Πώς να αποκτήσω followers στο Instagram;

Πώς να αποκτήσω followers στο Instagram;

Πώς να αποκτήσω followers στο Instagram: Μία ερώτηση που ίσως πλέον να απασχολεί και εσένα! Τι και αν λίγα χρόνια πριν μπορεί να μην έδινες σημασία στον αριθμό όσων σε ακολουθούν; Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, καθώς οι περισσότεροι followers στο Instagram μπορούν να ενισχύσουν το digital prestige και το personal branding σου. Και όχι μόνο αυτό…

Instagram, content creators και δημιουργία εισοδήματος!

Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο αξίζει να αποκτήσεις περισσότερους followers στο Instagram, είναι για να εξελιχθείς σε content creator και – γιατί όχι – να διεκδικήσεις τα πρώτα σου χρήματα από το μέσο ως influencer. Τα brands και οι εταιρείες, βλέποντας την απήχηση πολλών Instagram λογαριασμών με αξιόλογο content, ξεκίνησαν να προσεγγίζουν τους κατόχους τους με σκοπό την αξιοποίησή τους ως brand ambassadors τους στο μέσο. Και κάπως έτσι, προέκυψε η δυνατότητα κέρδους για τους δημιουργούς.

Πώς να αποκτήσω followers στο Instagram – Ελκυστικό περιεχόμενο

Ποιος είπε ότι για να γίνει κάποιος Instagram influencer και να κερδίσει χρήματα χρειάζεται εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους; Κι όμως, ένας αριθμός δέκα χιλιάδων πραγματικών ακολούθων αρκεί για να ξεκινήσεις την πορεία σου ως micro-influencer και να προσελκύσεις brands που θέλουν να επενδύσουν σε σένα. Το ζητούμενο δεν είναι να είσαι διάσημος, αναγνωρίσιμος, καλογυμνασμένος ή έστω εμφανίσιμος. Αυτό που χρειάζεσαι είναι καλές ιδέες που θα μετατραπούν σε ποιοτικό και ελκυστικό content και θα δεις ότι οι followers σου θα αρχίσουν σταδιακά να αυξάνονται. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και τα brands.

Πώς να αποκτήσω followers στο InstagramHashtags

Εκτός όμως από ποιοτικό περιεχόμενο, χρειάζεται να αξιοποιήσεις σωστά και τη «γραμματική» του μέσου. Πρόσθεσε στο περιεχόμενό σου (stories, φωτό, βίντεο, reels) ορισμένα hashtags που χρησιμοποιούνται κατά κόρον ώστε να προσελκύσεις περισσότερο κόσμο. Για παράδειγμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μέρος όπου βρίσκεσαι (π.χ. #athens), τη δραστηριότητα σου (π.χ. #marathon_running) ή άλλα σχετικά όπως #summeringreece,  #beachlife κλπ. Υπάρχουν και hashtags (#instafollow, #followforfollow, #tagforlike) της λογικής της ανταπόδοσης. Με αυτά, είναι σα να καλείς άτομα να σε ακολουθήσουν και να σου κάνουν like.

Πώς να αποκτήσω followers στο Instagram – Κοινοποιήσεις, tags & lives

Κοινοποίησε τα posts από τους followers σου ή κάνε tag τους φίλους  με τους οποίους ήσουν μαζί σε ένα story. Αυτό θα τους ενθαρρύνει να κάνουν το ίδιο και με τις δικές σου δημοσιεύσεις και να προβληθείς περισσότερο. Μπορείς επίσης να πραγματοποιήσεις και Live στο Instagram, αρκεί βέβαια να έχεις κάτι ενδιαφέρον να πεις και να δείξεις στο κοινό.

Πώς να αποκτήσω followers στο Instagram – Αιτήματα ακολούθησης

Ο περισσότερος κόσμος, σκέφτεται όπως εσύ. Θέλει να αυξήσει -για τους δικούς του λόγους- τον αριθμό των followers του. Αν στείλεις αίτημα ακολούθησης σε άτομα που δεν έχεις συνδεθεί, αρκετά από αυτά θα ανταποκριθούν με τον ίδιο τρόπο. Προσοχή όμως: Μην το παρακάνεις και μη στέλνεις σε όποιον να ‘ναι! Ιδανικά θα πρέπει να έχετε κάτι κοινό (π.χ. κοινούς ακόλουθους, πόλη, σχολεία, σπουδές, τομέας απασχόλησης, δραστηριότητες). Σε διαφορετική περίπτωση, είναι πιθανό να χαρακτηριστείς ως… stalker ή και cringe!

Πώς να αποκτήσω followers στο Instagram – Διασύνδεση με όλα τα social media σου

Αν συνδέσεις το Instagram σου με το Facebook ή το Twitter, οι αναρτήσεις σου θα εμφανίζονται στους χρήστες και αυτών των μέσων. Έτσι, είναι πολύ πιθανό οι χρήστες αυτοί να μπουν στην διαδικασία να σε ακολουθήσουν και στο Instagram.

Πώς να αποκτήσω followers στο Instagram – Χορηγούμενη διαφήμιση

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνεις χορηγούμενη διαφήμιση στο Instagram: Είτε επαγγελματικά με ένα digital agency είτε ερασιτεχνικά. Σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με ένα μικρό ποσό, αφού πρώτα συμπληρώσεις σωστά τα δημογραφικά στοιχεία των κοινών – στόχων σου. Σίγουρα, αυτός ο τρόπος μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις και νέους followers.

Η επιτυχία στο Instagram θέλει υπομονή και επιμονή!

Σε περίπτωση που ακολουθήσεις αυτές τις προτάσεις και είσαι αρκετά ενεργός στα social media, σύντομα θα ανταμειφθείς. Το να αποκτήσεις followers στο Instagram είναι κάτι αρκετά εφικτό, αρκεί να έχεις πλάνο και υπομονή. Έχοντας λοιπόν αντιληφθεί πως λειτουργεί ο κόσμος του Instagram μέσα από τα παραπάνω tips, είσαι έτοιμος να τον κατακτήσεις! Το μόνο που λείπει, πριν να δεις τον αριθμό των followers σου να εκτοξεύεται, είναι μια σταθερή, γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση στο internet. Έτσι, θα ανεβάζεις το περιεχόμενό σου και θα πραγματοποιείς τα live σου χωρίς lags και τεχνικά θέματα. Επίλεξε λοιπό το κατάλληλο πρόγραμμα από τη νέα σειρά HOME της SkyTelecom και ξεκίνα! Κι αν είσαι άνεργος ή φοιτητής, έχεις και 10% επιπλέον έκπτωση στα ήδη προσιτά προγράμματά της. Κάνε τώρα την κίνηση – mat, ζητώντας μία δωρεάν Try&Buy δοκιμή του προγράμματος που σε ενδιαφέρει.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Πώς να αποκτήσω followers στο Instagram»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση