Αργή ταχύτητα σύνδεσης ίντερνετ: 5 αιτίες + η λύση τους!

Αργή ταχύτητα σύνδεσης ίντερνετ: 5 αιτίες + η λύση τους!

«Η ταχύτητα σύνδεσης ίντερνετ είναι αργή», μία φράση που έχει περάσει από το στόμα κάθε χρήστη του διαδικτύου! Η πρόσβαση σε ποιοτικό ασύρματο ίντερνετ δεν αποτελεί απλά ένα βασικό αγαθό, αλλά ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Έτσι, οποιαδήποτε δυσλειτουργία του μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την επικοινωνία και τις δραστηριότητές μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις κι εσύ διάφορα θέματα ταχύτητας με το πακέτο σύνδεσης που έχεις επιλέξει, τότε δεν έχεις παρά να ενημερωθείς υπεύθυνα για τους παράγοντες που τα προκαλούν. Η SkyTelecom απαντά σε κάθε σου ανάγκη, καταγράφοντας αναλυτικά τις αιτίες που επηρεάζουν την ταχύτητα σύνδεσης ίντερνετ, προτείνοντας υπεύθυνες λύσεις για κάθε μία ξεχωριστά.

1. Αργή ταχύτητα σύνδεσης ίντερνετ με ευθύνη του παρόχου

Το no1 πρόβλημα για τους χρήστες του διαδικτύου είναι η μεγάλη απόκλιση της πραγματικής από την ονομαστική ταχύτητα σύνδεσης ίντερνετ του πακέτου που έχουν επιλέξει, με υπαιτιότητα του παρόχου τους. Για παράδειγμα, ενώ ένα πακέτο ίντερνετ υπόσχεται ονομαστική ταχύτητα 50Mbps, η πραγματική του απόδοση μπορεί να κυμαίνεται περίπου στο μισό. Επίσης, ένα ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο είναι και οι τυχόν διακυμάνσεις στην ταχύτητα σύνδεσης ίντερνετ κατά την διάρκεια της ίδιας ημέρας.

Η λύση της SkyTelecom: Το νέο πρότυπο ασύρματο δίκτυό μας σου προσφέρει ό,τι υπόσχεται: πραγματικές υπερυψηλές ταχύτητες έως και 500Mbps. Όποιο πρόγραμμά μας κι αν επιλέξεις, είσαι 100% σίγουρος ότι η πραγματική ταχύτητα σύνδεσης ίντερνετ θα είναι ίδια με την ονομαστική. Ζήσε την εμπειρία του πιο γρήγορου ίντερνετ στην Ελλάδα με μία ΔΩΡΕΑΝ Try&Buy δοκιμή, χωρίς δεσμεύεις.

2. Η εγκατάσταση και η καλωδίωση του χώρου σου

Είναι γεγονός ότι η ποιότητα του ίντερνετ εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την εγκατάσταση του εξοπλισμού και την εσωτερική καλωδίωση του χώρου. Για να ολοκληρωθεί σωστά, αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνεται πάντα από ειδικό τεχνικό. Επίσης, σε τυχόν περίπτωση βλάβης, η ανταπόκριση της εταιρείας σου πρέπει να είναι άμεση, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες σου.

Η λύση της SkyTelecom: Με το που επιλέξεις το πακέτο που σου ταιριάζει, ένας εξειδικευμένος τεχνικός της εταιρείας μας σε επισκέπτεται άμεσα στο χώρο σου, πραγματοποιώντας δωρεάν τις εργασίες εγκατάστασης του εξοπλισμού. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, δεν έχεις παρά να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών μας στο +30 21 5000 5000, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην επίλυσή του το συντομότερο δυνατό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

3. Απομακρυσμένες περιοχές με αργή ταχύτητα σύνδεσης ίντερνετ

Αν το σπίτι σου βρίσκεται σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας ή σε περιοχή χωρίς δίκτυο σταθερού ίντερνετ, τότε γνωρίζεις καλά τη σημασία αυτού του προβλήματος. Η κάλυψη των δυσπρόσιτων περιοχών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των δικτύων σήμερα

Η λύση της SkyTelecom: Χάρη στο ασύρματο δίκτυο νέας τεχνολογίας, καλύπτουμε πλήρως ακόμα και τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές του. Κλείσε κι εσύ μία ΔΩΡΕΑΝ Try&Buy δοκιμή και ζήσε την εμπειρία υπερυψηλών ταχυτήτων όπου κι αν βρίσκεσαι εντός του δικτύου κάλυψής μας.

4. Πρόβλημα σε κάποια συσκευή σου

Σε πολλές περιπτώσεις, νομίζουμε ότι η ταχύτητα της σύνδεσής μας είναι αργή, ενώ το πρόβλημα οφείλεται στις συσκευές που χρησιμοποιούμε. Έτσι λοιπόν, η ταχύτητα με την οποία συνδέεται μία κινητή μας συσκευή στο ίντερνετ ενδέχεται να επιβαρύνεται από περιττό ή κακόβουλο λογισμικό. Για να ελέγξεις την παραπάνω περίπτωση, δεν έχεις παρά να συνδεθείς στο ίντερνετ χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μπορείς επίσης να πραγματοποιήσεις επανεκκίνηση του υπολογιστή σου ή να δοκιμάσεις να συνδεθείς από εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης (browser).

Η λύση της SkyTelecom: Η εξυπηρέτηση πελατών μας βρίσκεται διαθέσιμη  στο +30 21 5000 5000 για να λύσει κάθε τυχόν πρόβλημα ή απορία που μπορεί να προκύψει.

5. Αναντιστοιχία τιμής – απόδοσης

Μπορεί η χώρα μας, σύμφωνα με μελέτη της Κομισιόν, να αποτελεί την δεύτερη πιο ακριβή χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) στις ονομαστικές χρεώσεις ευρυζωνικών συνδέσεων σταθερής, ωστόσο, μέχρι σήμερα, η ποιότητά τους δεν ήταν αντίστοιχη της τιμής τους.

Η λύση της SkyTelecom: Κάθε πακέτο μας σου δίνει αυτό που σου υπόσχεται: 100% πραγματικές ταχύτητες. Οι επιλογές που σου προσφέρουμε ξεκινούν από 17,90€ το μήνα και διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σου. Επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει και απόλαυσε προγράμματα που συνδυάζουν τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής!

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο “Αργή ταχύτητα σύνδεσης ίντερνετ: 5 αιτίες + η λύση τους!
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο Blog της SkyTelecom!

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση