Ευ επιχειρείν

Ευ επιχειρείν

Η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί για την εταιρεία SKYTELECOM επένδυση στρατηγικής σημασίας. Μέσω αυτής συμβάλλει µε κάθε δυνατό τρόπο στην αναβάθμιση της οικονομίας και της κοινωνίας, καθώς και στη διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος. Ως βασική προϋπόθεση για την αειφορία και  βιώσιμη ανάπτυξη της, η SKYTELECOM στοχεύει στην πρόληψη και όχι στην αντιμετώπιση.

 • Ενδυναμώνουμε τη διαφάνεια και τη λογοδοσία της εταιρείας.
 • Προωθούμε την εξωστρέφεια
 • Υιοθετούμε άριστες εργασιακές πρακτικές που επιτρέπουν την ανάπτυξη των ικανοτήτων των εργαζομένων
 • Δημιουργούμε κοινή κουλτούρα για την Εταιρική Υπευθυνότητα
 • Ενισχύουμε το ηθικό πλεονέκτημα της πράσινης επιχειρηματικότητας απέναντι σε κάθε μορφή ζωής.
 • Δίνουμε έμφαση στη συνεχή περιβαλλοντική/κοινωνική εκπαίδευση και επιμόρφωση των εργαζομένων
 • Προωθούμε τον εθελοντισμό και την έννοια της κοινωνικής προσφοράς
 • Μειώνουμε το λειτουργικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας
 • Μειώνουμε την κατανάλωση ενέργειας με τη χρήση Φωτοβολταικών για την επίτευξη φιλικής προς το περιβάλλον λειτουργίας της εταιρείας. Το όφελος για το περιβάλλον είναι σημαντικό δεδομένου  ότι για κάθε kW εγκατεστημένης φωτοβολταϊκής μονάδας κάθε χρόνο αποφεύγονται εκπομπές  1,4 τόνων διοξειδίου του άνθρακα. Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε 500 λίτρα πετρελαίου ή σε 1500 τετραγωνικά μέτρα δάσους ή 75 δέντρα.
 • Με τη χρήση Φωτοβολταικών συνεισφέρουμε στη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα (CO2), συμβάλλοντας έτσι στον αγώνα κατά των κλιματικών αλλαγών.
 • Συμμετέχουμε σε δράσεις που ωφελούν το περιβάλλον και την κοινωνία
 • Επενδύουμε σε καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές για την ενημέρωση των πελατών, τις τραπεζικές υπηρεσίες, τη λειτουργία της εταιρείας.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση