Το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα με πραγματική ταχύτητα 500Mbps!

Το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα με πραγματική ταχύτητα 500Mbps!

Το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα, με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 500Mbps, μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι κάτοικοι των Νομών Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηρακλείου Κρήτης, Λασιθίου. Πρόσφατη προσθήκη στη λίστα της SkyTelecom αποτελεί πλέον και ο Νομός Αττικής καλύπτοντας Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Δροσιά, Άνοιξη, Εκάλη, Καστρί, Πολιτεία, Διόνυσο, Άνω Κηφισιά, Μελίσσια, Βριλήσσια, Αφίδνες, Καπανδρίτι, Βαρνάβα, Ιπποκράτειο Πολιτεία, Κορωπί, Σπάτα και Παιανία. Αυτές είναι και οι πρώτες περιοχές της χώρας μας που εντάσσονται στο νέο δίκτυο υπερυψηλών ταχυτήτων της SkyTelecom. Σύντομα μάλιστα, αναμένεται και η επέκταση του, καλύπτοντας σταδιακά ακόμα περισσότερες γεωγραφικές περιοχές.

Μεγάλη καινοτομία που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών

Τόσο οι χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ όσο και τα προβλήματα στις συνδέσεις αποτελούν πλέον παρελθόν. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, η μέση ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο το 2018 ήταν μόλις 16,3 Mbps για τη λήψη δεδομένων (downloading) και 2,4 Mbps για την αποστολή δεδομένων (uploading). Μάλιστα, οι περιοχές της επαρχίας παρουσίαζαν ακόμα πιο χαμηλές ταχύτητες πρόσβασης σε σύγκριση με την Αττική. Ωστόσο, σήμερα, το ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων ανατρέπει τα δεδομένα, προσφέροντας πραγματικές ταχύτητες έως 500Mbps σε πόλεις όπως το Άργος, η Καλαμάτα, η Σπάρτη και το Ηράκλειο Κρήτης. Έτσι, οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά που θα το επιλέξουν, θα απολαύσουν το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα, με ασύγκριτη εμπειρία χρήσης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Απόκτησε το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα με Εγγύηση Άριστης Λειτουργίας!

Θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα για το σπίτι ή την επιχείρησή σου; Άλλαξε σήμερα τον πάροχό σου. Ελα στη SkyTelecom & σέρφαρε με «ταχύτητα φωτός» που αγγίζει έως και τα 500Mbps! Επίλεξε λοιπόν το πακέτο Σταθερής + Ίντερνετ που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Οι τιμές ξεκινούν από 17,90€ για σύνδεση ταχύτητας 24Mbps.

Επιπλέον, η SkyTelecom είναι η μόνη εταιρεία της ελληνικής αγοράς που σου εγγυάται ότι οι ταχύτητες της νέας σου σύνδεσης θα είναι οι πραγματικές. Γι’ αυτό και σου προσφέρει Εγγύηση Άριστης Λειτουργίας. Για να είσαι μάλιστα 100% σίγουρος για τη νέα σου επιλογή, σου δίνει και δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικής περιόδου με την ενέργεια Try&Buy.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

και επωφελήσου τώρα με μία ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο Try&Buy.

Κάνε λοιπόν το βήμα!
Απόλαυσε το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη SkyTelecom.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση