Wi-Fi για ξενοδοχεία & βίλες: Βασικός παράγοντας ικανοποίησης των πελατών

Wi-Fi για ξενοδοχεία & βίλες: Βασικός παράγοντας ικανοποίησης των πελατών

Wi-Fi για ξενοδοχεία & βίλες, μία δεδομένη παροχή η όποια και επηρεάζει καθοριστικά την συνολική εμπειρία και ικανοποίηση των guests. Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες δε μπορούν να φανταστούν τις διακοπές τους χωρίς να μπορούν να συνδεθούν στο internet. Οι δε business ταξιδιώτες ενδεχομένως θα χρειαστεί να στήσουν ένα μικρό γραφείο στο δωμάτιο, έτσι ώστε να εργαστούν απομακρυσμένα. Αν είσαι λοιπόν ιδιοκτήτης ή υπεύθυνος καταλύματος, είναι σημαντικό να επενδύσεις από την αρχή σε υψηλής ποιότητας Wi-Fi internet που να ανταποκρίνεται σε όλες τους τις ανάγκες. Επιπλέον, είναι σημαντικό να δώσεις έμφαση σε μία σειρά λεπτομερειών που επηρεάζουν την καλή λειτουργία του.

WiFi για ξενοδοχεία & βίλες: Τί πρέπει να προσέξεις στην επιλογή του;

Αντίθετα με το Wi-Fi για κατοικίες, τo Wi-Fi για ξενοδοχεία & βίλες απαιτεί μελετημένες και εξειδικευμένες λύσεις. Είναι σημαντικό να μπορεί να καλύπτει άριστα όλους τους χώρους του καταλύματος, τις αυξημένες ανάγκες των ταξιδιωτών, καθώς και τις ανάγκες της επιχείρησης. Ανάμεσα στα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να επιλέξεις το καλύτερο, περιλαμβάνονται τα εξής:

1. Απλές οπτικές ίνες ή κορυφαίο ασύρματο WiFi internet;

Αυτό είναι το πρώτο, αλλά ίσως το πιο βασικό ερώτημα που θα κληθείς να απαντήσεις στην επιλογή του κατάλληλου internet. Το ασύρματο internet που ήρθε στην Ελλάδα από τη SkyTelecom αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς προσφέρει μακράν τις πιο υψηλές ταχύτητες. Τώρα, με τα νέα PROFESSIONAL προγράμματά της, το κατάλυμά σου μπορεί να «τρέχει» με εγγυημένες ταχύτητες 1 Gbps που θα καλύψουν άριστα τόσο τις ανάγκες των επισκεπτών του όσο και της επιχείρησής σου.

2. Πόσο γρήγορα το χρειάζεσαι;

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετά παραθαλάσσια καταλύματα, είναι ότι δε μπορούν να έχουν το internet που χρειάζονται, όσο γρήγορα το χρειάζονται. Ο λόγος είναι ότι οι πάροχοι πρέπει πρώτα να προχωρήσουν σε χρονοβόρες διαδικασίες δημιουργίας καλωδιακών υποδομών. Αντίθετα, το ασύρματο internet της SkyTelecom δεν απαιτεί τέτοιες εργασίες, άρα μπορεί να εγκατασταθεί έως και σε 5 εργάσιμες.

3. Ζήτα μία εμπεριστατωμένη μελέτη του WiFi για ξενοδοχεία και βίλες

Κάθε κατάλυμα είναι διαφορετικό, όπως και οι ανάγκες του. Η μελέτη του Wi-Fi για ξενοδοχεία και βίλες από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό εξασφαλίζει ότι αυτές θα καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μεταξύ άλλων, δημιουργεί τις προδιαγραφές σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό που θα απαιτηθούν για τη σωστή λειτουργία του. Σε κάθε περίπτωση, η SkyTelecom πραγματοποιεί ειδικές μελέτες, δημιουργώντας εξατομικευμένα πακέτα με κορυφαίο εξοπλισμό για κάθε συνεργαζόμενο κατάλυμα.

+1. WiFi internet για καταλύματα με δυνατότητα δωρεάν δοκιμής μόνο από τη SkyTelecom

Φαντάζεσαι να μπορούσες να δοκιμάσεις το Wi-Fi internet για το κατάλυμά σου πριν το αποκτήσεις; Τώρα, με την καινοτόμα υπηρεσία Try&Buy της SkyTelecom μπορείς. Η SkyTelecom είναι ο μόνος πάροχος τηλεοπικοινωνιών που σου προσφέρει αυτή την επιλογή, έτσι ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επένδυσή σου. Μόλις λοιπόν οι άνθρωποί της μελετήσουν το χώρο και εγκαταστήσουν τον εξοπλισμό που απαιτείται, θα έχεις μία σαφή εικόνα της απόδοσής του. Έτσι, θα είσαι απόλυτα σίγουρος για την επένδυσή σου.  Επικοινώνησε άμεσα λοιπόν μαζί μας για να σου προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες σου, να προχωρήσουμε ταχύτατα στη μελέτη του χώρου σου και να απολαύσεις την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο που δικαιούσαι.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Wi-Fi για ξενοδοχεία & βίλες: Βασικός παράγοντας ικανοποίησης των πελατών»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο SkyTelecom Blog.

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση