Τηλεφωνία και ίντερνετ: 4 top λύσεις για κάθε σπίτι!

Τηλεφωνία και ίντερνετ: 4 top λύσεις για κάθε σπίτι!

Ποιο είναι το καλύτερο πακέτο της αγοράς που συνδυάζει τηλεφωνία και ίντερνετ για το σταθερό μας; Αρκετοί από εμάς, στην προσπάθειά τους να εξοικονομήσουν χρήματα, επιλέγουν τις πιο οικονομικές λύσεις. Ωστόσο είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαλέγουμε τον πάροχο και το πακέτο που μας ταιριάζει, όχι μόνο με βάση τη χαμηλότερη τιμή, αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών. Μία αξιόπιστη και απροβλημάτιστη σύνδεση γρήγορου ίντερνετ μπορεί να μας γλιτώσει από αναστάτωση, χρόνο και, φυσικά, περιττά έξοδα για την αποκατάσταση βλαβών.

Σε μία εποχή λοιπόν που το no1 πρόβλημα των καταναλωτών δεν είναι άλλο από την αξιοπιστία των συνδέσεων, η SkyTelecom έρχεται να δώσει την απάντηση στις ανάγκες τους. Σήμερα, δημιούργησε και επεκτείνει συνεχώς το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο ασύρματου ίντερνετ σε όλη την Ελλάδα, το οποίο προσφέρει 100% πραγματικές και εγγυημένες ταχύτητες έως και 500Mbps. Οι περιοχές που αυτή τη στιγμή καλύπτει είναι η Μεσσηνία, η Λακωνία, η Αρκαδία, η Αργολίδα, το Ηράκλειο και το Λασίθι, ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθούν οι επόμενες. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε οικογένειας, η SkyTelecom διαμόρφωσε 4 ποιοτικά και οικονομικά πακέτα που συνδυάζουν τηλεφωνία και ίντερνετ.

Τηλεφωνία και ίντερνετ: Αναλυτικά τα νέα πακέτα

1. Home Air Fiber 24 Double Play | Η βασική επιλογή κάθε οικογένειας

Με ταχύτητα 24 πραγματικών Mbps, καλύπτει με άνεση όλες τις βασικές ανάγκες επικοινωνίας της οικογένειάς σου, προσφέροντας απεριόριστη ομιλία προς σταθερά, καθώς και 60 λεπτά προς κινητά. Η τιμή του πακέτου είναι 25,90€/μήνα* και περιλαμβάνει:

 • Απεριόριστη ομιλία προς σταθερά
 • 60 λεπτά προς κινητά
 • ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση
 • Download/Upload – 24/2 Mbps

Μάθε περισσότερα για το Home Air Fiber 24 Double Play εδώ.

2. Home Air Fiber 35 Double Play | Για οικογένειες με… απαιτήσεις!

Σε σύγκριση με το Air Fiber 24 Double Play, το Air Fiber τρέχει με πραγματικές ταχύτητες 35Mbps. Προσφέρει επίσης δωρεάν την υπηρεσία Kids Control, η οποία και είναι απαραίτητη για κάθε οικογένεια με μικρά παιδιά που χρειάζονται επίβλεψη κατά την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο. Η τιμή του πακέτου είναι 39,90€/μήνα* και περιλαμβάνει:

 • Απεριόριστη ομιλία προς σταθερά
 • 60 λεπτά προς κινητά
 • ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση
 • Download/Upload – 35/3 Mbps

Μάθε περισσότερα για το Home Air Fiber 35 Double Play εδώ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Home Air Fiber 50 Double Play | Απολαυστικό γρήγορο ίντερνετ!

Αύξησε την ταχύτητα του ίντερνετ του σπιτιού σου στα 50Mbps για να στριμάρεις ατελείωτα με πραγματικά υπερυψηλές ταχύτητες. Μάλιστα, το πακέτο αυτό, σε σύγκριση με το Home Air Fiber 35 Double Play, σου προσφέρει και τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας προς κινητά! Είναι διαθέσιμο με τιμή 47,90€/μήνα*, η οποία και περιλαμβάνει:

 • Απεριόριστη ομιλία προς σταθερά
 • 120 λεπτά προς κινητά
 • ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση
 • Download/Upload – 50/5 Mbps

Μάθε περισσότερα για το Home Air Fiber 50 Double Play εδώ.

4. Home Air Fiber 100 Double Play | Σέρφαρε με ταχύτητα«φωτός»!

Το κορυφαίο Home πακέτο της Sky Telecom υπόσχεται και σου προσφέρει υπερυψηλές ταχύτητες 100 Mbps για να απολαμβάνεις online gaming και streaming χωρίς lags! Σε σύγκριση μάλιστα με το Home Air Fiber 50, σου δίνει 180 λεπτά ομιλίας προς κινητά, αντί για 120. Η τιμή του πακέτου είναι 65,90€/μήνα* και περιλαμβάνει:

 • Απεριόριστη ομιλία προς σταθερά
 • 120 λεπτά προς κινητά
 • ΔΩΡΕΑΝ Εγκατάσταση
 • Download/Upload – 100/10 Mbps

Μάθε περισσότερα για το Home Air Fiber 100 Double Play εδώ.

Απόλαυσε τηλεφωνία και ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων!

Θέλεις κι εσύ να απολαύσεις το καλύτερο ίντερνετ για το σπίτι σου σε συνδυασμό με πακέτα ομιλίας που προσφέρουν απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και έως και 180’ προς κινητά; Έλα σήμερα στη SkyTelecom, επίλεξε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες επικοινωνίας της οικογένειάς σου και επωφελήσου από την δυνατότητα Try&Buy δοκιμαστικής περιόδου. Έτσι, αν η πραγματική ταχύτητα του Home Internet σου δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου, τότε δε θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση στο λογαριασμό σου.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

* Όλα τα πακέτα αφορούν συμβάσεις 24 μηνών. Ειδικά για τους φοιτητές, προσφέρεται έκπτωση 10% σε όλα τα προγράμματα της κατηγορίας Home. Κόστος Φορητότητας €9,90.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «Τηλεφωνία και ίντερνετ: 4 top λύσεις για κάθε σπίτι!

Διάβασε περισσότερα κείμενα στο νέο blog της SkyTelecom.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση