Γρήγορο ίντερνετ: Τα 5+1 κορυφαία προγράμματα της αγοράς!

Γρήγορο ίντερνετ: Τα 5+1 κορυφαία προγράμματα της αγοράς!

Γρήγορο ίντερνετ: ποια προγράμματα σου προσφέρουν τις πιο υψηλές ταχύτητες πλοήγησης που υπάρχουν διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά; Αν θέλεις κι εσύ να ζήσεις την εμπειρία Internet Υπερυψηλών Ταχυτήτων έως και 500Mbps, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις το παρακάτω κείμενο. Για να βρεις τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου, η SkyTelecom επέλεξε για σένα τις 5+1 top επιλογές σου για το 2020. Σύγχρονες, κορυφαίες και αξιόπιστες, έρχονται για να απογειώσουν τις ταχύτητες με τις οποίες «σερφάρεις» στο διαδίκτυο. Ας τις δούμε αναλυτικά:

1. HomeAirFiber 24 Internet: Η πιο αξιόπιστη & οικονομική λύση της αγοράς!

Αναζητάς ένα πρόγραμμα γρήγορου ίντερνετ που να συνδυάζει οικονομία με απόλυτη αξιοπιστία; Αν ναι, τότε μπες στον κόσμο της SkyTelecom με το νέο HomeAirFiber 24 Internet. Με πραγματικές ταχύτητες 24Mbps, θα μετατρέψει το καθημερινό σου «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο σε μία πραγματική απόλαυση.

Το HomeAirFiber 24 Internet, χωρίς σταθερό, αποτελεί την ιδανική λύση για:

  • Μικρά νοικοκυριά
  • Απλούς χρήστες ίντερνετ
  • Όσους καλύπτουν τις ανάγκες τηλεφωνικής επικοινωνίας τους μέσω κινητού τηλεφώνου
  • Φοιτητές.

Η τελική τιμή του διαμορφώνεται στα 17,90€/μήνα* με 10% επιπλέον έκπτωση για τους φοιτητές.

Μάθε περισσότερα για το HomeAirFiber 24 Internet εδώ.

2. HomeAirFiber 24 Double Play: Η βασική σου επιλογή!

Θέλεις οικονομικό ίντερνετ και τηλέφωνο που να σου προσφέρει απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και επιπλέον 60 λεπτά προς κινητά; Τότε, το HomeAirFiber 24 Double Play είναι η επιλογή σου.

Το HomeAirFiber 24 Double Play αποτελεί την ιδανική λύση για:

  • Νέες οικογένειες
  • Απλούς χρήστες ίντερνετ
  • Φοιτητές.

Η τελική τιμή του είναι 25,90€/μήνα* με 10% επιπλέον έκπτωση για τους φοιτητές.

Μάθε περισσότερα για το HomeAirFiber 24 Double Play εδώ.

3. Ανέβασε ταχύτητες με το HomeAirFiber 35 Double Play!

Αναζητάς το κάτι παραπάνω από το ίντερνετ του σπιτιού σου; Τότε σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το HomeAirFiber 35 Double Play με πραγματική ταχύτητα download 35Mbps και τίποτα λιγότερο από αυτό. Αυτό το πρόγραμμα με γρήγορο ίντερνετ σου προσφέρει επίσης απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, καθώς και 60 λεπτά προς κινητά.

Το HomeAirFiber 35 Double Play αποτελεί την ιδανική λύση για οικογένειες και μεμονωμένους χρήστες με αυξημένες απαιτήσεις στη χρήση οικιακού ίντερνετ.

Η τελική τιμή του διαμορφώνεται στα 39,90€/μήνα* με 10% επιπλέον έκπτωση για τους φοιτητές.

Μάθε περισσότερα για το HomeAirFiber 35 Double Play εδώ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

4. Superoptic 50: Απαραίτητο για κάθε gamer ή επαγγελματία!

γρήγορο ίντερνετ προγράμματα

Είσαι gamer ή επαγγελματίας με υψηλές απαιτήσεις από το ίντερνετ του σπιτιού σουq Τώρα, με τα νέα προγράμματα Superoptic 50 της SkyTelecom, μπορείς να ανεβάζεις αδιάκοπα και με συμμετρικές ταχύτητες τόσο τα αρχιτεκτονικά σου σχέδια επεξεργασμένα σε Corel Studio Edit όσο και τα αγαπημένα σου βίντεο στο Youtube. Μπορείς επίσης να απολαμβάνεις τις πιο συναρπαστικές online gaming μάχες χωρίς συνεχόμενο buffering και ανεπιθύμητα lags.

Το Superoptic 50 με συμμετρικές ταχύτητες Download / Upload στα 50Mbps αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για:

  • Online Gamers
  • Youtubers
  • Επαγγελματίες.

Η τελική τιμή του πακέτου διαμορφώνεται στα 79,90€/μήνα* με 10% επιπλέον έκπτωση για τους φοιτητές.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα Superoptic 50 εδώ.

5. Business AirFiber 100 Double Play: Η ιδανική επιλογή για την επιχείρησή σου!

Θέλεις να κάνεις την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες ίντερνετ και επικοινωνίας της επιχείρησής σου; Το πρόγραμμα Business AirFIber 100 της SkyTelecom αποτελεί την ιδανική λύση γρήγορου ίντερνετ που σου εξασφαλίζει πραγματικές υπερυψηλές ταχύτητες 100Mbps. Σου προσφέρει επίσης απεριόριστα λεπτά προς σταθερά και 240 λεπτά προς κινητά. Επίσης, έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις στο πακέτο σου την υπηρεσία CLOUD τηλεφωνικού κέντρου που υποστηρίζει έως και 10 διαφορετικές συσκευές.

Το Superoptic 50 είναι ιδανικό για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η τελική τιμή του πακέτου διαμορφώνεται στα 85,90€/μήνα* και περιλαμβάνει επίσης δωρεάν εγκατάσταση, Premium Customer Support Services 24/7 & Static IP. Η χρέωση για την υπηρεσία CLOUD τηλεφωνικού κέντρου είναι 14,90€/μήνα.

Μάθε περισσότερα για το Business AirFiber 100 εδώ.

+1. Προγράμματα Fiber Pro:  Γρήγορο ίντερνετ για επιχειρήσεις με ταχύτητες έως 500Μbps!

Πλοήγηση, Εmails, εφαρμογές, Video streaming, Audio streaming έως λειτουργία συστημάτων ασφαλείας και Voice-over-IP: όσο μεγάλες και αν είναι οι ανάγκες της επιχείρησής σου, η SkyTelecom θα τις καλύψει απόλυτα. Η εταιρεία παρουσιάζει για 1η φορά στην Ελλάδα τα κορυφαία επαγγελματικά προγράμματα γρήγορου ίντερνετ με πραγματικές ταχύτητες έως και 500Mbps που καλύπτουν κάθε τύπο ενδοεταιρικού δικτύου κλειστών δεδομένων.

Μάθε τα πάντα για την κορυφαία σειρά Fiber Pro για επιχειρήσεις εδώ.

Απόλαυσε μία Try&Buy Δωρεάν Δοκιμή!

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία Ίντερνετ Υπερυψηλών Ταχυτήτων της SkyTelecom με την υπηρεσία Try&Buy! Δοκίμασε εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα Home, Business & Upstream που σε ενδιαφέρει, «σέρφαρε με ταχύτητα φωτός» και απόκτησέ το μόνο εφόσον σε ικανοποιεί πλήρως! Έτσι, αν η πραγματική ταχύτητα του Home Internet σου δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου, τότε δε θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση στο λογαριασμό σου.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση