Έξυπνος φωτισμός σπιτιού

Έξυπνος φωτισμός σπιτιού

Έξυπνος φωτισμός, ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σύγχρονου smart σπιτιού. Δίνει χρώμα στις στιγμές και στην καθημερινότητά μας, αναβαθμίζοντας παράλληλα το στιλ του χώρου μας. Αν λοιπόν ανήκει στις προτεραιότητές σου, τότε είναι σημαντικό να δημιουργήσεις ένα smart lightning pack για να κάνεις την αρχή. Αυτό περιλαμβάνει σίγουρα έξυπνες λάμπες, έξυπνα φωτιστικά και LED ταινίες φωτισμού. Ποια είναι όμως όλα εκείνα τα πλεονεκτήματά του για τα οποία αξίζει να τον επιλέξεις και για το δικό σου σπίτι; Ανακαλύψτε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σένα

Ο έξυπνος φωτισμός σπιτιού και τα πλεονεκτήματά του

1. Κάνει πιο εύκολη τη ζωή σου!!

Τώρα, μπορείς να ελέγξεις τον έξυπνο φωτισμό χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή το τηλεχειριστήριο. Έχεις επίσης την δυνατότητα να τον διαχειριστείς με μία απλή φωνητική εντολή. Αν μάλιστα συνδέεται και με ανίχνευση κίνησης, τότε μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμα και από μόνος του.

2. Προσωμοιώνει την παρουσία σου στο σπίτι

Ζωντάνεψε το σπίτι σου όσο λείπεις! Με την διαχείριση φωτισμού μέσω του smartphone σου, μπορείς να ανάψεις και να σβήσεις τα έξυπνα φώτα σου ανά πάσα στιγμή.

3. Δημιουργεί ατμόσφαιρα

Απόλαυσε το σπίτι σου κάθε φορά και διαφορετικά! Ο έξυπνος φωτισμός σπιτιού σου προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργείς προσαρμοσμένα σενάρια φωτισμού ανάλογα με τις διαθέσεις σου. Δημιούργησε λοιπόν μία ζεστή ατμόσφαιρα ή κάνε τα διακοσμητικά σου αντικείμενα να ξεχωρίζουν.

4. Συμβάλλει στην καθημερινή σου ευεξία

Σύμφωνα με έρευνες, ο σωστός φωτισμός, δηλαδή ο έξυπνος λόγω του ότι προσαρμόζεται στις ανάγκες μας όχι μόνο μας χαλαρώνει, αλλά μας κάνει και να νιώθουμε ευχάριστα. Έτσι, βελτιώνει την υγεία και την αντίληψή μας.

5. Εξοικονομεί ενέργεια

Εκτός από αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου, ο έξυπνος φωτισμός σου εξασφαλίζει και ενεργειακή! Ο έξυπνος φωτισμός είναι LED, κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι μπορεί να μειώσει σημαντικά το λογαριασμό του ρεύματός σου.

+1. Ο έξυπνος φωτισμός συνδυάζεται με πολλές ακόμα έξυπνες λύσεις!

Δημιούργησε το ιδανικό σενάριο φωτισμού και σκίασης στο χώρο σου, συνδυάζοντας τον έξυπνο φωτισμό με άλλες έξυπνες λύσεις όπως τα συστήματα σκίασης, οι ρολοκουρτίνες και τα ρολά. Όλα μπορούν να γίνουν εύκολα διαχειρίσιμα απλά με το πάτημα μερικών κουμπιών στη smart συσκευή σου.

Έξυπνος φωτισμός χωρίς αξιόπιστο internet… δε γίνεται!

Ο έξυπνος φωτισμός αποτελεί αναμφίβολα must. Αν θέλεις όμως να τον απολαμβάνεις χωρίς… προβλήματα, τότε θα χρειαστείς κάτι ακόμα: γρήγορο internet με την εγγύηση της SkyTelecom. Με τα προγράμματα HOME, ο #1 WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια σου εξασφαλίζει εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες σε όλο το σπίτι σου. Έτσι, μπορείς να διαχειρίζεσαι τον έξυπνο φωτισμό σου απ’ όπου και αν βρίσκεσαι χωρίς… απρόοπτα. Η αξιοπιστία της SkyTelecom εξάλλου κάνει την διαφορά. Για να σιγουρευτείς δε για την απόδοσή του, τότε δεν έχεις παρά να κλείσεις την δική σου δωρεάν Try&Buy δοκιμή. Τι περιμένεις λοιπόν;

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Έξυπνος φωτισμός σπιτιού»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε ενδιαφέρουν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση