Σύνδεση ίντερνετ: Τι να προσέξω

Σύνδεση ίντερνετ: Τι να προσέξω

Σύνδεση ίντερνετ: ποια είναι όλα εκείνα τα σημεία που πρέπει να προσέξεις για να κάνεις την καλύτερη επιλογή; Αν αναζητάς το καλύτερο για την επικοινωνία και την online πλοήγησή σου, τότε δεν έχεις παρά να δώσεις τις δικές σου απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα που ετοιμάσαμε για σένα. Έτσι, θα βρεις και… θα απολαύσεις το πρόγραμμα ίντερνετ που θα καλύψει κάθε σου ανάγκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ερώτημα 1ο: Έχεις κάνει έρευνα αγοράς;

Κάθε εβδομάδα, ενδεχομένως και κάθε μέρα, θα δέχεσαι τηλεφωνήματα από παρόχους σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ για νέα προγράμματα. Πριν αποδεχθείς όμως μία πρόταση που σου φαίνεται ικανοποιητική, είναι σημαντικό να έχεις πραγματοποιήσει πρώτα την δική σου έρευνα αγοράς. Έτσι, θα γνωρίζεις όλα τις διαθέσιμες επιλογές σου και θα μπορέσεις να τις συγκρίνεις. Μην διστάσεις να ρωτήσεις φίλους σου, αλλά και να ζητήσεις εξειδικευμένες πληροφορίες για τον πάροχο που σε ενδιαφέρει μέσα από social media, αλλά και forums.

Ερώτημα 2ο: Πόσο γρήγορη σύνδεση ίντερνετ χρειάζεσαι πραγματικά;

Κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός! Το ίδιο ισχύει και για τις ανάγκες του. Αν οι βασικές ανάγκες πλοήγησης στο ίντερνετ περιορίζονται στο σερφάρισμα και σε απλή χρήση, τότε ένα πακέτο 24Mbps ενδέχεται να σε καλύψει. Αν όμως αγαπάς το streaming, το gaming ή το uploading, τότε χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω. Ανακάλυψε λοιπόν όλα τα νέα προγράμματα της SkyTelecom με ταχύτητες 24/35/50/100/200/500 Mbps κι επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα μέσα από το www.skytelecom.gr

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ SKYTELECOΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ερώτημα 3ο: Θέλεις λεπτά ομιλίας στο σταθερό;

Οκ, χρειάζεσαι μία γρήγορη σύνδεση ίντερνετ. Χρειάζεσαι όμως και σταθερό τηλέφωνο; Αν το κινητό σου τηλέφωνο καλύπτει άριστα τις ανάγκες ομιλίας σου, τότε πλέον έχεις την επιλογή να αποκτήσεις Internet για το σπίτι χωρίς σταθερό. Αν πάλι το χρειάζεσαι, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα από τα νέα προγράμματα HOME Double Play της SkyTelecom με απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και έως 180’ προς κινητά τηλέφωνα.

Ερώτημα 4ο: Χρειάζεσαι σύνδεση ίντερνετ για δυσπρόσιτη περιοχή;

Αν μένεις σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας ή αν το σπίτι σου δεν πιάνει σήμα, τότε η μόνη και καλύτερη επιλογή σου είναι να ξεκινήσεις νέα σύνδεση ίντερνετ, αξιοποιώντας το νέο ασύρματο δίκτυο της SkyTelecom. Με 100% κάλυψη σε όλα τα σημεία του, σου προσφέρει μία κορυφαία εμπειρία χρήσης με 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ χωρίς απώλειες. Δες τις περιοχές που καλύπτονται εδώ.

Ερώτημα 5ο:  Τι θα έλεγες για μία σύνδεση ίντερνετ με δωρεάν δοκιμή;

Πόσο καλύτερα θα αισθανόσουν αν μπορούσες να δοκιμάσεις μία σύνδεση ίντερνετ πριν την αποκτήσεις; Και όμως, με τη SkyTelecom μπορείς! Ανακάλυψε τη νέα καινοτόμα υπηρεσία Try&Buy, επίλεξε τον τύπο της σύνδεσης που σε ενδιαφέρει και απόλαυσε μία εντελώς δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση ή χρέωση. Επιπλέον, η εταιρεία σου προσφέρει εγγύηση ταχύτητας, έτσι ώστε η ταχύτητα ίντερνετ που απολαμβάνεις να είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που σου υπόσχεται το πρόγραμμά σου. Έτσι, θα είσαι απόλυτα σίγουρος για την ποιότητα της νέας σύνδεσης ίντερνετ του σπιτιού ή της επιχείρησής σου.

Ανακάλυψε τώρα τα best seller προγράμματα της SkyTelecom από 17,90€.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Σύνδεση ίντερνετ: Τι να προσέξω»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο νέο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση