Only.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Επαγγελματικά Προγράμματα Τηλεφωνίας PROFESSIONAL

Τα νέα επαγγελματικά προγράμματα τηλεφωνίας PROFESSIONAL φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα Internet Υπερυψηλών Ταχυτήτων έως και 500Mbps για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Οι ταχύτητες των προγραμμάτων είναι συμμετρικές, υποστηρίζοντας πλήρως ακόμα και τις πιο αυξημένες επιχειρηματικές ανάγκες επικοινωνίας, λειτουργίας και ασφάλειας κάθε ενδοεταιρικού δικτύου. Αποτελούν επίσης ιδανική επιλογή και για χώρους που φιλοξενούν μεγάλο αριθμό επισκεπτών όπως: χώρους εκδηλώσεων, κέντρα διασκέδασης, μουσεία και γήπεδα.

Όλα τα πακέτα BUSINESS διατίθενται επίσης με:

  • ΔΩΡΕΑΝ Μελέτη Χώρου
  • ΔΩΡΕΑΝ STATIC IP
  • ΔΩΡΕΑΝ Άμεση Εγκατάσταση
  • ΔΩΡΕΑΝ Εξοπλισμό
  • ΔΩΡΕΑΝ Antivirus Security
  • Προαιρετικές extra υπηρεσίες: Premium Customer Support Services 24/7, καθώς και CLOUD Τηλεφωνικό κέντρο / 10 συσκευές για τα Προγράμματα BUSINESS Double Play
  • Χαμηλή Χρέωση Κινητών εκτός παγίου: €0,09/λεπτό

Τα κορυφαία επαγγελματικά προγράμματα τηλεφωνίας PROFESSIONAL προσφέρονται με τιμές που ξεκινούν από 149,00€/μήνα.

Κορυφαία επαγγελματικά προγράμματα με την εγγύηση της SkyTelecom

Αναζητάς την κορυφαία επαγγελματική επιλογή για την υποστήριξη της επιχείρησής σου; Αναβάθμισε την επικοινωνία και την παραγωγικότητά των εργαζομένων της, αξιοποιώντας τα νέα προγράμματα SkyTelecom, τα πρώτα στην Ελλάδα με ταχύτητες έως 500Mbps. Η SkyTelecom είναι ο νέος στρατηγικός συνεργάτης που σου προσφέρει απόλυτη ευελιξία με εγγυημένες λύσεις που καλύπτουν κάθε σου ανάγκη, εξασφαλίζοντας σου απόλυτη σιγουριά και κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης 24/7.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

*Ολα τα πακέτα αφορούν συμβάσεις 24 Μηνών. Κόστος Φορητότητας 9,90€.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση