Απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό: 5+1 λόγοι για να το επιλέξεις

Απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό: 5+1 λόγοι για να το επιλέξεις

Απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό αριθμό τηλεφώνου, μία υπηρεσία που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Ανάμεσα σε αυτούς που την προτιμούν, βρίσκονται οι χρήστες νέων ηλικιών που μετακομίζουν για πρώτη φορά στο δικό τους σπίτι. Φυσικά, επιλέγεται και από νοικοκυριά που καλύπτουν πλήρως τις καθημερινές τους ανάγκες ομιλίας μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα.  Ποιοι είναι όμως οι 5+1 σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους αξίζει να επιλέξεις κι εσύ ένα πρόγραμμα με απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό από τη SkyTelecom;

1. Δε χρησιμοποιείς το σταθερό για κλήσεις!

Τα πράγματα είναι απλά. Από τη στιγμή που δε χρησιμοποιείς το σταθερό σου τηλέφωνο, τότε γιατί να χρεώνεσαι γι’ αυτό; Για σένα λοιπόν που αναζητάς το χαμηλότερο κόστος, επίλεξε το νέο Πρόγραμμα AirFiber25 από τη SkyTelecom. Πρόκειται για την πιο οικονομική επιλογή της αγοράς, καθώς με 17,90€ το μήνα, σου προσφέρει πραγματική ταχύτητα 24Mbps και τίποτα λιγότερο από αυτό!

2. Επίλεξε το νέο σου πρόγραμμα με απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό έως 100Mbps

Μήπως κουράστηκες από το αργό και γεμάτο lags internet; Άλλαξε τώρα πάροχο, έλα στη SkyTelecom & απόλαυσε από το σπίτι σου μία αναβαθμισμένη εμπειρία Home Internet με πραγματικές υπερυψηλές ταχύτητες έως 100Mbps χάρη στα νέα πακέτα AirFiber. Μάλιστα, για τους professional χρήστες, υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα με εξωπραγματικές ταχύτητες έως και 500Mbps!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ INTERNET ONLY ΤΗΣ SKYTELECOM 

Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Ηράκλειο Κρήτης και Λασίθι: αυτοί είναι οι πρώτοι πέντε νομοί της χώρας στους οποίους είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο το ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων έως 500 Mbps της SkyTelecom.

4. Superfast Internet ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία

Με το δίκτυο της SkyTelecom, ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα σημεία θα αποκτήσουν πραγματικά γρήγορο ίντερνετ! Δες εδώ αναλυτικά τις περιοχές κάλυψης του δικτύου της.

5. Με δωρεάν εγκατάσταση, Static IP & εξοπλισμό

Η SkyTelecom προσφέρει δωρεάν εγκατάσταση & Static IP για να απολαμβάνεις γρήγορο και απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό από κάθε σημείο του σπιτιού σου!

+1. Try&Buy: Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος από τη SkyTelecom

Θέλεις κι εσύ να απολαύσεις το καλύτερο απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό για το σπίτι σου; Έλα σήμερα στη SkyTelecom, επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει από 17,90€ & ζήσε την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης από κάθε σου συσκευή, με δυνατότητα Try&Buy δοκιμαστικής περιόδου. Έτσι, αν η πραγματική ταχύτητα του Home Internet σου δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου, τότε δε θα υπάρξει καμία απολύτως χρέωση στο λογαριασμό σου.

Κάνε λοιπόν το βήμα & απόλαυσε το κορυφαίο απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη SkyTelecom.

Ανακάλυψε τώρα τα κορυφαία προγράμματα απεριόριστου ίντερνετ της SkyTelecom από 17,90€/μήνα:

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα «απεριόριστο ίντερνετ χωρίς σταθερό;»

Διάβασε περισσότερα κείμενα στο νέο blog της SkyTelecom.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση