Wi-Fi για ξενοδοχεία & βίλες: Βασικός παράγοντας ικανοποίησης των πελατών

Wi-Fi για ξενοδοχεία & βίλες: Βασικός παράγοντας ικανοποίησης των πελατών

Wi-Fi για ξενοδοχεία & βίλες, μία δεδομένη παροχή η όποια και επηρεάζει καθοριστικά την συνολική εμπειρία και ικανοποίηση των guests. Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες δε μπορούν να φανταστούν τις διακοπές τους χωρίς να μπορούν να συνδεθούν στο internet. Οι δε business ταξιδιώτες ενδεχομένως θα χρειαστεί να στήσουν ένα μικρό γραφείο στο δωμάτιο, έτσι ώστε να εργαστούν απομακρυσμένα. Αν είσαι λοιπόν ιδιοκτήτης ή υπεύθυνος καταλύματος, είναι σημαντικό να επενδύσεις από την αρχή σε υψηλής ποιότητας Wi-Fi internet που να ανταποκρίνεται σε όλες τους τις ανάγκες. Επιπλέον, είναι σημαντικό να δώσεις έμφαση σε μία σειρά λεπτομερειών που επηρεάζουν την καλή λειτουργία του.

WiFi για ξενοδοχεία & βίλες: Τί πρέπει να προσέξεις στην επιλογή του;

Αντίθετα με το Wi-Fi για κατοικίες, τo Wi-Fi για ξενοδοχεία & βίλες απαιτεί μελετημένες και εξειδικευμένες λύσεις. Είναι σημαντικό να μπορεί να καλύπτει άριστα όλους τους χώρους του καταλύματος, τις αυξημένες ανάγκες των ταξιδιωτών, καθώς και τις ανάγκες της επιχείρησης. Ανάμεσα στα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να επιλέξεις το καλύτερο, περιλαμβάνονται τα εξής:

1. Απλές οπτικές ίνες ή κορυφαίο ασύρματο WiFi internet;

Αυτό είναι το πρώτο, αλλά ίσως το πιο βασικό ερώτημα που θα κληθείς να απαντήσεις στην επιλογή του κατάλληλου internet. Το ασύρματο internet που ήρθε στην Ελλάδα από τη SkyTelecom αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καθώς προσφέρει μακράν τις πιο υψηλές ταχύτητες. Τώρα, με τα νέα PROFESSIONAL προγράμματά της, το κατάλυμά σου μπορεί να «τρέχει» με εγγυημένες ταχύτητες 1 Gbps που θα καλύψουν άριστα τόσο τις ανάγκες των επισκεπτών του όσο και της επιχείρησής σου.

2. Πόσο γρήγορα το χρειάζεσαι;

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετά παραθαλάσσια καταλύματα, είναι ότι δε μπορούν να έχουν το internet που χρειάζονται, όσο γρήγορα το χρειάζονται. Ο λόγος είναι ότι οι πάροχοι πρέπει πρώτα να προχωρήσουν σε χρονοβόρες διαδικασίες δημιουργίας καλωδιακών υποδομών. Αντίθετα, το ασύρματο internet της SkyTelecom δεν απαιτεί τέτοιες εργασίες, άρα μπορεί να εγκατασταθεί έως και σε 5 εργάσιμες.

3. Ζήτα μία εμπεριστατωμένη μελέτη του WiFi για ξενοδοχεία και βίλες

Κάθε κατάλυμα είναι διαφορετικό, όπως και οι ανάγκες του. Η μελέτη του Wi-Fi για ξενοδοχεία και βίλες από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό εξασφαλίζει ότι αυτές θα καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μεταξύ άλλων, δημιουργεί τις προδιαγραφές σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό που θα απαιτηθούν για τη σωστή λειτουργία του. Σε κάθε περίπτωση, η SkyTelecom πραγματοποιεί ειδικές μελέτες, δημιουργώντας εξατομικευμένα πακέτα με κορυφαίο εξοπλισμό για κάθε συνεργαζόμενο κατάλυμα.

+1. WiFi internet για καταλύματα με δυνατότητα δωρεάν δοκιμής μόνο από τη SkyTelecom

Φαντάζεσαι να μπορούσες να δοκιμάσεις το Wi-Fi internet για το κατάλυμά σου πριν το αποκτήσεις; Τώρα, με την καινοτόμα υπηρεσία Try&Buy της SkyTelecom μπορείς. Η SkyTelecom είναι ο μόνος πάροχος τηλεοπικοινωνιών που σου προσφέρει αυτή την επιλογή, έτσι ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος για την επένδυσή σου. Μόλις λοιπόν οι άνθρωποί της μελετήσουν το χώρο και εγκαταστήσουν τον εξοπλισμό που απαιτείται, θα έχεις μία σαφή εικόνα της απόδοσής του. Έτσι, θα είσαι απόλυτα σίγουρος για την επένδυσή σου.  Επικοινώνησε άμεσα λοιπόν μαζί μας για να σου προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τις ανάγκες σου, να προχωρήσουμε ταχύτατα στη μελέτη του χώρου σου και να απολαύσεις την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο που δικαιούσαι.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο με τίτλο: «Wi-Fi για ξενοδοχεία & βίλες: Βασικός παράγοντας ικανοποίησης των πελατών»;

Διάβασε περισσότερα κείμενα που σε αφορούν στο SkyTelecom Blog.

Έγραψαν για μας

Διαβάστε τα τελευταία online δημοσιεύματα για τη SkyTelecom & τις υπηρεσίες της!

«H SkyTelecom, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Σύρου για ψηφιακή σύγκλιση, προχωρά στη στρατηγική επέκταση του ιδιόκτητου δικτύου της στο νησί. Το δίκτυό της βασίζεται στην τεχνολογία wireless internet – ασύρματου ίντερνετ χωρίς καλώδια – η οποία έρχεται να διαδεχθεί τις οπτικές ίνες και το ίντερνετ μέσω δορυφόρου. Εξασφαλίζει εγγυημένες ταχύτητες, οι οποίες αποδίδουν στο 100%, χωρίς αποκλίσεις.»

quote

«Η SkyTelecom, ο πρώτος σε συνδρομητές εναλλακτικός πάροχος στην Ελλάδα και πρώτος σε συνδρομητές WISP πάροχος σε Ελλάδα και Βαλκάνια τολμά και επενδύει στη Σύρο με νέες υποδομές ασύρματου ίντερνετ. Έτσι, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες, αλλά και οι επισκέπτες του νησιού μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες, χωρίς προβλήματα στις συνδέσεις τους.»

quote

«Η Sky Telecom τοποθετείται ως ο 1ος πάροχος στην κατηγορία του σε αριθμό συνδρομητών στα Βαλκάνια, επιδιώκοντας να αποτελέσει μέσα στην επόμενη πενταετία μία από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες παροχής ασύρματου Ιντερνετ.»

quote

«Την ώρα που οι ταχύτητες των οπτικών ινών σταματούν στα 200 Mbps, το ασύρματο ίντερνετ της SkyTelecom αγγίζει τα 500 πραγματικά Mbps. Η δε διαφορά της ταχύτητας των οπτικών ινών είναι χαοτική σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού, από το οποίο ακόμα εξασφαλίζουν ίντερνετ εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις στη χώρα μας.»

quote

«Με δεδομένο ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας παραμένει όμηρος απαρχαιωμένων υποδομών και χαμηλών ταχυτήτων, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, η απόβαση της SkyTelecom αναμένεται να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά.»

quote

«Περνάει στην επίθεση σιγά-σιγά η SkyTelecom που φιλοδοξεί να αποτελέσει Νο1 Πάροχο Ασύρματου Internet και εγγυάται 100% πραγματικές ταχύτητες ίντερνετ έως και 500Mbps.»

quote

«Η SkyTelecom δημιούργησε και προσφέρει μοναδικά πακέτα internet και σταθερής που χαρακτηρίζονται από κλειδωμένες ταχύτητες και άριστη ποιότητα, καθώς και τιμές που σέβονται τον καταναλωτή.»

quote

«Η ραγδαία ανάπτυξη της SkyTelecom, του no1 σε συνδρομητές WISP παρόχου σε Ελλάδα και Βαλκάνια, δε θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν το προϊόν το οποίο προσέφερε στους καταναλωτές δεν διακρινόταν από πραγματική καινοτομία και υψηλή ποιότητα.»

quote

«Το πιο βασικό πλεονέκτημα της SkyTelecom για τους πελάτες της δεν είναι άλλο από την δυνατότητα πλοήγησης με ταχύτητες 500Mbps. Πρόκειται για τη μοναδική εταιρεία που διαθέτει εμπορικά πακέτα με αυτή την ταχύτητα.»

quote

Γίνε συνδρομητής

Αποστολή

Αναζήτηση